Hääärlig fredag!!

Nice. Har gjort den äckliga tentan nu, så man är ledig två dagar! Har spenderat hela eftermiddagen med att göra Wille snygg, putsa alla hans grejjer och fixa allt. Var också på lantmännen och köpte foder och en till hundbur till Scott.  Putsade mina ridstövlar idag också. Allt måste vara i toppskick. Jag har fortfarande inte fått mina sadelgjordar!! Jag beställde dem ju för fan för fem veckor sen!! Jag blir tokig.

Ikväll ska man äta grillat, sen blir det att slappa framför tv:en. Som vanligt är det bara bajs på tv..får väl titta på Let´s dance finalen eller nåt annat trist. Kan ingen visa en FILM på en fredag?? Ska det vara så svårt? Tydligen...

Tenta i övermorgon

..och jag pluggar..snart klar med allt. Men det finns ju alltid nåt mer att göra.
Igår satt jag ute på framsidan i bikini(!!)..det var ju iallafall den 27:e mars (!). Haha. Men man blev faktiskt riktigt solbränd.
Tränade för KG igår på Runsten, Wille gick superbra och börjar bli något bättre i markarbetet nu också. Det är bara att träna på. Ikväll ska jag rida för Susanne hemma också. och i helgen blir det tävling, tre klasser. Sen ska han få "vila" i två veckor tror jag,han har hoppat rätt intensivt på sistone.
Nu ska jag gå och äta lunch, sen ska jag fortsätta plugga några timmar till.

Lördag......

I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
..be everything that you need...

Igår var det utgång. Det var ganska kul, ett tag iaf. Men sen insåg vi att det var idioters afton där så vi gick därifrån vid halv två. Så det blev inte så himla sent.

Idag har jag bara slappat. Var i stallet och mockade, blev ingen ridning idag. Sen tänkte jag att jag skulle göra sem. uppgiften, men jag fattar inte vart man ska få alla siffror från? Så det fick man ju lägga ned också. Jag har räknat lite uppgifter från boken istället. Tråkigt men nyttigt. Något som inte var nyttigt var att jag satte i mig alla chips, dip och morötter som var kvar från igår. Men SÅ mycket var det faktiskt inte. Ikväll ska jag "bort" på middag också, hos min farmor och farfar, skönt då slipper jag laga mat i min ensamhet...

Imorrn ska jag och Scott på kalas hemma hos Siri...Scott har köpt några presenter också. Men egentligen vill han nog ha dem för sig själv tror jag (vet jag snarare)...

Jag är glad

Ibland vaknar man på morgonen och känner sig bara så jävla glad. Idag är en sådan dag. Fråga mig inte varför, jag känner mig bara hemskt nöjd med allt och har "tro på framtiden". Haha. Vad seriös jag låter.

Skönt med "sovmorgon" idag, då jag slipper åka till stallet på morgonen idag. Men jag vaknar ändå vid halv nio, det är dock bra då man hinner göra massa annat tills man ska till skolan. Ikväll ska jag rida lektion för Susanne på ridbanan, ska bli intressant faktiskt. Sen är det två lediga dagar, eller fyra snarare...Nice. Men då måste man plugga. Vilket jag borde göra nu också. Kom igen nu.... Ska väl ut iaf på fredag, kul! Det var länge sen, men jag får väl lära mig att umgås med folk...ibland iallafall. Jag kommer nog bli en enstöring när jag blir stor. Sitta i en stuga i skogen.
"Jag är enstöring, enstöringar gillar inte att störas av andra människor.." (Syftar på Bertil Enstöring...)

Tell me...

what were you thinkin´ about when you got me waitin´ patiently?

Jag är så jäkla sugen på att gå ut nu. Har laddad min gröna Ipod nano (fick en i födelsedagspresent) med massa partylåtar!!! Tessan, jag säger bara, Nelly Furtado-Say it right, Christina-Tell me och massor med annat! Och såklart "if you wanna be the papa I can be the mom". Haha! Den är SÄMST! Saknar ju såklart "Saxy"..haha..men vet inte vad den heter egentligen så jag kan liksom inte ladda ner den.

Igår var det tävling och jag var så trött när jag kom hem så jag trodde jag skulle somna stående. Åkte till stallet vid halv åtta och koma hem...halv åtta på kvällen! Jag hade typ inte heller ätit nåt på hela dagen heller, smart som man är. Det gick ganska bra ändå. Petade en bom i omhoppningen på 1 m. Jag blev så jävla förbannad, jag hade så bra tid så jag hade blivit placerad annars!! Fast satsar man inget så kan man inte vinna nåt heller.... Sen fick jag vara med i allsvenskalaget div 2.. Jag var sist, vi hade två nollor när jag skulle rida. (Får man tre nollor i laget så blir det omhoppning) INGEN press liksom... Rastaborg RK hade tre nollor redan. SÅKLART så blev han för flack på ett hinder och rev! Men vi slutade på 4 fel totalt och kom tvåa, så det var ju ganska bra ändå.

Idag red jag wille på hackamore. Det gick skitbra! Jag trodde inte det skulle gå att styra så jag höll mig till volten för säkerhets skull, men han gick skitbra!! Undra om han går bättre i hoppningen på hackamore också?! Måste prova nån gång faktiskt. Vilket pissväder idag...ösregn på fm. Dock var ju helt död, kändes som om man var bakis (fast jag inte var det)...Så slappade bara på fm. Nu ikväll har jag faktiskt pluggat en hel del och gjort uppgifter, är riktigt stolt över mig själv. Ibland är jag duktig!!

Nu ska jag kolla på Bond-Golden eye och äta en "knäckbåt". En glassbåt med knäckglass i, känn er avundsjuka!!

Lucky day

Otroligt att jag klarade tentan som jag inte ens hade hunnit plugga till?! Ibland har man tur, och det är fan sällan jag har det, så nu har jag förtjänat det!

Hade föreläsning 2 timmar idag, tråkigt som fan. Ska bli så skönt att ha medicinkurser sen ända fram till sommaren, det är så otroligt bajstråkigt med ekonomi. Lyssna på nån idiotisk gammal gubbe, som får alla att somna och som sluddrar massa skit bara. Hur kul är det? Undra om nån tycker det är intressant, säkert nåt pucko som tycker det är kul. Underligt.

På hoppträningen i tisdags lyckades jag ramla av, haha! Kom skitdåligt på ett hinder så han sktade av, trodde han skulle hoppa ändå, men icke. Så jag "satte av" istället. Men det gills nästan inte. Självklart hade han tappat en sko, så idag kom hovis och slog på den. Nu har han fått värsta sprickan i hoven också pga av uttorkning av leran i hagen. Så det blir till att tvätta hovarna med vatten och tvål och diskborste varje dag nu. Och hoppas på att cp-veterinären på lördag inte kommenterar det hela. De brukar ju hacka på hans hovar. Det blir 1 m och förhoppningsvis allsvenska div 2 (110 cm) på lördag. Pappa fyller ju år också, så på kvällen blir det gäster här hemma och TÅRTA! Mums.

Man försöker ju trimma sig lite inför sommaren, sprang som sagt 3,5:an på brantan i tisdags, det kändes inte så farligt. Men igår hade jag världens träningsvärk i låren, aj! Orkade knappt rida ens, tvingade mig själv att rida en timme på banan. Idag blev det vilodag för både mig och wille, så får det bli lite trimmning imorrn så att han är fit for fight på lördag.

Det ska tydligen bli kallare igen på söndag. jag vill inte att det ska bli kallt! Jag har ju redan bestämt att jag inte ska ta fram min vinterjacka igen!! Suck..fast det lär ju inte dröja så lång tid innan våren kommer på riktigt. Igår såg jag första tussilagon också!

Imorrn kommer Tessan hem. Bra. Det är jävligt trist när hon är borta faktiskt, tro det eller ej!! Vi måste liksom älta allt hundra ggr för att må bra. Marielle och jag har bestämt att vi ska slå ner henne i skolan nästa gång för att hon ska bli blå istället för brun. Mohahaa!!

Imorrn är jag ledig också,gud vad skönt. Kanske ska man springa imorrn också, borde väl palla med två dagar i veckan tills sommaren? Det enda problemet är att man inte orkar rida efteråt...och man orkar inte springa efter man ridit heller...

Sol, sol jättesköna sol...

lalalaaa!

Härligt vårväder ute. Nu tänkte jag ta bilen upp till brantan och springa trean, sen åka till centrum och handla lite lunch och middag. Bra för Scott att få öva lite på att vara själv. Han var ensam ca 15 min när jag satt ute och solade, han var ganska duktig, men lät två ggr. Men det är sånt som sitter så djupt att det antagligen kommer växa bort av sig själv efter ett tag. Bara han inte håller på att skäller hysteriskt så.
Ikväll är det hoppträning, ska bli jättekul, har lärt mig så mkt på senaste tiden, så det ska bli kul att visa vad han kan!

Nä, nu ska jag sticka!!

Vååår!

Gud vad jag tjatar. Men det är så härligt så jag dör. Det liksom spritter i kroppen!! Man får så mkt förväntningar,och på nåt sätt saknar jag alla utekvällar UTE i naturen. Haha. Vad är det att sakna egentligen?

Var två timmar i skolan idag, det var tråkigt, och jag höll på att somna. Sen har jag rensat ur min bokhylla från all gammal skit, så jag ska få plats med all ny skit. Ha!

Imorrn är jag ledig, sjung sjung! Sen på kvällen är det KG träning, kul! Wille har ju blivit så annorlunda sen helgkursen för maggan.

Var ute i skogen och red idag, Scott och Wille hade race mot varandra i en backe. Scott vann, wille var så seg. Fåglarna kvittrade, och ja, livet lekte för en stund.

Nästa vecka ska mamma o co vara borta, så jag kanske kan ha tjejmiddag då Tessan? Med utgång efter kanske? Det skulle vara kul som f*n. Catta kan ju inte komma iaf, så det blir väl Jossan och Anna, om de kan!

Tessan:Du missade första riktiga vårdagen!

Idag var det tio plus i skuggan, samt soligt! Jag satt ute ett tag och solade, riktigt varmt och skönt. Såg att det hade ploppat upp en del krokusar och snödroppar i folks rabatter och så! Här börjar det komma upp tulpaner också.
I stallet behövde man ingen jacka, och på ridbanan börjar det bli riktigt fint, lite blött fortfarande, men det rinner bort. Imorrn skulle det ju också vara varmt så det mesta lär väl försvinna då.

The Ark vann ju melodifestivalen igår, det visste man ju typ innan..så det var inget spännnande... jag var helt död sen så jag gick och la mig strax innan elva och somnade som en stock. Sov till nio imorse (sovmorgon för mig!), sen tog jag en långpromenad med Scott i vårsolen. Nu kom scott och jag just hem, har varit hos min kusin som fyllt elva i veckan. Vi åt lite tårta och scott jagade ballonger.

Nu ska jag försöka mig på att räkna ut vår aktievärdering som vi ska redovisa på onsdag, tråkigt men sant. Dock något lättare än Skandia-straffuppgiften på 50 sidor, mohahahha!! Så blir det när man åker utomlands, nåt straff ska man fan ha, hähähäää!

Teeessaaaan kooom heeeeem, för jag lääängtar efter dig...

Suck. Fan, det händer ju grejjer hela tiden som vi måste analysera och diskutera! Kom hem nu då!!

Pinsamt. Skulle göra ett arbete idag i skolan klockan tolv...men ingen kom, så jag satt där för mig själv, haha! Tills jag messade tessan som sa att vi skulle träffas i bibblan!!! Oh my. En halvtimme försent kom man...och de kunde inte börja för jag hade alla papper....! De måste tro att jag är helt lost. Fast det är jag ju också....!

Nu måste jag skriva mer detaljerat då Tessan (den idioten) är bortrest. Nu är det iaf ca 5-6 grader ute och det var rätt fint väder idag på em. Tänkte faktiskt på dig klockan 16.40, för jag tror du satt på ditt plan då. Usch, jag hatar att flyga. Imorrn är det ju första tävlingen för mig och Wille, synd att du inte kunde komma och kolla...eller nu slapp du ju iaf! Man skulle ju behöva en hejaklack. Med plakat!! Haha! Vad fjantigt, lokal 1 m på BRS liksom...
"Mickan och Wille, the one and only!!!"
Jag vet inte ens vad som är på tv ikväll heller....tråkig skit somvanligt. Ont i halsen har man också. Föresten köpte jag lite nya kläder igår i skärholmen, en superkort kjol, en gul tunika och en vårjacka (vit).
NÄR SKA VI GÅ UT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ladda inför imorrn, och för att jag ska slå dig när du kommer hem för du kommer vara så jävla brun.

Grattis jag själv 21 år...

Nu är man ännu äldre, suck.

Nuförtiden bryr man sig typ inte om att man fyller år. Vad har det för betydelse? Det enda är väl att man kan träffa folk man gillar och äta god mat och tårta. Sen klockan tolv har jag stått och gjort sex pajer och två garnerade kiwitårtor. TRÖTT i benen och fötterna, plus att man börjar känna sig lite krasslig i halsen...

Imorrn ska jag klippa mig, äntligen! Ska bli så skönt att bli av med det hemska ovårdade trasslet som sitter på skallen..

75-års firande igår och plugg ikväll...

Igår var man ju som sagt hos farmor och farfar, de firar ju 150 år i år. Det blev massa buffé, ost och kex samt tårta. Tyvärr hade Milton ätit upp tårtbotten, så det blev äcklig färdig tårta från Spaaks...Kom väl hem vid halv åtta, satte mig då och pluggade lite. Blev en del övningstal och som tur är så känner man ju igen det mesta. Det är väl teorin man måste öva på så man inte missar första delen och får 3 poäng igen. Det skulle vara snopet.

Så nu blir det fyra dagar med intensivt pluggande. Men jag ska försöka lägga om det mer, med flera pauser, låta mig själv göra roliga saker osv. Och inte bara sitta och trycka in i skallen för då blir det bara ännu jobbigare.

Ska till stallet strax, fortfarande har inga grupper till dressyrkursen kommit upp, undra om det ens blir nåt? Fan, att folk ska vara så sega. Så nu måste jag åka förbi Söderängstorp och kolla upp det. Har inte tid, men är ju tvungen.