Helg

Ligger i sängen efter en trevligt familjemiddag på stan. Åt carpaccio till förrätt, kalvschnitzel till varmrätt och en tryffel till efterrätt. Mums!

Dagen har mestadels gått ut på plugg. Och imorrn ska jag upp tidigt och plugga hos tessan...så nu ska jag sova! Godnatt!

There´s no hurry anymore - when all is said and done

Testat lite nya hästar. Varav en favvo.

Ska dit och testa två hästar igen imorrn. Ska bli kul! :-)

Just nu sitter jag och lyssnar på P1 Sommar - Carin Götblad..intressant!


Jag tror jag kan se ljuset i tunneln!

Nu är man bara trött utav helvete. Pluggar 24/7 sen nån månad tillbaka. Men nu är det bara drygt tio dagar kvar...plus komplettering såklart. Men iaf. Tio ynka dagar!!! Nu måste vi orka! Godnatt allesammans, njut av er fritid.

It's a lovestory...

Tiden går.

Har kollat på två hästar till. Superfina. En brun hingst f.05 e. Lasandos ue. Quite Easy och en grå hingst f.04 e.Casa Grande ue.Irco Mena. Båda hoppade som gudar. Ska provrida dem om ca 2 veckor...

Annars är det bara plugg.. Gäller att hålla i det sista nu...vi ska klara det!!

Plugg och ännu mer provridningar...

Uppsatsen..tar tid..men det känns ändå rätt lugnt just nu. Sitter varenda dag just nu, men nu är alla uträkningar färdiga iaf. De ska dock rättas osv.

Igår var jag och testade fyra hästa på samma ställe. Häst nr.1 var en tysk valack f-03, hoppade super men hade noll framåtbjudning på marken, synd! Hade tävlat 1,20. Häst nr.2 Valack f-04 e.Darco, tävlad 1,00 m. Piggare! mer min typ av häst, gillade den mycket. Häst nr.3 Valack f-02 e.Lipton, svensk. Tävlad 1,20. INTE min typ av häst, en stor koloss! Häst nr.4. Sto f.-04 e. Ogano Sitte, ej tävlad. Den sista hästen var den jag gillade minst. Alldeles för grön. Genomgående tyckte jag alla hästar utom nr 2 inte svarade fram för skänkeln på det sättet jag vill, samt att de inte gick i stabil form. Undra vad de har gjort för att de skulle bli sådär motvilliga? Alla hästar utom 2:an var man tvungen att "banka" fram med sporrar. Sorgligt.

Kom underfund med att min sits numera är HEMSK! Fy. Får skylla på att jag inte ridit på tre månader. Hehe.


Häst nr.1


Häst nr.2


Häst nr.3


Häst nr.3 igen

Hade inga bilder på nr.4 men det var inte så mycket att se... ;-)

Slutligen en bild på den galna kamelen Wille!


Dagarna går, men stressen den består...

Som sagt.

Uppsats, uppsats, uppsats!! Just nu finns inte tid för nånting annat.

Dock var jag och provade en häst igår. St f.03 e. Acord II 175 cm hög(!!). Alldeles för stor, kändes som att rida runt på en dromedar. Konstigt att rida efter att inte ha suttit på en häst på 3 månader. Men den var inget för mig. Bild snodd från Tessan.Nu ska jag sätta mig och räkna lite. Vi har ÄNTLIGEN fått fram siffror att räkna på. Yes! Nu börjar arbetet med att räkna och analysera allt. Men vi är på god väg att lyckas. Om inte våra pissiga handledare lyckas pajja allt vill säga. De gör att för att stjälpa...konstigt nog. Jag trodde handledarna skulle hjälpa. Men vi kommer stå där den 3:e juni och småle: IN YOUR FACE SUCKERS! Ha. Glöm att vi tackar dem i förtexten.

Tisdag hemma

Skönt att vara hemma trots allt. Komma in i de gamla vanliga rutinerna....

Idag får vi förhoppningsvis svar angående hur vi ska göra med Wille. Ska faktiskt bli skönt att få veta hur det blir. Men innerst inne vet man ju svaret...
Jag sitter iaf och kollar runt på lite nya hästar. Det jag vill ha är en valack/sto/hingst på runt 170 cm, 5-6 år, med BRA stam. Jag favoriserar tysk/hollänsk/belgisk stam framför svensk. ;-) Den ska vara välriden, okomplicerad, hoppar "allt", bra gångarter och stor kapacitet (ej nödvändigtvis för svår hoppning, men de "större" klasserna. Gärna dressyr också!) Det finns en del intressant faktiskt. Ska bli både kul och jobbigt att hamna i den där cirkusen igen...

Nu ska jag sätta igång och plugga!

Hemma igen!

Nu är man hemma i Stockholm igen. Både skönt och inte. Detta är ju ändå Sveriges baksida.

Långhelgen har varit mycket bra och lugn. Bara massa plugg, hundpromenader, sol och mat. Mest mat, haha. Det var verkligen sommarväder när vi kom ner. 25 grader i skuggan! Tre dagar gick vi bara omkring i bikini och Tessan brände upp sina vader, haha! Men solbränd har man blivit, äntligen.

Jag var ute hos Wille ikväll. Han var superpigg och glad somvanligt. Hela tiden när man mockar så är han på en och pillar, knuffar och vill bli kliad. Stackarn. Han är van vid mycket mer än bara en timmes uppmärksamhet per dag och att stå i en hage och glo. Vi gick till utehoppbanan, där gick vi över ett litet hinder, Wille blev helt galen och till sist hoppade han över och brallade som sjutton efteråt. Haha! Han är så tuff. Sen kunde han minsann bara trava hela tiden hem. Man kan inte fatta att...han är "sjuk"...

Imorrn tänkte jag sätta klockan på halv åtta...så man kommer upp i god tid. Det blir råplugg några veckor till nu...håll ut!