Seminarie idag

Hatar att ha seminarium klockan tre!! Snacka om segt att vänta hela dagen på det...men,men. Det funkade väl, förutom att vi var ca 10 per för mycket i vår seminariegrupp!! Så..ja, det strulade till sig lite.
Vår redovisning gick väl okej, men vi hade missuppfattat budgeten litegrann...vår låg på ca 35 000 kr, medan alla andras gick på 1 000 000-25 000 000 kr...hehe! Så det var bara kasta in "en extra kapitalinsats på en miljon..." där på slutet...pju. Sen fick vi en jättebra uppg....vi ska öka försäljningen på ett skid/snowboard märke...snacka om att man kan få inside information!!! Good, det kanske tillochmed kan bli ganska kul.

Ringde om Runsten-träningen för Daniel Meech också. Jag lär nog komma med, så det ska bli skitkul! Och sen är det ju dressrkurs i helgen...! Det kostade ju bara 300 kr, så det kunde man ju inte missa.
Meech-träningen gick på 380 kr/gång, vilket är rätt okej ändå. Betalar ju nästan 300 kr/gång för en skitträning nu så...

Nä, nu ska jag sticka ut och spinga elljusspåret på Brantan med Scott. Måste ju börja komma igång inför sommaren. 2*1,9 km får väl duga...

Jobbade denna lördag

Igår kväll klagade pappa över att de skulle vara alldeles för få idag på jobbet, att de skulle behöva någon som skulle kunna stå i kassan. Och så kom han på den brillianta idén "Men Micaela har ju kassavana!". Just det. Så jag fick hänga på idag, det var ganska kul, och kassan var hundra ggr lättare än den på Gröna Lund. Mer data, och mindra digitalt så att säga.  Och framför allt: saker att göra hela tiden!! Jag har fobi för det där att stå still som en idiot hela tiden, det är hemskt. Hellre jobbar man ju häcken av sig. Kanske ska man med imorrn också, men vi får se. Det kan ju vara lite kul med "extracash" också. Dagarna på helgerna är ju inte så långa heller, så det är lugnt.

Har suttit och kompletterat uppgiften för första seminariet nyss. Det verkar bli lite text iallafall. Det svåraste är ju klart att uppskatta en budget, samt sätta siffror på hur mycket försäljningen ska höjas. Det känns som om man måste veta siffror på vad försäljningen är ju för att kunna höja...men,men. Vi får se hur det går. Jag hatar iallafall redovisningar, men mitt nya måtto är ju att jag inte bryr mig, så det ska väl gå.

Ikväll händer väl inte så mycket, ska kolla på nån film och äta marängsviss strax. Imorrn em blir det träning i ridhuset också.

Glad vecka!

Har känt mig på så glatt humör hela den här veckan..men det lär väl gå över... ; )

Kommit fram till flera saker i mitt liv..som jag måste ändra på. Det går liksom inte att hänga upp sig på allt det gamla, vad hjälper det? Nu är det nya tag som gäller! Och jag klarar ALLT! Jag slår ALLA! Och jag ska fan visa dem som inte tror på mig! Jag orkar inte vara en liten lort längre. Jag måste få vara nån, om det så innebär att jag måste svälja min jävla stolthet och gå vidare i livet. Även fast jag är arg, besviken och ledsen. Jag måste, för jag orkar inte med det livet jag levt hela hösten, det knäcker mig. Orkar inte oroa mig för allt, orkar inte "ge upp". Jag måste iallafall få intala mig detta tills att jag verkligen kan leva upp till det. Vilket jag ska göra, om det så är det sista jag gör i mitt skitliv.
VAD är det egentligen som betyder något? Jo, det som gör mig glad och lycklig. Vilket kan innebära att andra är glada och lyckliga. Det är det som betyder något. Skolan betyder ingenting, redovisningar betyder ingenting, tentor betyder ingenting, utekvällar betyder ingenting. Varför ska jag alltid vara som alla andra vill att jag ska vara? NEJ!!! Det är slut med det från och med nu! Jag skiter i om alla tycker jag är dum i huvudet!!! De enda jag bryr mig om tycker inte det, för det vet jag. Jag skiter i om de tycker att jag är sämst, om jag är ful, har konstiga kläder. I DON`T FUCKING CARE!!!!!!!!!!!

Jag måste också inse att man inte alltid kan få det man vill ha. Det är svårt, för det känns som om jag "alltid" fått det. Jag vågar inte chansa, för att jag vågar inte misslyckas!!  Herregud, vad fan är det då?? Ååååh!! Jaja, nu har jag att göra iallafall..

Ledig idag igen, så skönt!!

Hade tentan i fredags vid nio, har varit ledig sen dess. Och verkligen inte gjort nånting. Och ibland är det bara så skönt att inte göra nåt.

I fredags kväll satt jag och mamma hemma och slappade och kollade på "så ska det låta", det var kul faktiskt. Lördag..hmm...då blev det strömavbrott när jag höll på att göra en creme brülee med chokladsmak..förbannad. Men den blev inte förstörd iallafall. Igår var vi ute på en långpromenad på en timme ute i den fina snön. I love snow! Finns det nåt finare? Jag red ut igår, det var ca 30 cm snö, HELT orörd, och knäpptyst. Tog massa galopp och Wille tog så kort fin galopp så det värkte i hjärtat, det är värt allt jobb och alla motgångar trots allt. Det hade snöat så mycket så att massor med träd hängde snötyngda ned över vägen, men dem galopperade vi bara rakt igenom. Haha!
Ikväll ska vi iväg till ridhuset och på onsdag är det första hoppträningen! Tjoho! Ska anmäla mig idag till dressyrkursen som skulle vara  den 2-4 feb på Södertörn. Det var med nån Maggan Eriksson Bech, är tydligen en hopptränare från Örnsköldsvik.. Ska bli kul!

Imorrn börjar nya kursen: Strategisk marknadsföring! Låter verkligen INTE kul. Men,men, man får väl trycka in det i skallen som allt annat. Samma dag som tentan är åker jag och M-L ned till Gbg för att bo på Gothia och gå på Gbg Horse Show i fyra dagar!! Ska bli så skönt med semester, och jag ska köpa massa fina saker till wille! Som han ska ha på tävlingsbanan framöver. Ser faktiskt fram emot att se küren också, även fast man inte är så dressyrintresserad, men det finns en häst som är så jäkla fin som kommer vara med...Blue Hors Matiné!!

112492-12

TRÖTT!!

Fy fan, idag har jag varit i skolan från ca 10.45 till 17.00 och jag är så trött!! Man blir ju inte direkt piggare av att ha en tenta på fredag...

Vilken storm det måste ha varit i natt, åkte genom skogen på väg hem från stallet och träden låg som plockepinn längs vägen... Tur att man inte skulle rida, då hade man väl fått ett träd i skallen. Imorrn är man ledig från ridningen, tessan ska rida, själv ska jag in till ryttarstadion för sista besöket hos hundpsykologen. Ska bli intressant att se vad hon säger nu då om allt. Ensamhetsträningen går ju bra, han klarar ju en halvtimme lätt, så då är nog den värsta biten över. Han är också tyst i bilen under en längre tid, eller han kan yla till, men slutar efter en kort stund då han vet att det inte är någon mening. Så om några månader är han säkert klar för att vara ensam när jag är på föreläsningar. Så skönt! Trodde aldrig det skulle ordna sig faktiskt.

Försöker just nu ta igen mig lite...är ändå ingen mening att plugga förän man fått i sig lite mat. Vilket lär ske snart. Hungrig.

The least you can do is give me back my heart...

Nice dag

Sov till nio..skönt! Förutom att det var en hantverkare här och bredspacklade i hallen så att det skrapade jättehögt! Och de börjar ju typ sju på morgonen. Som tur var gick han vid tio så man fick lugn och ro. = )
Har bara pluggat idag, åkte ned till centrum för att handla lite (måste ju ha lite och göra när Scott ska öva på att vara själv). Jag tror att han hade varit tyst, men man vet ju inte eftersom han hör när jag kommer med bilen.

Idag skulle Wille ha blivit klippt, men tjejen som skulle göra det har krånglat jättemycket så hon ska komma imorrn istället. Huvudsaken att det blir gjort. Han ser ju ut som "hej kom och hjälp mig". Lång ful päls som nästan är lockig!! BLÄ! Han ser helt ovårdad ut, som att han är 25 år eller något. Ska iväg till ridhuset idag och lämna in min bidragsansökan till klubben. Egentligen skulle den varit inne den 31:a dec, men de kanske är snälla. Om man får 825 kr så är ju inte det så dåligt, ny licens för 2007 blir det då! Fast det måste det ju bli ändå, med eller utan bidrag.

Har utsett första tävlingen i år..det blir hemmatävling, regional i slutet av mars. Funderar på 1 m och 1,10..måste ju köra en mjukstart. Hoppas han håller bara. har tillochmed beställt "stallboken" för att jag ska kunna hålla reda på allt.

Nej, nu måste jag fortsätta och räkna på påläggskalkyler. Ligger efter mitt schema. Nu skulle jag egentligen ha gjort kapitel 10-11...jag ligger på kapitel 8...övningarna iof men ändå.

Just det! I måndags var jag på tjejmiddag hos Jossan, för hon fyllde år. Det var kul! Man har ju inte sett alla på så länga, men det känns inte som så länge sen när man börjar prata. Och den stora överraskningen var att Catrine var där. Hemma från Schweiz!!! Henne har man inte sett sen i somras. Hon är ju en busy woman nuförtiden. Jättekul att träffa henne.

Nä, nu måste jag..

Nu har sista ledighetsveckan gått

Kul. Somvanligt går tiden för snabbt. Men det är inte så mycket att göra åt saken. Vad har jag gjort i veckan? Jag har varit på bio två ggr, ena gången såg jag Casino Royal-MYCKET BRA! Andra gången såg jag Den svarta dahlian..hmm, mindre bra. Otroligt osammanhängande. Den enda anledningen till att se den är isåfall skådespelarna. Annars har jag mest tränat med Wille och pluggat. Nu kommer en sån där hemsk pluggperiod igen. Blä.

Fast allt flyter på rätt bra tycker jag... Samarbetet mellan mig och Wille är ju..något ansträngt! Haha! Vi är bara osams hela tiden...eller snarare:han dummar sig, jag blir förbannad, han blir förbannad tillbaka, jag blir mer förbannad. Suck. Jag måste börja träna för tränare i dressyr. Men jag vet inte vem jag ska välja. Antingen på Bröta för Jenny Olsén eller på Botkyrka för...ja, vetefan.

Jag försöker dock hålla mig snäll. 2007 ska bli mitt nya snälla år. Inget "slit och släng-år" som förra året. Snäll mot andra och mig själv. Fast snäll mot mig själv är svårast att vara.

Ikväll har jag bara pluggat, ska strax kolla på "skycaptain and the world of tomorrow"..den är okej.. Hittills har jag följt mitt pluggschema, förutom vissa otroligt jobbiga uppg i övningsboken för kapitel sex.. De sparar jag tills imorrn. Och sen seminarieuppgiften. Fuck den. Den är hemsk. Ge mig ett riktigt svårt mattetal istället för den där otroligt fåniga ekonomin. Men det ordnar väl sig somvanligt. Nu börjar snart filmen..och jag ska äta glass!

Välkommen år 2007!!!!

Nu är det nytt år. Hoppas att detta år blir bättre än det förra som var lite trist. Eller, vad ska man säga, jag har lärt mig mycket om mig själv och andra. Jag har blivit mycket besviken på personer som har varit mina vänner. Särskilt en person, som jag känt i 13 år. Som bara stack och sen snackar massa skit. Som om hon hatat mig i hela sitt liv. Men vad ska jag göra? Hon ger ju sig aldrig. Många gånger tänker jag på henne och saknar henne. Vi umgicks ju en del när vi gick i gymnasiet. Och jag saknar våra utekvällar.
Men det är väl bara jag. Hon verkar ju inte gilla mig överhuvudtaget, fattar inte ens varför hon låtsas varit kompis med oss i 13 år.  Det är falskt. Sen har hon mage att skriva om att hon inte gillar vänner som lämnar folk i sticket när man mest behöver dem, snacka om att sätta huvudet på spiken. Men jag saknar dej trots allt, du vet vem du är.

Jag har även gjort en del kloka val detta år, som jag inte ångrar. Men även en del småsaker som jag ångrar. Fast oftast ångrar jag inte så mycket, då jag oftast tänker efter före. Jag kan stå för det jag har gjort detta år iallafall, även fast inte vissa tror det. En del saker har inte blivit som jag har velat, vilket har resulterat i en massa tänkande och besvikelse. Stunder har man känt sig så...liten och som "ingenting".

Den som har funnits hos mig hela året är såklart Tessan. She´s my one and only, forever. Vi har alltid kul och vi har kul på sätt ingen annan fattar. Ingen kan förstå vår roliga humor. Vi måste träffas oftare på "fritiden"!! Jag säger bara: "Gloooooooooooooooriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!" *snygga danssteg* Haha! Vi är bäst, och jag skulle aldrig klara mig utan dig, det vet du!!! Vi ska knäcka även detta fisiga år.

2007 hoppas jag blir året då:
-Wille håller sig frisk, vi tävlar/tränar massor
-Scott klarar att vara ensam hemma (han är på så god väg)
-Jag får massa inspiration till Scotts träning
-Tessan och jag får ännu roligare, gemensam semester i sommar maybe?
-Det går bra i skolan (eller fortsätter att gå bra...)
-Jag kan slippa idioter
-Jag umgås massor med vänner

Ja, och mängder med fler saker. Det ordnar sig alltid. Ska bli spännande att se vad som händer, men jag lever i nuet!

Gott nytt år till alla människor!!