Min kropp behöver en renovering...

Suck. Man märker att man inte är 17 år längre...Hur fan ser man ut om några år, ve och fasa!!

Hemma efter fyra isolerade dagar på Skandinavium och Scandic Opalen.... Köpte en del saker, typ för 4500 kr kanske, inte för 25000 som förra gången iallafall. =) Framsteg. Köpte ett par assnygga benskydd i läder från Schockemöhle sports. Lite annat smått och gott blev det också. Det enda som var dåligt var att de inte hade en enda hundgrejj. Fast då hade man väl handlat för en femhundring till. Haha.

Det har verkligen blivit vår nu. Så nice. Var ute och red idag, galoppträning typ. Gick bra, Wille var ganska lydig för en gångs skull. Inga större dampanfall.

Nu ska jag väl skriva lite på uppsatsen kanske. Eller skicka iväg ett par mail iallafall!

Godisgris

Mums. Köpte en påse godis idag. Var tvungen att smaka några för att fira att mitt BMI är som det ska. =) Man ska ligga mellan 19-25 för att vara normalviktig. Jag hade 20,9. Hoho! Det kan ju firas med godis. Tänk vad förvånande det hade varit om jag hade haft fetma! Haha!

Varit och ridit.Wille började såklart dagen med bråk. Men efter typ tio minuter så gav han sig iallafall. Och jag vann. Hehe. Red på banan sen, gick ganska bra. Det var bara ett par störande polacker som skulle hålla på och såga och grejja, wille hoppade till för minsta lilla. Suck. Han var iaf asduktig på Pay&Jump i onsdags, vi red felfritt, men han var som en bomb på framridningen! Herregud, jag trodde inte att jag skulle överleva kvällen. När jag galopperade fick jag ha typ 20 cm korta tyglar och ändå så fick jag inte tag på honom.. Inne i ridhuset, gick väl banan i ett...hrrrmm...bra tempo. Han tittade lite på näst sista hindret, och jag drev på som en galning, han hoppade upp sig ordentligt och jag tappade ena stigbygeln, morr. Men jag red iallafall på på sista oxern och han tog ett jävla språng, men på nåt sätt lyckades jag klämma mig fast i sadeln. Haha. Så vi fick en liten rosett iallafall, är mycket stolt över min insats.

Nu ska jag jobba lite på uppsatsen igen. Blä, men det behöver göras...

Fälttävlan? Varför inte?

Haha. Var ute på en skitkul uteritt idag. Testade lite hinder, bla en vattengrav, en liten trappa och diken. Det var askul! Hur mycket galopp som helst, wille blev lite svettig.

Vi ska vara så seriösa så vi ska göra en intervju nere i helmstad till vår c-uppsats. Haha. Men det kan bli kul. Lite arbete får man väl lägga ner på skiten.

Engla vila i frid

Jag VISSTE att hon var död. Kände det på mig från första början. Det är så hemskt så hemskt. Hur fan är man funtad i huvudet när man mördar en 10åring??? Och att den där jävla människan har gått fri efter att ha mördat Pernilla för 8 år sen?? Tänk om de hade tagit honom då, då hade Engla och hennes familj sluppit det här vidriga. Tänk om inte hans bil blivit fotad förra lördagen? Då kanske han hade gått fri igen! Och mördat igen! Vad är det för människa som gör så här? Han har fan inte rätt att leva för fem öre. Jävla vidriga... det finns inga ord för det. Så jävla sjukt. Borde skjutas.

Snacka om aprilväder..

Och nu snöar det igen. Uscha.

Första hoppträningen igår. Det gick..eh...bra. Men Wille var fullkomligt galen!! Han studsade runt, och en gång backade han emot ett hinder när en häst hoppade, och sen när den landade bakom honom så bara exploderade han och stegrade sig som en..jag vet inte vad. Haha. Han var helt i upplösningstillstånd! Men det gick bra att hoppa, var bara jag som var lite ringrostig och hade lite svårt med tempot och avstånden. Det ska väl ordna sig när man får in rutinen igen. : )

Nu i förmiddags har jag..hör och häpna..städat hela mellanvåningen här hos mamma med både dammtorkning, dammsugning och våttorkning. Tråkigt, men det behövs ju ibland. Ska väl plugga resten av dagen som vanligt. Suck. Det är mycket nu även fast man inte har någon direkt kurs eller så. Vädret är ju skit så man behöver ju inte känna sig sorgsen för att man inte får gå ut iallafall. Haha.

Nu ska jag sätta igång med något vettigt.

HIPP HURRA SCOTT 3 ÅR IDAG!!

image50
Morgonrullning är alltid obligatoriskt...

image51image52
Och streching...

image53image54
Alltid morgontrött, klockan är ju faktiskt bara tio!!

image55Kimage56
Klia mig då!!

image57*stånk* Jobbigt värre...image58
Aaah!!


Grattis scottepojken!!!

Första dressyrträningen igår

Oj, vad bra det gick! Jag har bytt till pelhamstång, och han funkar superbra på det. Det känns inte alls som om vi har tappat särskilt mycket. Iallafall inte jag. Det enda som är är att wille försöker komma undan genom att antingen bara svänga halsen eller skjuta ut ytterbogen. Men det kan jag få tag i. Han var tillochmed duktig i galoppen. Och han blev inte ett dugg svettig, så han har kanske bättre kondis än jag trodde. =) Ökade på hans högiva med tre kilo, så nu ligger han på 15 kg (!!) hösilage. Fast han måste ju fetta på sig ordentligt, han ser ju ut som om han har anorexia. Fy.
På söndag ska jag på Tedträning, det ska bli skitkul. Särskilt hoppningen.

Nej, nu ska jag iväg och hjälpa min farfar att bogsera en bil. Och sen ska jag tvätta bilen (tyvärr!! Det är så JÄVLA tråkigt) Sen ska jag rida och skriva på uppsatsen.

Don´t you wish your grilfriend was fun like me?

Haha.

Allt tuffar på somvanligt. Helgen spenderade jag hemma hos tessan. Och scott har nu sovit oavbrutet i typ 2 dagar. Morr. Vi ska gå på kurs i vår iallafall. Hade turen att det var på tider som passade utmärkt för mig. =)

Wille börjar komma i form nu. Hoppade litegrann i förrgår och han var helt wild and crazy. Tror jag höll på en halvtimme innan han kunde trava. Han bara galopperade hela tiden, studsade och hoppade omkring. Det var verkligen askul att hoppa och jag längtar verkligen tills jag får börja träna igen, och TÄVLA!!! Så kul. Och träna ute. Älskar utesäsongen.

Var och vaccinerade Scott igår på Södra. Vi fick jättemycket beröm för hans tänder. "Meeeen GUUUUUD vad fina tänder han har!!!!! Småhundar brukar ju ha jättemycket tandsten!" (Scott har inte ens en gul prick på sina gaddar) Ha! Hon sa att det är så viktigt att borsta tänderna på småhundar så de inte bara ramlar ur munnen på dem när de blir äldre. Han fick också beröm för att han var i så bra kondition. (stolt matte)

Hälsade på hos mina kusiner igår som just fått hem en 12veckors Ragdoll-kattunge. SÅ söt. Undra om inte jag måste köpa en katt också. Jag skulle bara kunna ha en katt om det var en innekatt. Annars skulle jag dö av oro. Åhhh. Jag vill också ha en Ragdoll. Kolla in dem på mjukatassar.com, kattungen heter Samantha. Och så lätthanterliga de verkar vara. Rumsrena på en gång typ och kan vara ensamma hemma på en gång. Varför köpte man inte en katt istället för en hund? Hehe.

Imorrn kväll ska jag på Syster&Bror och kolla på Björn Gustavsson. I like. Hoppas det inte är så jävla mycket folk.Men det lär det väl vara så klart. Aja, lär väl vara värt att vänta på. Men inget slår ju Cp-Mona från hjälp. Hahahahah!!