You don't know how lovely you are..

Stockholmarna är hemska. Jag har börjat kunna dra ett antal slutsatser ang denna..typ av människor.

Varför är det viktigaste i världen vilket jobb man har och vart man bor? Och sen ska man låtsas vara rik fastän man inte på nåt sätt egentligen är rik? Sen ska man vara så dryg och självupptagen att man skiter i alla andra människor? Man struntar i att man trampar, stampar på och förnedrar andra människor bara för att kunna hålla uppe sin "image". Jag undrar...är dessa människor verkligen såhär innerst inne? Trivs de med att leva med denna enorma press och denna evinnerliga strävan efter något de troligen aldrig kommer att nå? Detta nästan desperata famlande efter materiella ting och bekräftelse för att nå någon slags lyckokänsla? Det är något slags grupptryck.

Som rubriken säger, det finns så mycket fina personer där ute som inte kommer till sina rätt för att de beter sig på detta sätt. Förstår ni inte att ni duger som ni är? Att trots att alla människor väljer att ha olika liv, olika intressen och lägger sin tid på olika saker så är våra liv lika mycket värda? Det vore ju väldigt tråkigt om alla människor var exakt likadana tycker jag.

Jag vill inte tro att dessa människor verkligen är såhär..utan jag tycker mest synd om dem. Snälla! Se något annat än allt detta ytliga, även fast det ytliga kan vara kul ibland. ;-)

På väg till jobbet

Står här i solen på centralen och väntar på tåget till Kungsängen. Jag är glad. Jag tror inte att jag förstår hur duktig jag egentligen är,mer än korta stunder. Som nu. Varje vecka utmanar jag mig själv, gör saker jag inte vågar. Och vet ni, jag klarar det! Och vad jag än gör, vad jag än får för jobb så hänger inte allt på det. Jag kommer alltid vara jag, jag kommer alltid ha mina vänner, familj och mina djur. Det känns tryggt.

Glad påsk

I efterskott allesammans. :-) Påsken har varit finfin för min del, varit ute massor i solen och friska luften. Det har även blivit en del ridning och umgänge med mina älskade vänner hundarna. Btw, vem fylkar imorrn om inte Scottemannen. <3 Älskade pojke. Det senaste året har inte varit lätt. Han var nära att stryka med i somras och sen den här j*vla urinstensoperationen och dess komplikationer. :-( Men nu verkar allt ordna sig *peppar peppar*. Imorrn ska han få shoppa loss på hundaffären har i närheten. Köpa godis och annat i massor. :-)