Latmask man är

Fy vad seg jag har varit idag. Det är ju så att man skäms! Vaknade vid halv nio, av att jag hade en jävla huvudvärk. Skit också! Jag gick upp ändå, men fick gå och lägga mig igen vid tio för att jag mådde så dåligt. Sov en timme, sen åkte jag till stallet.
Där fick jag veta att Gaby fått åka in till akuten för hon blev sparkad av ett föl i magen. Usch, hoppas det gick bra. Inte orkade man rida heller, utan longerade en halvtimme istället. Åkte hem, bråttom som vanligt, åt och duschade, sen var det skola. Redovisning av nåt jäkla dumt projekt vi har haft den här kursen. Tråkigt, men pinan varade bara två timmar. Sen har jag gjort NADA! Absolut ingenting...bara glott...så seg i huvudet också. Fy vad jag är slö, jag får tillochmed dåligt samvete. Jag kunde ju åtminstone pluggat, men icke!Jag orkar fan inte.

Imorrn kväll ska jag på studentmottagning och på lördag är det spårkurs och på söndag tävling. Fullspäckat schema! Och nästa fredag..tenta...och sen...SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!! Jippi!!!

Mors lilla lathund sa,
du ska tro att jag jobbar bra, men tycker du som jag tycker du som jag,
jag gör det helst nån annan dag

Imorrn då ska jag knoga,
hela guds långa dag,
ja ojojoj vad jag ska gno

Ja, och ser du därför så måste jag ta det väldigt lugnt idag,
jo för just idag går det inte bra,
jag gör det helst en annan dag!

Mycket ledig dag

Idag var jag ledig från både skolan och hästen. Nice! Det är inte ofta det händer faktiskt. Så, vad har jag gjort idag? Sovit till halv tio!! Amazing! Sen har jag städat, tvättat kläder, tvättat fönster, tränat lite lydnad, promenerat runt rikstenssjön, lagt spår, pluggat, ätit..ja, det är det det jag har gjort hittills. =)

Plugga mer kunde väl behövas.... Hmm. Det är så trist bara, det är tillochmed roligare att städa och tvätta. Men jag måste ta mig i kragen, annars blir det så stressigt sen!! Törstig är man också... Snacka om att jag inte har nåt vettigt att skriva överhuvudtaget. Bäst att jag lägger ner...

112492-8

112492-7

So baby can you fix me...

suddenly I´m only longing for the hot stuff, something inside me tells me this is real

So baby can you fix me, 'cause my fever´s only getting stronger, it´s burnin´like a fire...
Baby can you fix me, ´cause my body´s suffers from my hunger, a superstrong desire

You turn me on, get me longing for the hot stuff

Ja, herregud.


Oh happy day!

Ibland är man bara GLAD! Idag är en sån dag. Don´t know why. Men....om man kan få meningen "jag känner mig helt hög!!" till "Kinamuren?", så är ingenting förvånande längre.

Imorrn skulle vi ha studiebesök, men "tyvärr" så blev det inställt, verkligen synd. Verkligen....inte. Det blir matsäck på djurgården imorrn med dogsen. Nice, hoppas de kan sköta sig bara. Jag har köpt färsk ananas, bullar (vaniljkola, aldrig provat), hundgodis och lite smått och gott. Tessan har köpt rostbiffsmackor (inte grandma´s roastbeef dock!!), mums. Fredag tjejmiddag.....några kunde komma iallafall. Kul! Catta har man ju inte sett på länge.

Känner mig duktig. Sprang 4 km idag också, och det var inte ens speciellt jobbigt! Men det var nog för att jag hade musik med, dock ramlade hörlurarna ur hela tiden! Fan, det är nog nåt fel på min öronkonstruktion. Mongoöron....suck...

Långhelg!

Skönt. Ledig från torsdag till måndag! Och BARA slappa...! En försmak av sommarlovet kanske?

På torsdagen var det tävling i Fågelbro, som ligger långt ut på värmdö. Och jag var tvungen att köra eftersom pappa är på Öland. Men det gick mycket bra, tuffade på i maklig takt, tog ca 1 tim och 10 min dit. Jag hade ett ganska tidigt startnummer, så jag behövde rida fram innan min klass började. Precis när jag hade suttit upp, så avbröts tävlingen för att en tjej hade ramlat av. Hon hade slagit i huvudet så hon hade blivit medvetslös. De ringde efter ambulanshelikoptern. Stackars tjej. Så vi fick vänta på den, vänta tills de hade burit in henne, och åkt iväg. Tog ca 1 timma. Wille höll på att skita på sig när helikoptern kom, och självklart så ska jag alltid vara dumdristig, så jag satt ju kvar uppe på....
Sen när vi väl fick rida fram så var jag så äckligt nervös så jag bara hade lust att gå därifrån. Helt okoncentrerad och väck. Man blir störd när det händer olyckor, på nåt sätt börjar man tänka..hjälp, tänk om det där händer mig nästa gång, och så blir man feg. Men jag red iallafall...och rev sista hindret i grunden....Varför känns det så typiskt mig?? Suck. Skulle sen rida 1,20 och då hoppade han som en gud på framridningen!! Jag höll på att studsa ur sadeln. Och rundan gick SÅ BRA!!!!!!!!!! Jag är så stolt över oss!!! Kom lite i innersväng på en oxer, trång bana, och han "stannade", eller snarare, jag lät honom stanna, det var ingen ridning mot hindret helt enkelt. Sen petade han sista bommen i en kombination, jag la honom för nära. Men det kändes skitbra!!!!!!!!!!!!!!

Jävla Eurovision Song Contest...

Aldrig mer säger jag bara. Det är bara skit. Östländerna röstar bara på varandra!!! Och som kommentatorerna sa: "Ja, Cypern har ju gett sin tolva till grekland sen 1997...vi får se vem de ger den till nu..." "Och Cyperns tolva går till...GREKLAND!" Ärligt talat!!! Kan de sluta rösta efter land??!! Och Ukraina, vad var det för jävla skit??!! Herregud. Nästa år kan ju vi skicka Robert Gustavsson, eller varför inte After Shave eller Stefan och Krister? Ja, vad kul!! Eller Grynet? Okej, jag tycker inte Sverige borde ha vunnit, men visst fan borde vi varit bland de tio bästa iallafall. Skittävling. Jag blev så sur så jag gick och la mig innan det var slut. Bajs.

Igår var det tävling, gick så himla bra tills banken kom. Det var väl en kombination av att jag inte låg på tillräckligt och att han var dum. Men han stannade, jävla häst. Annars hade jag blivit placerad, han gick så bra på hindrena, var en halvmeter över på allt. Så egentligen är jag jättenöjd med honom! Skitbra ritt.

Stolt över mig själv att jag håller på mina två löparrundor varje vecka. Idag blev det 3,8 km. Gick över förväntan, har verkligen fått bättre kondis på bara två veckor känns det som. Welcome beach 2007!!

Lång dag!

Ibland känns dagar bara så jäkla långa. Gick upp kvart över åtta imorse...(!) Satt ute och pluggade till ett, då åkte vi ut till båten, första båtturen detta året! Det var faktiskt inte ens speciellt kallt. Vi åkte till mammas jobbarkompis ute på lisö, där vi fikade. Scott lekte med deras tik, en newfoundlandblandis som hette Klara. Sen var jag tvungen att på hemvägen stanna till vid stallet. Det blev dock bara lite longering, jag orkade helt enkelt inget annat. Segt. Ibland har man bara ingen motivation.
Men på tisdag är det uteträning för KG. Scary, och jag som har fullständig fobi för vattengraven. Hua! Det är bara att stålsätta sig, och rida även fast man inte törs. Brukar tänka "Jaja, jag får väl dö då." Haha.
Ska köpa ett antiskällhalsband till scott nu i veckan tänkte jag...det kan väl vara värt att lägga en tusing på om det funkar. Annars kan jag ju sälja det. Nä, nu ska jag plugga!