Dagens skörd..

Självklart kan man inte åka till centrum utan att handla nåt..hrrmm...

Nån spray som skulle göra håret rakare (ja tack) samt trepack trosor Hello Kitty, extra barnsliga. Det behövde man dock inte betala extra för..haha. Kolla hur coola de är bakifrån:

Nu sänktes plötsligt mina vuxenpoäng...

So sad...

Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile
I watch her go with a surge of that well-known sadness
And I have to sit down for a while
The feeling that I'm losing her forever
And without really entering her world
I'm glad whenever I can share her laughter
That funny little girl

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what's in her mind
Each time I think I'm close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time

Sleep in our eyes, her and me at the breakfast table
Barely awake, I let precious time go by
Then when she's gone there's that odd melancholy feeling
And a sense of guilt I can't deny
What happened to the wonderful adventures
The places I had planned for us to go
(slipping through my fingers all the time)
Well, some of that we did but most we didn't
And why I just don't know

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what's in her mind
Each time I think I'm close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time
Slipping through my fingers...

Slipping through my fingers all the time

Schoolbag in hand she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile...

Det finns faktiskt ingen låt som berör mig som den här. Börjar nästan gråta varje gång jag hör den...snyft...


Here we go again..

Suck. Veterinärbesök imorrn. Hoppas det inte är nåt allvarligt. Men bättre att kolla en gång för mkt än en gång för lite.
Tessan var snäll och följde med.

Idag blir en pluggdag utan dess like hoppas jag. Måste lägga på ett kol nu på både nek och fek. Man har bara latat en massa känns det som.


Mitt plugg- och sjukskrivbord...

Denna synen vaknar jag av de flesta mornar...

Scott som ligger i sitt hus och sover... haha!

Monday, Monday...

Gårdagen var inte spciellt lyckad. Wille var typ halt, och ja, jag vet inte vad det är än. Tänkte longera honom idag och se hur han ser ut. Sen ringa min veterinär David imorrn bitti. Typiskt. Orkar inte ens vara besviken.

Nu kommer en typisk blogg bild, dagens outfit:


Går tyvärr inte att ändra så att den är åt rätt håll, Idiotgrej!! Notera den glada minen på bilden, haha.



Scottemannen bredvid den nya väskan....

Tävling i Nyköping imorgon

Ska upp fem. Herregud, vilken idiot bestämde att tävlingarna ska börja så tidigt??

Kollade nyss på en gammal Indiana Jones film: The last crusade... Det är skitkul att kolla på såna där gamla lite töntiga filmer ibland... Skrattade rätt mkt faktiskt. Sean Connery är så söt som Indys pappa. =)


Valpvakt sökes!

Nån som vill passa en valpusling några förmiddagar vecka 43-44. Handlar om ca 4 timmar/gång, sammanlagt 4-5 gånger. Givetvis mot ersättning, och gärna hemma hos oss. =)

Halsfluss...

Aj, aj aj... Halsfluss... Har iallafall fått penicillin nu..

Så nu sitter man här framför tv:en och tittar på en gammal tintin samtidigt som man dricker blåbärssoppa.. Inget annat går ju att äta när man har såhär jävla ont. Missbrukar även Ipren och Panodil...



FÖR lång skoldag...

Hua! Idag var jag i skolan från 13-21...jobbigt värre. Sista lektionen var dessutom ett sömnpiller...borde haft med mig koffeintabletter i massor.

Stallet imorse. Wille börjar bli riktigt fin på marken nu. Men han är fortfarande otroligt spänd. Ibland blir man nästan arg på honom för att han är så spänd. Inte bra. Wille spänd=Jag arg=Jag spänd=Wille spänd...och så är cirkusen igång.

Imorgon är det en otroligt tråkig redovisning inne  i stan..blä. Tur att det bara är två timmar iallafall. Sen är det en ännu tråkigare lektion på skolan klockan 18-21...kommer garanterat somna. Får ta med mig något som verkligen piggar up, vad nu det skulle kunna vara.

Nu ska jag gå ut med Scott och sen bir det sängen. Skönt! Känner verkligen att jag behöver sömn nu.

En fullspäckad vecka efter två lugna...

Härligt! Började dagen med en nästan två timmar lång promenad med Scott. Riktigt skönt att få röra på kroppen ordentligt.
Sen åkte jag på födelsedagsfika. Mums.
Nu ska jag åka iväg till Wille. Blir att fila lite på ridbanan tror jag. Han har ju blivit så fin nu.

Denna vecka händer det en del saker. Lite skola, slutseminarium för den här FEKkursen. Sen är det NEKföreläsningar, och så ska jag jobba på onsdag. På torsdag är det återbesök hos veterinären för Scott, samt en föreläsning. På söndag ska jag tävla i Nyköping.

Nu ska jag åka

Nya valpbilder på Limebrooks!

Åh! Nu finns nya valpbilder på Limebrooks upplagda. Än vet jag inte vilken hane det blir, men troligtvis inte den minsta. Kolla på www.limebrooks.com !

Lördag eftermiddag

Lördag eftermiddag är bra. Då vet man att man är ledig en dag till innan skolan börjar...

Dressyrträningen i torsdags gick föresten finemang. Jag fick jättemkt beröm av Karin, wille har aldrig gått så bra som han gjorde då.

Igår klippte jag mig, blev väl okej..Har inte hunnit fixa det så mkt än. Ikväll blir det att titta på nån film...Kocken kanske? Eller Bläckfisken?

Underskatta aldrig egentiden

Ah. Känner mig enormt avslappnad. Började dagen med ett långt bad. Har aldrig gjort det förut, men det gjorde nytta. Nu är man otroligt taggad för resten av dagen. Ska skriva marknadsundersökningen, samt laga mat. Sen bär det av till stallet för en Karinlektion. www.styrmandressyr.se
Jag blir aldrig riktigt klok på Wille. Ibland får jag till det så himla bra och ibland så är det bara: HELVETE!!
Han biter bara tag i bettet och liksom drar upp halsen...det är skitsvårt för mig att vara mjuk i handen och hålla om med skänkeln på en häst som biter tag i bettet och typ springer. Problemet är att jag inte riktigt får tag på honom. När jag väl får det går det hur bra som helst. Men han är stark som en oxe, och jag väger 54 kg och ska försöka övermanna honom. Hehe. Good luck. Han är så lat, försöker komma undan med alla typer av tricks. En bra sak med det är att så fort han börjar bråka, då vet jag att jag gjort rätt. Haha. Därför är lektionerna mkt bra för oss.

Funderar på att klippa mig imorrn i Södertälje. Om jag hinner. Undra hur man ska klippa sig då? Jag vill slinga också.

Nej, nu måste jag sätta fart. Ska handla några grejer till maten också innan jag åker till stallet. Måste laga den också. Suck.

Tisdag..

Tisdagar är nästan värre än måndagar tycker jag. Det är en hemsk mellandag. Usch.

En irriterande grej jag fick reda på idag är att skolan har slarvat bort vår C-uppsats som vi lämnade in i början på juni! Hur jävla klantigt är inte det då? Läraren trodde att vi hade skitit i att lämna in den, men vi lämnade in den prick i tid. Och nu har vi inte fått nått slutbetyg i kursen ännu pga det. Hur lyckas de? Administrationen på skolan är under all kritik. Hur kan man tappa bort en mapp med en uppsats på 70 sidor??

Idag har jag inte fått mycket gjort. Tvättat bilen, men högtryckstvätten ville ej fungera så jag fick använda vattenslangen. Resultatet blev, som man skulle kunna lista ut, inte speciellt bra. Lite fläckigt och så vidare...Men bättre än ingenting. Sen bakade jag en mazarinkaka, men efter att man arit och handlat så upptäcker man att florsockret inte riktigt räcker till glasyren! Hur irriterande är inte det?? Fan! Orkar inte åka och handla igen...

Ikväll är det hoppträning för Ann-Sofie Oscarsson. Ska bli kul. Sen träning dock, 20.45. Hoppas Wille är på gång. Borde han vara eftersom han fick vilodag igår. Anmälde mig till Nyköpingstävlingen idag också. Den 28:e september.


Snart....

Medryttare någon?

Jag skulle verkligen behöva en medryttare...det blir för mycket att rida sex dagar i veckan. Nån som bara kan rida 1-2 dagar i veckan. Rida ut, och lite på banan, ingen hoppning eller så. Bara så att han får röra på sig och blir omskött.
Någon?

(eller så kan tessan snabba på med sitt körkort...hehe..)

Hästfri dag

Hejsan!
Idag är en skön hemmadag. Snart ska jag börja plugga också, göra lite nytta iallafall. Förmiddagen har jag spenderat med att lyssna på sån musik man lyssnade på när man var yngre. Typ N'Sync, Backstreet Boys...och sen lite Abba. Angående de två förstnämnda så finns det faktiskt en del låtar som är ganska nice. Nu sitter jag vid skrivbordet med lite chilikakaokryddat kaffe med mjölk och en halv chokladkaka (70% givetvis), och lyssnar på Son of a Plumber. Hade glömt att jag hade den cdskivan...

Nya namnförslag:
Darco
Ninja
Tiger (engelskt uttal)
Igor
Laban
Hector
.......?


Hundnamn..

Nu spånar jag helt fritt:

Mulle
Chip
Zeb
Sigge
Zapp
Rocky
Raz
Arak
Billy
Billi

Hjälp mig!!

Händelselös vecka och kort helg...

Jag har inte uppdaterat på länge, för det händer inte så mycket här...
Veckan har varit konstig, med alldeles för lite plugg och för mycket flams. Igår tävlade jag och wille på södertörn, och i 1,10 klassen kom vi faktiskt trea! Och ändå tyckte jag att min ridning inte direkt var en topprestation om man säger så. Men vi var snabba i omhoppningen.... I 1,20 vet jag faktiskt inte vad som hände. Det gick så dåligt så jag lika bra kunde ha skitit i att starta. Det var som om han bara dog. Ingen framåtbjudning alls utan bara seg..så vi vägrade ut oss. Noll intresse. Trist.

Scott ska få en lillebror! Det blev ingen hane till oss från Tanspots så jag ringde till Limebrooks istället, och där fanns det en hane kvar! Vet dock inte vilken det blir, men en av de finaste hanarna. Ska bli jättekul, men samtidigt är jag livrädd att allt ska gå åt helvete... Borde det väl inte göra. Jag ska iallfall se till att den ensamhetstränas från dag ett! Förhoppningsvis kan den och scott vara ensamma hemma tillsammans sen, men jag tänker inte ha några förväntningar på den punkten.. Vad ska han heta? Måste vara nåt som passar ihop med Scott. Hjälp. Det är bara en månad kvar tills den kommer också...

Godkväll!

Har inte uppdaterat här på ett tag. Skrev ett inlägg i helgen, men det blev visst inte pulicerat och jag orkade inte skriva om..
I lördags tävlade jag och Wille iallafall. Det gick mycket bra och var jätteroligt. Vi var dubbelnollor i 1,10 men fick konstigt nog ingen placering på det. 1,20 kändes super, men jag klantade till det på ett ställe så att vi fick ett stopp. Men, men känslan är huvudsaken. Tävling på lördag igen- Södertörn! Ska bli hur kul som helst.
Annars har jag inte gjort så mkt om dagarna, inte pluggat så mkt som jag borde heller... Suck. Ibland har man ingen lust alls.
Inplanerat: Tävlingslydnad som börjar den 29e september. Så kul! Man får himla mkt mer inspiration när man får hjälp med träningen...
Nu ska jag försöka skriva klart ett intervjuunderlag och sen plugga litegrann... Sov gott!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! För en gångs skull är det även fint väder ute när man vaknar. Härligt! Lite kallt dock, men man bor ju trots allt i Sverige och inte i typ..Valencia. Så nu sitter man här i soffan och slökollar på en gammal ÅsaNisse film.


Ska försöka knåpa ihop en text till vår lärare i FEK D nu på förmiddagen, man måste ju lämna in löpande rapporter när man aldrig behöver vara i skolan. Tycker det är så jäkla skönt när man får ta eget ansvar och plugga självständigt. Det enda som är trist är att man blir väldigt asocial, då man bara sitter hemma hela tiden och aldrig träffar andra människor.


Planerna för idag är annars att rida ut med Leif, min stallkompis klockan 13 och sen har jag massor att fixa i stallet. Måste putsa på sadel, träns, förbygel. Måste byta schabrak och ställa iordning alla saker som ska med till BRS imorgon. Ska bli så kul att tävla imorgon. I första klassen ska jag satsa järnet, kommer jag till omhoppningen så ska jag skena. Haha. I andra klassen är det bara en felfri säker runda som gäller, sen får man se hur långt det räcker. Jag brukar ju vara rätt sölig tyvärr.


Nej, nu får man väl ta och sätta igång....


Nej! Förkylning!

Nej,nej,nej.. Inte nu. Är helt täppt i näsan, så jag måste andas med öppen mun hela tiden. Snacka om piss. Har iaf varit rätt produktiv idag, varit ute med scott över en timme, och sen pluggat över två kapitel i nek-boken. Den är faktiskt rätt intressant...Och lättläst. Men jag känner mig helt sänkt att förkylningen...

Ikväll är det dressyrträning för Karin igen. Toppen! Det är så kul. Nu ska vi se om min sits förbättras något av den nya kilpadden jag köpr. Tycker jag känner jättestor skillnad, men vi får se vad hon tycker om det. På lördag är det tävling på BRS, blir kanske den sista utomhustävlingen för i år skulle jag tro. Nästa helg är det södertörn, och om två helger Nyköping.

Nej, nu ska jag fortsätta att vara produktiv ett tag till tror jag...

Vad sägs om detta träns till Wille?



Undra om det skulle vara snyggt till honom?

Det var ganska dyrt...5000 kr, men så är det Swarowskikristaller också...

Varför har killar större frihet än tjejer?

Det är konstigt att i dagens moderna samhälle så anses vissa saker som "killgrejer" som tjejer absolut inte får göra. Det är fruktansvärt irriterande. Den mest uppenbara saken är ju det här med att killar får ligga runt så mycket de vill utan att behöva skämmas. Det är tillochmed häftigt att killar gör det. Men om tjejer gör det, då är det bara pinsamt och slampigt. Varför? Om någon kunde förklara det för mig så vore jag tacksam. Killar kan även komma hem drängfulla som 15åringar, och det kan man bara skratta åt, och typ "..typiskt killar i den åldern..." Men skulle en tjej göra så: Ve och fasa! Vet hut unge!
Det är som att vi tjejer anses ska kunna ta ett större ansvar redan från en tidig ålder, medan män gärna får bete sig som snorungar hela livet. Finns det då förmåner vi tjejer har som killar inte har? Jo, kanske. Tjejer får visa mer känslor än killar, fast det börjar ju vända mer nu. Om killar visar kvinnliga sidor såsom känslor etc så anses det som positivt. Men om en tjej visar sina manliga sidor..hmm..mindre populärt. Det är vi alla som bidrar till dessa roller...och det är nog svårt att göra något åt det. Undrar hur det kommer se ut i framtiden...

Slappardag

Så skönt! Idag är första dagen på typ 100 år som jag verkligen är ledig! Så nice. Men jag lär var ledig mycket framöver, då första lektionen som är obligatorisk ligger den 22 september. I och försig så har jag en kvällskurs i nek också, men den känns inte som om man kommer lägga så himla mycket krut på faktiskt. Det är verkligen bra att ha en hel termin sen när man bara kan koncentrera sig på uppsatsen, och slipper andra kursen. Och det är verkligen lättande att man redan har ett ämne och de kontakterna som behövs.

Så vad ska man göra idag? Tänkte tillochmed ta en paus ifrån stallet idag och bara göra vad jag vill. Måste iof plugga en del ändå, men jag har massa tid över. Tänkte ensamhetsträna scott litegrann, och baka något kanske. Ikväll blir det eventuellt bodypump om det finns platser över för mig och mamma.

Lägger upp en bild från Valencia som jag snott från Tessan...
Jag och Tessan ska ta ett dopp



Första skoldagen..

Den blev inte så hemsk som befarat! Alla på kursen var inte alls värsta snillena, och uppgiften som vi hade kommit på var tydligen mycket bra också. Nu ska vi bara hinna läsa två böcker tills klockan fem idag, samt skriva två a4 med diskussionsfrågor om dem också. Nej, men det är ju lugnt..eller inte. Bäst att man sätter igång nu då. Tråkigt. Ska lyssna på American Boy samtidigt, min nya favoritlåt. Jag tänker på min framtida Rolls Royce då. Ha det bra!