Tentavecka

Har aldrig haft så mkt att göra som de senaste veckorna. Men nu är det bara två dagar kvar på den här kursen, sen är det sluut. Skönt. Bara uppsatsen kvar. Tenta på fredag. Har knappt pluggat nåt, men man har ju pluggat under hela kursen. 

Hoppade ett hinder med wille idag. Herregud!! Han höll på att kasta av mig!! Sparka bakut efter hindret som en galning, så jag flög 1 m upp ovanför sadeln. Och det hände två gånger under tiden jag red. Väntar bara på att jag ska trilla av. Haha! 

Ska bara kolla på grey´s och seeeeeeeeen ska jag plugga.... 

Rapport från Åre!

image40
image41image42image43image44image45image46image47image48

Kom hit igår kväll vid tio efter en typ 100 år lång bilresa...med massor av trafik och kö.
Var ute i backen vid nio imorse...och det var så KALLT. Jag dör. Det var typ tio minus och blåste som fan (=30 minus) Men efter nån timme sprack det upp och var tillochmed lite sol. Solade faktiskt typ 5 min... Åkte tills nu. Mina ben är helt paj. Har kommit fram till att jag nuförtiden är väldigt dålig på att åka skidor. Åker alltid med bakåtvikt (kan det vara ridningen som gör att jag försöker luta mig bakåt) och ser säkert ut som Stig Helmer...när jag kommer gasandes i 180 km/h utan kontroll...Haha...
När man är i fjällen..det enda man gör är att äta och äta..åt massor med mat till frukost och en VÅFFLA..åt sen en chokladboll och varm choklad, en hamburgertallrik med pommes..och klockan sex ska vi äta täljstensmeny nere i byn. Måste banta när jag kommer hem. Suck..

Har massor att plugga men orkar bara inte. Caset ska vara färdigt tills på tisdag..SUCK!!! De är så taskiga i skolan och tycker att vi inte ska ha en sekund ledigt...

Händelsefylld helg

Igår var det utgång. Vi var först hos anna för den obligatoriska melodifestivalen. Björne var bäst såklart. Men okej att Charlotte vann ändå. =) Vi drack mousserande och åt snacks som snälla anna hade fixat (alligator anna). Sen gjorde vi ordning oss i hundra timmar.. Åkte taxi till cafét, och där vill jag inte ens kommentera vad som hände för det är så jävla pinigt. Istället hmanade vi på Göta Källare (sorry anna, men I won´t go there again...) Det var väl okej. Fast det ena rummet spelade bara hemsk modern musik, och det andra rummet spelade typ bara magnus uggla. Vad väljer man liksom? Pest eller kolera?

Sen har jag kommit underfund med att det fan inte är så jävla kul att gå ut som man tror. Man får ju liksom inte ut nånting av det. Bara att skrika i enormt hög musik, alla människor är bara pissjobbiga och störiga...

Förändringar är oftast bra

Funkar skitbra i nya stallet. =) Så jag tror jag gjorde rätt val iallafall. Dock är Wille helt galen, han får värsta rycken och bara står och stegrar sig och hoppar och galopperar på stället. Red i ridhuset igår och då stod fälttävlanshindrena kvar från pay and jump som var i söndags. Varje gång jag galopperade så skulle han prompt dra mot hindrena.. Men ingen hoppning riktigt ännu faktiskt. Liite till får vi vänta. Jag ska ut idag och träna lite kondition tänkte jag, rulla på lite på sandvägarna.
Vi har ännu inte riktigt kommit igång med uppsatsen..den är verkligen en jävla börda alltså. Kul att vi kommer få hur mycket som helst att göra...

Today´s my birthday!!

Idag är en glad-dag för idag fyller jag år. Jaaa må hon leeva, ja må hon leeeva!! 22 år, gud vad tiden går. Mamma trodde jag fyllde 23 år, haha!

Det funkar bra i nya stallet, wille verkar trivas ganska bra. Men idag var han så jävla jobbig så det inte var sant!! När han skulle stå på gången så stod han och stegrade sig och bajsade typ 45 ggr, och kastade runt och blåste i näsborrarna, hjärtat dunkade så högt på honom så det hördes i hela stallet. På nåt sätt tycker jag synd om honom, fast på samma gång blir jag förbannad för att han beter sig så puckat. Han kunde inte ens gå från stallplanen, utan skulle bara börja resa sig och hålla på och tramsa. Åh. Tillslut fick jag iväg honom iallafall, och vi kunde skritta en sväng. Men tyvärr hittar jag ju ingenting där, så det blev bara en kort sväng.
Sen red jag ett tag i ridhuset, blev en del trav och galopp. Igår tyckte jag ju att han kändes lite oren, men det gjorde han inte idag.. Jag tror bara att jag pressade honom lite för mycket igår. Jag borde inte ha gjort det, han är inte så musklad än. Så idag red jag bara stora vägar i ridhuset, snett igenom, stora volter och lite runt hursomhelst. Han är jätteduktig i traven, i galoppen blir han lite hetsig, men det är väl okej än så länge.
Det är alltid lite jobbigt i början på ett nytt ställe, man blir liksom lite rädd för att göra fel så att man smyger bara runt.. Men det blir ju bättre med tiden.

Idag var det uppsatsmöte igen.. Man kommer ju få en del att göra i vår om man säger så..det finns ju hur mycket som helst att skriva. Vi kommer få typ 15 företag att undersöka, och ovanpå detta:kunden. No shit. Och innan dessa ska vi hinna göra en förstudie. Suck..orkar inte tänka på det så mycket just nu.

Sjukligt trött..

Åh herregud. Kunde fan inte somna igår kväll, plus att jag gick och la mig sent. Somnade säkert inte förän klockan ett och så hade jag satt mobilen på halv sju. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Orkade knappt gå upp. Och nu känns det som om jag håller på att dö av trötthet. Helgen har gått hur snabbt som helst. Haft massor att göra, och plugg, och sen stallet.

Men nu är det bestämt iallafall... Jag kommer att flytta, byta stall. Det är rätt kul, för jag trodde aldrig att jag skulle få möjlighet att stå i det stallet jag har fått plats nu. Men nu har jag fått möjligheten! Det är helt otroligt egentligen. Tänk allt man får tillgång till...superfint ridhus, massor med utebanor, vattenhinder, fälttävlansbana(here I come!!!) m.m.m. Hur mycket som helst. Och det är jättefina boxar, rymliga. Dessutom uteboxar vilket är bra för Willes hosta.
Fast det är ändå jobbigt att behöva lämna det som varit "mitt" stall i snart ett halvår. Man trodde så mycket på det här liksom..och så blev det inte så bra som man trodde. Nu ska ju allt ändras till det bättre..men det hjälper liksom inte nu. Och får man det här erbjudandet så kan man inte tacka nej, och det bör jag inte heller göra. Detta ger mig/oss mycket större möjligheter att utvecklas tillsammans.

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Ska gå ut med Scott också. Fy sjutton, på tisdag kväll ska vi göra inträdesprov för fortsättningskurs på brukshundsklubben...my god. Okej, det är ingen big deal men vad fan..känns ju som om det borde funka bättre än det gör. Men ofta har man bara ingen lust, man har inte fått någon bra hjälp på länge, så man får ingen inspiration....

Förändringar på gång..

Stora förändringar, och roliga förändringar är på gång. Jag återkommer om det lite senare.

Idag har det pissregnat hela dagen, red i ridhuset, det gick superbra, men wille var ganska så vild utav sig... Överskottsenergi! Sen satt jag och tessan och finurlade lite på uppsatsen. Vi hann dock inte sitta så länge, men litegrann blev det.

I morse bakade jag en massa till min födelsedag, samma sak igår, så nu har jag bakat chokladrutor, vaniljbullar och drömmar. Får se vad det blir härnäst.

Ikväll-Melodifestivalen. Undra om det blir lika kasst som vanligt. Vi får väl se helt enkelt. Vad hungrig jag är..det blir kycklingwok ikväll. Mums.

Jag har verkligen inget att skriva, så goodbye..