Trist onsdag

Idag har varit en tråkdag. Har haft massor med plugg, och det har bara regnat och regnat... Tur att jag hade sparat willes vilodag till idag iallafall...
Var i Huddinge och shoppade litegrann också. Köpte en skitsnygg stickad klänning på MQ, har ju massor med presentkort där. Den kostade typ 700 kr, men å andra sidan var den ju snygg. Haha. Köpte sen lite smått och gott på Kicks. En rundborste som man ska ha när man fönar (äntligen!!) och en kam som man kan använda när man tuperar (också äntligen!!). Och en ny mascara, självklart Lancome..the best. Och nån ansiktskräm som var extremt nödvändig. Sen skänkte jag tjugo kr till forskning för kvinnohjärtat eller vad sjutton det var. Så lite välgörenhet har man ägnat sig åt också.

Fasiken..vill bli helt frisk från min förkylning snart. Så jag kan springa, springa... Längtar efter det.. Måste ju bli trimmad tills beach 2008 liksom. Snart knappt om tid tillochmed.

Uppdaterade min tävlingslicens idag också... Längtar tills man får träna och tävla igen. Det är så tradigt att bara rida för sig själv. Men det är väl bara ett par veckor tills jag kan börja träna dressyr för Karin igen. Nice! Det är verkligen skitkul och ger resultat. Red i ridhuset igår och han var faktiskt jätteduktig. Gick på tygeln hela tiden och var så PÅ. Trevligt,trevligt.

Nu ska jag kolla på Grey´s...

Regn och ny kurs...

Regnet det bara öser ner.Kul att jag måste ut och rida sen då.Undra om man ska skita i det, fast det lär vara lika jävligt imorgon. Suck. Ibland önskar man att man var en "normal" människa utan hästar och hundar...så att man bara kunde sitta inne och glo idag. Men icke. Fast, fan, jag skulle inte palla att sitta hemma och uggla. Fattar inte hur folk orkar ha så lite att göra. Vila kan man göra när man sover eller när man är död.

Ny kurs idag: relationsmarknadsföring! Tjoho. Eller nåt. Nej, men ärligt talat tyckte jag kursen verkade jävligt intressant. Det enda som var dålig var att det är så jävla mycket att läsa. Tills på torsdag är det två tjocka häften som man ska läsa och kunna. Två grupper a´ fyra personer skulle dessutom sammanfatta varsitt häfte på tre a4 samt ett halvt a4 med egna relektioner och tre frågor... Kul för dem. Då har de i princip ikväll på sig att läsa det och imorrn måste de skriva. Varför är jag inte förvånad... Och självklart lägger de en gruppuppgift över påskhelgen (why not liksom...) För de där jävla lärarna finns inga helger eller någonting. Jo, för dem själva, men inte för oss. Tror att vi är några jävla maskiner som bara kan läsa,läsa,läsa utan avbrott i fyra veckor. Plus att producera massor med texter och skriva uppsatsen samtidigt. Behöver jag påpeka att jag längtar tills sommarlovet....


Ibland blir man så jävla arg..

just nu är jag pissarg. Jävla idiot. Tror att han är nånting. Jag skulle bara kunna mosa honom som en jävla kackerlacka. För en kackerlacka är väl ungefär vad man kan jämföra honom med. Jävla äckelidiot. Förbannade jävla avskum, svin, as, vidriga IDIOT. öhfeirehaqujrPWHFJÄOYHÄ3R4W3JUHF9OTU4E59ÖOTRHY8OIYoöhewhöahofuer4jfoäqhoajwpdekwi

Fan.

Orkar inte ens lägga en sekund till av mitt liv på den idioten så...

Ikväll var det iallafall stallmöte och det kommer att bli vissa ändringar vilket förhoppningvis gör att alla stannar kvar och även några till kommer... Det var verkligen skönt att slippa packa väskan och sticka om man säger så... Skönt för wille också. Tänk vad nice att slippa ha pass på helgen, så att man spontant kan åka och göra saker eller gå ut och så vidare utan att behöva anpassa sig efter helgpass. Trevligt, trevligt. Och att mocka gör mig inget. Det tar så kort tid ändå.

Auuugh. Nu måste jag lugna ner mig. Känner mig verkligen irriterad. Ska gå ut med scott nu sen ska jag gå och lägga mig... Godnatt!!

På söndagar ska man vila...

enligt bibeln. (förövrigt kanske det enda bra som står i bibeln? Eller jag vet inte..har ju knappt läst den)

Slappade hela förmiddagen, åt upp resterande fikat från igår, 3 kanelgifflar och ett halvt paket singoalla. (fan)
Åkte sen till stallet och red en timme. Snackade lite skit med de andra där. Sen åkte jag och en till och kollade på ett stall som hade stallplatser att hyra. Det var det sorgligaste stället jag någonsin sett!!!! Stallet var ett omgjort kostall, med jättelågt i tak och grus (!!) i stallgången. Allt var helt täckt med spindelväv och stank mögel. Ridhusets botten var helt stenhårt...ridbanan var ganska igenväxt med ogräs och annat...sedan hade de ett "fikarum" som bestod av nån gammal barack... Dessutom han som var bror till bonden som ägde stället verkade vara extremt negativ och blä...gav inte det bästa intrycket direkt. Jag skulle ALDRIG I HELA MITT LIV ställa min häst där. Never ever. Fy och usch.
Ikväll blir det ännu mer slappande med "I en annan del av Köping" och sen såklart Wallander.

Fy. Jag mår fortfarande dåligt efter att ha varit i det jävla stallet. Jag kanske blev mögelförgiftad?

Denna hemska tentadag är över..

Pust. Idag var det något så hemskt som tentadag...Jag hatar att vakna som i panik och tänka:Fan jag kan ingenting!!
Jag hoppas, hoppas iallafall att jag får G, men är absolut inte säker på det. Det var inte jättesvåra frågor, men det gick liksom inte att komma ihåg varenda detalj i boken som de tydligen kräver...
Ikväll är det slappa, slappa och kolla på tv. Imorrn blir det långprommis med tessan och siri i det förhoppningsvis fina vädret, och obligatoriskt:fika! Sen på kvällen hem till jossan på middag.. Ska bli skoj.

Blaha blaha...

Detta har varit en trevlig helg. Med massor med plugg, men ändå trevlig. I lördags var jag ute i stallet från klockan 10 till 15.30, pust! Följde nämnligen med Helena och hennes kompis och viltspårade. Det var kul, men tog lång tid. Dessutom var det svinkallt. Blodet var inte äckligt, däremot klöven...man riktigt hörde hur den knakade och lät när hunden försökte få loss köttet...blä..Scott fick inte äta upp sin för mig. Nån måtta får det vara. Jag tror jag hade spytt då. Sen var vi ute och red i två timmar (!!), mest bara skritt för det var så jäkla hårt i marken. Fick en utskällning av en jävla gubbe som sa att vi måste plocka upp (!!!!) när hästarna bajsar på vägen. HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ. Vi är på landet, dessutom är det inte hans väg. Ska man behöva köpa hästbajspåsar nu också eller?? Idiot. På kvällen åkte jag till tessan, med en laddning onyttigheter som vi åt upp (tur att Mattias var där också, så behövde man inte äta lika mycket...). Melodifestivalen är somvanligt lika kass på deltävlingarna. KEBABPIZZA??? Det som har skrivit den där låten måste ju vara helt kokt i skit (som min pappa brukar säga).
Idag blev det mest plugg, och sen red jag ut med Helena igen. Blev lite kortare tur den här gången, men med en del dramatik. Hästarna var som tokiga.... De få ju vårkänslor. Vill inte ens veta hur nipprig jag kommer känna mig när det blir vår..man blir som en ko utsläppt på grönbete..typ.. ; )
Nä, nu ska jag kolla på wallander..som jag inte aaaalls vet hur den slutar. Har ju bara sett den hundra gånger...

Härligt väder

image39

En långpromenad på riksten blev det idag igen. Så fint soligt väder, dock ganska kallt. Scott har blivit så himla duktig. Han kommer ALLTID på inkallning, idag mötte vi en hund ca 50 m bort, och han brydde sig knappt, utan gick bara efter mig. Kravinkallningen fungerar hur bra som helst. Testade "hopp över hinder", och det gick superbra! Har ju knappt tränat det mer än 2 ggr och det var ju över ett år sen. Men han gick fot innan och efter precis som man ska. Så duktig. Längtar tills vi får gå kurs igen. Skulle vara så jäkla kul att tävla också. Fast det finns ju en del saker som behöver förbättras först. Platsliggande är väl inte hans starka sida, det måste ju tränas med andra hundar också. Igår var han själv 45 min, och skällde inte ett dugg. Så allt går bara bättre. Jag är verkligen stolt. I never give up. Imorrn blir det eventuellt viltspår, beror på om jag kan få tag på något blod. Det var slut i alla affärer... Kunde ju samlat in lite näsblod i onsdags...haha.

Har pluggat några timmar nu, så jag har iaf läst klart kapitel två i shethboken... Tråkigt. Fast man kan skumma ganska mycket. Ikväll blir det let´s dance och god mat. Är hungrig..nu ska jag gå upp och hjälpa till lite med maten. Ha det bra!

Är det den 13:e idag måntro?

Udda saker har hänt idag. Morgonen, som hade tänkt att vara en sovmorgon, började med att jag började blöda massa näsblod klockan åtta. Trevligt värre, blod över hela lakanen och armarna... Så goodbye sovmorgon, istället fick jag ligga med huvudet högt, samtidigt som jag höll på att svimma.

Mitt på dagen åkte jag ut till Riksten, och tog en långpromenad. Det är så bra därute, stora fält så man kan träna på ett bra sätt och samtidigt ha koll på andra hundar. Det kom flera hundar på ca 100 m håll, men scott kunde vara lös, han lyssnade bara på mig och kom på kravinkallning. Jätteduktigt. Vi tränade massa lydnad och rejsade upp och ner i grustaget.

Den andra udda saken som hände var att jag och wille blev "anfallna" av flera hundar så jag ramlade av och Wille stack. Jag blev fly förbannad och sa något om att jag skulle döda kärringen. Hehe. Gör vad du vill med mig men rör inte mina djur, som man brukar säga. Efteråt började jag nästan garva, tänk vad förskräckt hon måste ha blivit först när jag trillade av och sen när jag började gasta som en vettvilling...haha! Rätt åt henne. Hoppas hon håller sina hundar kopplade nästa gång....att hon har lärt sig sin läxa.

Har pluggat 1,5 timme nu på eftermiddagen, tänkte klämma in lite till innan jag ska sova. Hinner aldrig göra något annat än att ägna tid åt hunden, hästen och skolan. Men i helgen ska det fanemej bli lite slappande iallafall. Jag är trött som sjutton. Och imorrn ska man vara i skolan hela jävla dagen också. Surt. Det ska bli fint väder imorgon också...

Kom på en udda sak till. En råtta har vi tydligen numera som inneboende på tomten. Den är söt som attan, fast ändå är ju råttor skadedjur. Vi får väl se vad den tar vägen. Kanske var den bara här på visit.


What the fuck?

Inte sjuk nu. Orkar inte... Snoret rinner och halsen gör ont. Jävla skit. Trött är jag också, känner mig helt febrig. Undra om jag inte kommer vara sjuk imorgon. Jag kommer inte vara sjuk för att vi ska ha ett seminarium i marknadsföring där vi ska presentera en diskussion som är helt nonsens. När ska man få lära sig praktisk fakta i skolan? Never. Jag är en naturvetare, inte en samhällsvetare. Morr. Jag vill ha fakta, inga jävla utdragna diskussioner där det inte finns korrekta svar utan bara massa olika synsätt och blahajblahaj. Tråkigt. Fast skam den som ger sig.

Skolan känns alltid extra kul när man sitter och försöker skriva på sin uppsatsbakgrund, men det går bara inte. Man vet liksom vad man ska skriva om, hur man ska göra det, men man kan fanemej inte få ner någonting på ett papper?! Man blir tokig, och sur. Vet att man kommer få sitta hundra timmar till (första pmet in på onsdag) och det är dessutom inte så lång tid kvar tills tentan i marknadsföringsteori där man ska ha läst två böcker och gjort massa seminarieuppgifter samtidigt som man ska skriva uppsats. Thank you.

Trött...gick upp halv åtta imorse för jag skulle ut till stallet. Det är inget kul att gå upp tidigt när man känner sig krasslig. Man vill bara ligga kvar och sova hundra timmar till. Var hemma hos Teräs också, det var vi som skulle producera en text. Visst, det gick ju bra. Scott och Siri lyckades däremot producera en rolig historia. Kolla på Tessans blogg...haha. Nu ska jag iallafall sova, och se fram emot imorgon (förstå ironin)

Tänk vad jag egentligen borde vara lycklig...

Tänk vad glad man borde vara som har föräldrar som är friska, syskon som är friska. Och att man själv är frisk. Sitter och tittar på Marie Fredriksson, en intervju på nyhetsmorgon..talar om hur glad hon är för att hon lever. Man ska leva för varje dag! Det är ju faktiskt sant, och man skäms ju nästan när man tänker på att man tror sig vara olycklig när man är frisk och mår egentligen så bra. Har i princip allt man kan önska sig. Hur mycket ska man begära egentligen? Nej, nu får det vara nog! Man måste lära sig att vara tacksam för allt man har....

Back in the game!

Han är frisk!!!!!
Trodde aldrig denna dag skulle komma. Fuck vad skönt. Nu är det sex veckors uppbyggande som gäller cirka. Men det är det fanemej värt. Måste tyvärr skritta en timme om dagen typ..urk. Men, men..bara en vecka sen är det 5 min trav i en vecka osv. Hinner nog inte bli fit for fight tills allsvenskapremiären, men skitsamma. Vem bryr sig? Det är ändå roligare att tävla individuellt. Nu kan man iallafall börja planera tävlingar och träningar.

Igår satt jag och tessan i hundra år och försökte komma på en jävla problemformulering till vår uppsats. Bajskorv vad svårt det är!!! Man trodde man hade massa förslag till vad man kunde skriva om, men icke. Det var ju för fan helt jävla omöjligt. Aaaaaaaaaaaaaahhhh!!! Vi ska ju presentera skiten imorrn bitti klockan nio. Då ska ju allt vara klart. Mupp.

Får försöka leta uppsatsmaterial istället för att skriva här. Ha det bra!

A happier day

image37

Ibland får man sina svackor. Ibland djupa svackor. Ups and downs. Det brukar bli bättre när det blir vår, och ljusare. Och när man får rätsida på livet. Det får man, förr eller senare, det ter sig bara på olika sätt....

Imorrn bitti är det stav igen med wille som gäller. Hoppas, hoppas, hoppas att han blir friskförklarad då så jag kan sätta igång med allt igen. Skulle vilja starta allsvenskan i mitten på mars, men jag vet inte...det får bli som det blir.Ingen mening att bestämma något nu, då blir man bara besviken. Men jag har värsta suget. Vill bara köra järnet på tävlingsbanan igen. Sätta de andra på plats liksom. Haha. Kanske ta min första förstaplacering, jag har ju inte varit bättre än trea på regional. Vi kom ju iof tvåa på allsvenskafinalen, men det var ju i lag...Whatever. Spännande inför imorgon iallafall. Jag har ju inte ridit sen...typ 20 december!! Skandal. FÖRRA ÅRET är det ju tilloch med. Shit.

Nu känner jag mig bara superglad, bara fylld av energi. Jag säger bara take it or leave it. Känns som om jag kan göra allt, och det kan jag nog också. Bara jag vill. Konstigt. Jag måste vara manodepressiv...

image38

Kan någon förstå hur det känns att alltid förlora?

I´m killing myself.
Soon.

Att aldrig vara först. Alltid som bäst tvåa. Och det kommer aldrig bli bättre än så. Det värsta är att man accepterar det tillslut, tycker att det är okej. Tycker att, ja, men då är det väl såhär det ska vara, det blir inte bättre än såhär. Aldrig få vinna. Tro att man inte kan vinna. Även fast man innerst inne vet att visst fan kan jag vinna, jag kan vinna så jävla hårt och så jävla mycket bättre än alla andra. Men ändå går det bara inte, man bara ger upp. Som att man inte förtjänar mer. Men det är inte så, alla förtjänar att iallfall någon gång i sitt liv få vara först, den enda, den bästa. Men varför är då så svårt? Så svårt att släppa gamla mönster och vanor som man mer av allt i hela världen vill bli av med? Som man föraktar så in i helvete? Man måste våga hoppa.... Inte stå på kanten som en jävla mes, för att sedan backa för att man kom fram till att nej, det är nog säkrast att jag låter bli att hoppa för jag vet ju faktiskt inte vad som kan hända, och jag kanske till och med kan göra illa mig. Men saken är den, att man kan fan inte överleva om man inte hoppar, om man inte vågar. Just nu känns det som att jag aldrig kommer våga.

Jag vet vem jag är. Det kommer jag alltid vara säker på. Men allting annat? Det känns som en jävla försenad tonårskris. Jag var alltid så lugn och skötsam (relativt iaf...) i tonåren, men nu känner jag mig som en jäkla snorunge som bara vill skrika och vara otrevlig och hata mina föräldrar. De kväver mig. Jag känner mig instängd. Vill ha ett eget liv. Fast visst fan skulle inte denna situation bli bättre för det. Ibland har jag funderat på mer radikala saker för att jag inte ska känna mig så..trasig inombords...tänker inte ens nämna det här för jag skäms när jag tänker på det. Jag får tvångstankar...blir fixerad... Jobbar på med skolan och allt som har med det och göra, sköter allt som ska skötas...men är helt lost. Det syns bara inte. Vill bara gråta, gråta, gråta och stanna i sängen under täcket och slippa synas på väldigt länge. Kan man inte bara få vara ifred från allt??? Jag är så förbannat satans pisstrött på att vara någon som ingen egentligen känner!!!! För ingen bryr sig om det. Trött på att bli utnyttjad. Har folk inga känslor? Nej, de har nog fan inte det. Eller så är det mig det är fel på. Somvanligt.

Nu avslutar jag detta otroligt deprimerande inlägg. Känner mig just nu mer arg är deprimerad. Ser att jag svär väldigt mycket också. Alla kan här också förstå hur sjuk i skallen som jag egentligen är, bara att det inte syns...mycket nöje...
Godnatt....som man brukar säga "allt var bra tills jag vaknade..."