Fullt upp i mellandagarna

Varför går julveckan alltid så jäkla fort??

Klippte mig igår, det blev ganska bra. Även fast det blev en annan färg och kortare än jag hade tänkt. Men,men..det växer ju ut så.. Tessan och jag hittade otroligt nog varsin nyårsklänning!! Helt otroligt, det är ju ändå mellandagsrea och allt. Det blev en svart i "siden". Så nu har man en outfit till nyårsafton, mycket viktigt.
Wille vilar fortfarande, jag vet inte vad det är för fel på honom. Han rör sig orytmiskt i ena varvet. Men bara på riktigt böjt spår. Så nu är det bara att avanmäla sig till tävlingen den 6e januari. Tråkigt, men så är det bara. Ska till Stav med honom den 2a januari.
Idag ska jag skriva på b-uppsatsen tänkte jag. Det är så jäkla segt att börja. men jag måste. Kanske ska man springa idag också, eller ta en långpromenad. Tror det blir det senare.

You got to hurry up, tomorrow´s christmasday!!

God jul alla!

Tenta imorrn

Jag kom på idag när jag suttit och slappat två timmar..jag har ju tenta imorrn för guds skull!! Hoppsan!
Så kvällen har bestått av att sitta och kolla igenom gamla typtentor...väldigt kul.
Det blev ingen träning ikväll för att KG hade fått vinterkräksjukan...så vi fick träna själva hemma. Det gick hur bra som helst!! Wille var jättepigg och brallade på hela tiden. Hoppade som en gud...ja, vad mer kan man begära?
Fick min present från Elle för att jag köpte en prenumeration...kul att jag inte hade kollat att det var typ en antirynkkräm man fick!!! Snacka om pinsamt. Jag kan inte använda den när någon annan är närvarande, no way. Nog för att man börjar bli lite till åren..men antirynkkräm..
Jag är så täppt i näsan så jag knappt kan andas. Tacka vet jag nässpray....
Har just betalat SFK-tävlingen som kommer att vara den 6:e januari. härligt med en tävling så snart!! Jag fasade för att nästa tävling inte skulle vara förän i typ mars eller något. Vi som är i så bra form nu och allt.
Imorrn är det som sagt tenta, som börjar kl 13..innan dess är det "ledig" tid, tjena. Sen ska jag på stallmöte på kvällen. Så det blir fullt upp somvanligt. Ser fram emot helgen..då kanske man kan slappna av lite och förhoppningsvis har man köpt alla julklappar då så att man bara kan julpyssla och göra roliga saker. Vet ju inte om jag ska jobba heller...men det får man väl se.
Nej, nu ska jag fortsätta att plugga lite..sen:godnatt!

Julen närmar sig..

Ja herregud. Det är inte långt kvar nu...och många julklappar har man kvar att handla. Ska åka på fredag med joppe. Hoppas man blir färdig då.
Idag blev vi iallafall färdiga med vår problemformulering, den kanske behöver lite finputsning, men den är i princip färdig. Nice. Så kvällen lär spenderas med att läsa en bok om aktier, för jag vet inte ett skit om det. Är ju lite pinsamt att argumentera och fråga om något man inte vet ett piss om.
Ikväll är det träning också, ska bli skitkul. Det går ju så jäkla bra nuförtiden. Man vet aldrig vart det kan sluta faktiskt. Vi blir bara bättre, bättre och bättre....
Men mig gör det inget! =)

Bizzy....

Helgen har varit fullbokad. Igår jobbade jag och var sedan med pappa på stan och handlade en del julklappar. Idag åkte jag till Hund 07 på Älvsjömässan, kollade på massa fina hundar, och köpte lite smått och gott. Bl.a. en jättebra canvasbur som man kan vika ihop och bära med sig. Jag ska ha den i mitt rum så scott kan ha den som sitt eget krypin, den är ju perfekt att ta med hem till andra också. Bara 350 kr! Värsta kapet.
Har suttit nu och läst ca 1/3 av kursboken, måste hinna läsa allt innan onsdag eftermiddag. Dock så är det väldigt lätt text och man kan skumma igenom mycket. Det mesta kan man redan dessutom, så det blir nog inga problem med det. Sen den här jobbiga uppsatsen....!! Vi har ju kommit på ett ämne, men det är ju inte direkt lätt att skriva problemformuleringar och avgränsningar och sådant. Suck.
Ikväll blir det lite bomträning i ridhuset, jag åker ut sent, då jag har kvällsfodringen.
Nu ska jag fixa lite mat och göra mig iordning. Blir väl mer plugg sen när man kommer hem...

Fullt upp!

Hinner inte skriva så ofta då det är fullt upp såhär innan jul med julklappar, b-uppsats,julbak osv. Trött är man och känner sig helt snurrig i huvudet! Men orka måste man!!
Planeringen för idag är att läsa in mig på lite uppsatsmaterial inför uppsatsskrivningen, läsa i kurslitteraturen eftersom det är tenta på onsdag, träna lite med scott, åka ut till stallet och ta hand om wille, duscha...sen kanske något mer om jag hinner. Som sagt:fullt upp.
Julklappshandeln går mycket bra, jag har handlat klart till Joppe, jag vet vad jag ska köpa till Tessan och till mamma och pappa har vi köpt hälften typ. Men det är låååångt kvar till julafton är...Typ...10 dagar, på den tiden hinner man ju hur mycket som helst! (Märks det att jag är tidsoptimist kanske??)
Idag var det första sovmorgonen på typ 150 år, sov till tio och vaknade med en fruktansvärd huvudvärk! Fy fan! Jag vill aldrig mer ha sovmorgon, man mår bara dåligt hela dagen sen. Bättre att gå upp vid åtta senast. Igår gick jag upp tjugo över sex för att kolla på luciafirande på svt. Det var riktigt bra faktiskt!! För en gångs skull...och de hade snö. Fusk.
Nej, nu ska jag börja läsa lite c-uppsatser och börja fundera på vår problemformulering.

Snaggad häst

Nu är wille snaggad. Av mig. Det var lättare än jag trodde det skulle vara. Tog väl ungefär dubbel så lång tid som det gjorde för den tjejen som klippte senast.

Man trodde att det skulle bli julefrid nu. Tjena. Istället ska man skriva en jävla uppsats och ha en tenta nästa vecka redan. Kul, kul, kul. Bajskorv. Man kommer få skriva på hela jullovet...aja, man får ju två veckor extra på sig iallafall. Jag har redan ont i huvudet...

Förberedelser inför tentan..

Man ska orka ända tills på söndag. Hur fan orkar man att fortsätta plugga,plugga oavbrutet utan att kunna göra något annat förutom nödvändiga saker? För en gångs skull känns det som om man har ganska bra koll på vad det hela handlar om. Trött.

Träningen igår gick mycket bra, fick beröm av KG för att både jag och Wille hade blivit så mycket bättre. Det är alltid kul faktiskt. Känner mig helt slut, förra helgen var det tävling lör, sön nu i helgen var det dressyrkurs fre,lör,sön och igår hoppträning och idag dressyrträning. My god! Jag vill vila!!! Träningsvärk har jag också.

När kan man få lite julstämning? Sätt på snön nu, och julmusik tack. Och så kan jag få tid så jag hinner göra en pepparkaksby med massor olika hus som jag har tillverkat själv. En kyrka, en ladugård med djur, småhus osv. Det skulle vara kul, kanske man hinner det lite senare. Måste handla klart julklapparna också. Tidsoptimist är det tur att man är iallafall, annars skulle man känna sig stressad.

Nä, nu ska jag komma igång och plugga lite till, dammsuga osv. Bye!

Vinter nu, snälla?

Det har regnat oavbrutet i ett dygn typ... Och det är lera,lera överallt!! Man blir blöt och lerig bara man går utanför dörren. Usch. Vill ju ha en vit jul i år....
Har läst näst sista kapitlet i den här äckliga ekonomiboken!! Imorrn ska jag läsa det sista och sen ska jag bränna upp boken. Nejdå, jag måste väl ha den när jag pluggar till tentan på söndag, ja, du läste rätt. Tack så jävla mycket. Very much. Fuck you skola.

Regn...

Fy fan vilket väder det är. Jag spyr. Det är extra kul när man ska hålla på att åka transport med hästen och allt blir bara helt genomblött och äckligt. Ännu roligare när man vet att kvällen kommer spenderas med en äcklig seminarietext...jag har iaf läst 6 sidor, och sen såg jag att de 7 sista sidorna bara var referenser, detta innebär att det är...21 sidor kvar att läsa. Skoj.

Skoj är iallafall att det ska bli lite julhandel imorgon. Jag vet inte riktigt vart vi ska åka, men inte till stan iallafall. Det är sämst att handla julklappar istan. Bara massa gå, gå, gå. Och så hittar man en julklapp. Kul liksom.