Snälla håll alla tummar för oss...

Min farmor gjorde en stor tarmoperation för en vecka sen, pga en tumör de hittat ( vet ej om malign). Hur som helst har hon haft svårt att återhämta sig. I söndags fick hon feber och igår var hon tydligen riktigt risig då hon fått flera infektioner, njursvikt osv. :-( Doktorn säger att om de inte kan häva infektionen inom de närmaste dagarna är det nog kört... :'-( Fan också! Varför ska nåt gå bra nån gång?! Jag hoppas och ber för att det ska gå vägen..

En tokig häst

Jag kan aldrig inse mina begränsningar och gör alltid puckade saker. Som att tömköra en galen och olydig häst utomhus. Vaddå det är väl inga problems? (Dessutom utan hjälm eller väst..)

Det går ju bra så länge hästen går framför en. MEN om den gör en 360 graders sväng och drar järnet i galopp i motsatt riktning och man står där med slaka tömmar, tills de sträcks efter att hästen fått upp farten i sisådär 5-6 meter...då går det inget bra. Det är ju bara att köra ner hälarna i marken och hålla emot litegrann, tänkte jag. Eh. Nä. Jag for som en vante ner på backen och var illa tvungen att släppa tömmarna. Så ser man hästj*veln galoppera iväg i 380 km/h bockandes med tömmarna hängande och slängande efter sig. Det enda som for genom mitt huvud var; snälla spring inte när nån kan se dig! (Han har varit lös x antal ggr förut, jävligt pinsamt om det skulle ske återigen) Fick springa som en idiot i 25 cm bucklig snö, blev helt genomsvettig. När vägen tog slut, var det lååånga bromsspår av hästhovar. MEN idioten hade typ hoppat över ett tre meter brett dike och stog borta hos åringarnas lösdrift och glodde. Phu. Ingen såg.


En liten hyllning...

Sitter och lyssnar på musik på Spotify och snubblade över denna låt.. Och blev lite sentimental.. ;-)
Så det får bli en liten hyllning till en av de viktigaste personerna i mitt liv.. :-)

Låt ingen trampa på dej, Therese
Glöm inte bort att du är bäst
Du är allt man vill äga och ha
Men glöm inte bort att älska dej själv först

Therese,
Du,
torkar tårarna från min kind
Jag sitter som dem andra i trance
Ingen känner natten som du
Rosorna dem vissnar alltid till slut
Men det finns nya Therese

Vem vet vad som händer vem vet vad som kommer att ske
Vem vet vad som händer med hennes Therese
Kom ut ikväll min sköna
Jorden snurrar som förut
Varför oroa sej för morgondan

Jag vet inte vad du väntar dej av mej
Men här finns inget du behöver dölja therese
Vart jag än går så finns du härinom mej
Som en del av utav mitt liv
En del av min sorg
och lycka
Ge mej din hand så ska jag älska dej
Låt ingen få trampa på dej mer
Lita på dej själv nu
Rosorna vissnar alltid till slut
Men det finns nya Therese

Vem vet vad som händer
Vem vet vad som kommer att ske
Vem vet vad som händer med hennes therese
Kom ut i kväll min sköna
Jorden snurrar som förut
Varför oroa sej för morgondanvem vet vad som händer
Vem vet vad som kommer att ske
Vem vet vad som händer med hennes therese
Kom ut i kväll min sköa
Jorden snurrar som förut
varför oroa sej för morgondan

Låt ingen trampa på dej, Therese
Glöm inte bort att du är bäst
Du är allt man vill äga och ha
Men glöm inte bort att älska dej själv först

 


Friends forever (a´la fjortis)


Lyckade träningar

Både träningen för Karin och för annsie förra veckan gick kanonbra! Är så jäkla nöjd och stolt över oss. På annsiekursen gick han i form i princip hela tiden och lyssnade faktiskt på skänkeln. Han tog också tillsägelser på ett bra sätt! Hoppade lite smått och han var superfin!! Fick mkt beröm från annsie som sa att Armstrong var jättefin och har mkt fint språng. Jag fick också lite tips angående hur jag ska hantera när han tappar bjudningen. :-) I lördags fick han vila, han var så trött! På söndagen blev det uteritt med Leif. Det var skitkul att gasa på litegrann. Jäklar vad mkt snö det var. Upp till magen på hästarna där det var oplogat. Vad man längtar till våren nu..

Shit happens

Vissa dagar är allting bara skit. Söndag och måndag var sådana dagar. Söndag tänker jag inte kommentera så mkt. Kan bara säga att ibland blir man förvånad och jävligt besviken. :-( Igår satt jag på djursjukhuset med scott halva dagen då han börjar få problem med sin urinsten igen. Skit!! Röntgen visade att han hade nya stenar. Imorse lämnade jag honom igen och han ultraljudades och de togs blod- och urinprover samt en odling. Proverna blir klara på fredag. Men vetten trodde att det kan vara stenarna som ställer till det för honom igen. :-( Jävla stressmoment då flera i familjen är bortresta så jag fick fixa allt själv med sjuka hundar, jobb osv. Tur att man har andra snälla personer i familjen som ställer upp! :-) så nu kan jag pusta ut litegrann när alla vetgrejer är fixade. Ingen ridning idag, men var ute och kollade till killen. Inte lätt att mocka när man har en häst som helst skulle vilja sitta på mitt huvud. ;-) ska bli kul med massor med träning i slutet av veckan, både Karin och Annsie. Vi börjar komma igång!