Träning idag...

Var på Runsten och tränade för KG Svensson idag. Det gick ganska bra, men jag fegade ur x antal ggr tyvärr, så han kändes därför lite seg. Men en sak var mkt bra: Han hjälpte till med markarbetet!! Det behövs verkligen.  Hade med mig mackor gjorda på nyttigt bröd och brie, salami och sallad. MUMS! Jag har tryckt i mig två stycken, men ändå, det är ju faktiskt den enda middagen jag får idag.

Man har fortfarande inte kommit till ro sen man kom hem från Göteborg. Det var så mycket där, under så kort tid, så speedat. Man känner sig fortfarande så speedad. Skulle bara vilja vara hemma och ta det lugnt en dag. Men det får man ju självklart inte. Imorrn fyller min farfar 75 år, och då måste jag dit och hjälpa till med maten och tårtor osv. På morgonen ska jag upp och rida också, men det blir nog inte så himla tidigt. Joppe ska vara på körskolan till klockan halv elva, så jag får väl anpassa mig efter det. Eller så tar jag med mig Scott kanske.
JAG ORKAR INTE PLUGGA TILL OMTENTAN PÅ MÅNDAG!!! Jag bara kräks när jag tänker på det, för det känns verkligen lönlöst!! Men ändå inte, man har ju faktiskt pluggat till den en gång förut så det borde ju inte behövas så mycket mer plugg. Jag får sätta mig och försöka lösa lite uppgifter då. Kanske tillochmed börja lite ikväll, sen får jag ta med mig pluggböckerna till min farmor och farfar imorrn så jag kan plugga minsta lilla lediga stund.
Nä, nu har jag inte tid att sitta här längre, dags att PLUGGA, för det är ju så roligt och givande..inte!

Tjohoo..nu åker jag!!

Om en och en halv timme så sitter jag på tåget till Göteborg. Och Horse Show! Hungrig är man redan, massor med god mat och...SHOPPING!!

Tack Tessan för att du är hästvakt, jag ska försöka gottgöra dig för att du får spendera en weekend med "mjällskallen" (hans nya smeknamn)!!

I be back, på söndag kväll... PUSS!

Den lyckligaste stunden...

I torsdags när jag var i ridhuset så stämde bara allt. ALLT. Han gick som en gud, stabilt i perfekt form. Men världens framåtbjudning och jag kunde göra öppnor och jobba honom i superkort galopp, jag kunde göra små volter, flytta honom åt alla håll. Allt bara stämde. När jag sen gick uppför backen till transporten, så tänkte jag spontant: Jag skulle inte vilja byta den här stunden mot allt i världen. Sen tänkte jag efter, man brukar ju tänka så, men inte mena det. Men jag menade det verkligen. Allt jobbigt var som bortblåst. Jag tänkte inte på någonting annat än att livet är så jävla underbart.


Jobbade idag, inte så mkt folk dock. Ikväll blir det melodifestivalen och lite plugg. Man måste ju vara redo för torsdag. Jag har läst 15 kapitel på en vecka (på engelska!!), så det får man ju vara nöjd med. Känner att den här tentan kan nog funka. Om jag inte pluggat på helt fel grejjer vill säga, men det hoppas jag inte.

Föresten, idag handlade Ludmila Engqvist hos oss. Herregud, jag tycker synd om henne. Vilken skam hon måste bära med sig. Hon hade allt, hela svenska folkets kärlek, och tappade ALLT. Tänk vad hatad hon måste ha blivit i folkhemmen när hon skämde ut Sverige på det sättet. Nu har det iof gått några år..men ändå, svenskarna glömmer inte så lätt...

Jag försöker tänka positivt. Men ibland går det till överdrift. I onsdags natt började jag tänka så positivt så jag inte kunde somna!! Haha! Jag låg bara och tänkte...den där frisyren ska jag ha, och de kläderna och...blabla. Herregud, ibland är man knäpp. Nä, nu ska jag plugga så jag kan slappa lite ikväll!

En kort paus i det intensiva pluggandet

Det märks att jag är tidsoptimist. Sa för ca 2,5 vecka sen att jag skulle börja att plugga tills tentan nästa fredag...hmm, tror nån att det blev så? Nej, knappast. Så nu har jag RÅPLUGGAT sen i torsdags. Men på dessa få dagar har jag även varit i ridhuset två ggr (tar ca 3 timmar per gång), ridit 3 dagar (ca 2 timmar per gång), jobbat 9 timmar, sovit 32 timmar...gått i skolan 6 timmar...tänk vad man slösar tid. Men den mesta tiden slösar man ju bort så bra på ingenting. Men den närmaste tiden är det slut med det tyvärr. Trots allt ska jag nu börja på kapitel sju! Ha! Jag kanske är tidsoptimist, men tamejfan så håller mina planer ändå. Jag är verkligen bra på att planera. Och slita som en idiot.

Nejmen, imorrn är det sista skoldagen denna veckan, sen är det fyra "lediga" (OBS!!EJ LEDIGA) dagar innan seminariet på måndag. Jag ber till gud att vi inte ska ha den hemskaste läraren då. Hatar honom. Han är verkligen hemsk. Sen ska jag hinna med att åka till ridhuset på torsdag, söndag, träning på Runsten på tisdag, samt ridhuset på onsdag igen om jag hinner. Sen tenta på torsdag fm. SEN: SEMESTER!!!!!! I fyra dagar iallafall. Då ska jag äta allt gott jag vill, utan att tänka på att inte äta onyttiga saker. Mums. Köpa massor med fina saker också. Sen är det väl dags att börja plugga till omtentan.. Nej, nu ska jag nog ta en dag i sänder. Annars blir man bara stressad. Apropå stressad så ska jag skriva lite seminarie arbete nu. Puss och kram på alla som förtjänar det...

I´m all out of love
 I´m so lost without you
 I know you were right
 beliving for so long
 I´m all out of love
 what am I without you....

Jobb helg

Blev jobb hela den här helgen också. Men man tjänar ju pengar så...

Igår var vi i ridhuset och FY FAAAN vad bra Wille gick då!! Han gick som en GUD. Försöker rida mer med skänkel och säte och bara hålla handen stilla. I början är det lite kämpigt men efter ett tag...HERREGUD! Han gick hur fint som helt, gick hur stadigt som helst, halsen var hur fin som helst, hur mycket bjudning som helst, jag kunde göra små,små galoppvolter, flytta i galoppen. Göra öppnor i trav...ja, allt! Det man måste komma ihåg är också att inte hela tiden sitta och backa utan även släppa fram i ökad trav/galopp också. Man får mer bjudning då.

I fredag hände nåt hemskt. En häst i stallet fick nödslaktas pga att hans ben var avsparkat. Hon som jobbar i stallet hade hittat honom i en blodpöl, benpiporna hade stuckit ut och man såg allt.... Det var ju inte så mycket att göra, utan de fick ringa nödslakt på en gång. Hemskt. Det är sånt som kan hända, men man tror inte att det händer.

Plugga borde man ju göra. Saken är den att jag är superhungrig just nu och jag kan fanemej inte plugga då. Men strax ska jag äta, sen blir det plugg.
Den här och nästa vecka så ska jag bara göra det nödvändigaste.
1.Plugga
2.Aktivera och gå ut med Scott
3.Gå i skolan
4.Rida
INGEN tv, förutom antikrundan, efterlyst, saltön, i en annan del av köping och melodifestivalen!!! Bara dator EN gång om dagen max 15 min.
Jag tänker inte göra två omtentor i vår iallafall. Bye.


Fan också!!

SÅKLART fick man TRE ynka poäng på Ekonomitentan, dvs,de rättade inte vidare, så jag fick UNDERKÄNT!!!
Jag HATAR omtentor!! Jag spyr på det, det finns inget hemskare...Orka plugga en gång till i tre veckor och ändå misslyckas, för att jag inte kan få in den där j*vla ekonomin i min skalle! Det är omöjligt. Spyr på det rent ut sagt. FAN! Fast iof visste jag att jag nog inte hade klarat den för det kändes inte så bra direkt...
FÖRBANNAT. Nu är hela min "långhelg" förstörd...uuuäääää!!!!!!!!!!!!! FUCK.. Det verkar som om omtentan inte ligger förän i juni heller, kul, då har man ju verkligen glömt bort allt. BAAAAAAJS!!!!!!!!!!!!!!! Aja, nu orkar jag inte vara sur över det längre...Fuck it.

Annars hade man det näst sista seminariet idag, vilket gick ok. Det är jobbigt att vänta på att få redovisa tills att klockan är halv sex dock, när man väntat hela dagen.

Nej, nu får jag dåligt samvete...måste plugga, så man inte får göra omtenta på den här skiten också...

Tidig morgon

Idag började föreläsningen vid klockan åtta. Man är nästan ovan att gå upp så tidigt. Men för säkerhets skull gick jag och la mig strax efter tio igår kväll. Studsade upp vid kvart i sju och kände mig jättepigg faktiskt! Lämnade Scott hos pappa, och kom prick åtta in i aulan. Ganska intressant föreläsning faktiskt, och Pris och Plats. Äntligen någon föreläsare som inte är som ett sömnpiller.... Åkte sedan hem till pappa för att hämta Scott. Pappa fick ta min lilla bil, och jag tog hans. Passade på att spana in de nya kylskåpen som pappa hade köpt. Äntligen ny kyl och frys! De andra måste vara lika gammal som jag MINST, och det är gammalt för att vara kyl och frys!

Fanns typ inget att äta till lunch, så jag mixade ihop en bulgursallad, med ALLDELES för mycket vitlök. Blä!!! Det blev så starkt så jag fick tårar i ögonen, och nu måste min andedräkt STINKA vitlök. Usch. Det kommer väl inte gå bort på en vecka!!!

Är lite nervös för idag så ska jag på första hoppträningen för Daniel Mech på Runsten. Och det ska tydligen bara vara EN grupp. KUL DÅ!! Att jag kommer vara sämst alltså...suck..

Men nu måste jag fixa klart vårt seminariearbete tills imorrn...trist. Sen ska jag till banken och sätta in massa pengar. Fick en utskällning av pappa idag för att jag hade massa pengar (typ 7000 kr, liggande lite här och där i mitt rum).... Jag: Men det har ju du också? Pappa: Jaa?!?
Okeeej...aja, jag hade ju ändå tänkt sätta in dem så...lika bra att få arslet ur vagnen.


Hektisk helg

Har suttit hela dagen och knåpat på en branschanalys för skidmärket Rossignol... Så kul var det inte precis. Men man är "ledig" förövrigt iallafall.
Var nere i centrum när Scott skulle vara ensam (klarade 45 min, jippi!!), och köpte alla hjärtans dags presenter till mamma och pappa. Gud vad jag är duktig ibland. Det blev en varsin pocketbok!

Annars har jag inte gjort så mycket idag..vaknade faktiskt klockan kvart över åtta...trött! Var på födelsedagsmiddag igår inne i stan, kom hem vid halv elva efter att ha skjutsat hemma alla människor. Jag hatar att köra i stan, man blir ju helt svettig av alla bilar och filer överallt!! Kaos i skallen blir det.
Sen låg jag uppe och läste hela Storlek 37 av Denise Rudberg. Ja, jag vet att jag läser fort. Var klar vid tjugo över tolv, då somnade man som en stock.

I helgen blir det mycket. Imorrn ska jag jobba från tio till tre, sen är det dressyrkurs ute på Södertörn RC klockan halv sex. På söndag lovade jag att ta en tjejs stalldag, samt att det är kurs klockan halv ett, kommer att vara fullt upp hela tiden. man ska väl hinna plugga också, men det är ju trots allt tre veckor kvar tills tentan. Och min välfötjänade semester: fyra dagar på Gbg Horse Show! Tjoho!

Nä, howdie folks! Nu ska jag bubbla runt i lite jacuzzi, innan det blir dags för goood mat, SEMLOR till efterätt (hemmagjorda) samt Så ska det låta. Jag kan alltid alla låtar, borde ju vara med själv för att det ska bli lite ordning på det hela. Måste bara sjunga upp mig lite först..laaaa,laaaaa...doooo reee miii faaa sooo laaa tiiiii dooooooooooooooooooo..................................