Snart april

Tiden går skrämmande fort. I fredags höll jag och Tessan föreläsning på Remote Care Forum i Veddesta. Det gick utomordentligt bra!! Vi var lagom nervösa och presentationen var riktigt bra. :-) Det var flera st som kom fram efteråt och sa att det var väldigt bra. Flertalet sa också att de gärna vill se mer av detta i framtiden! Nu måste vi försöka ligga i, och utveckla detta till något bra. Eventuellt kommer vi få utveckla en hälsoekonomisk modell där sjukhuspersonalen själva kan stoppa in "sina" siffror och få fram resultat ang kostnadseffektivitet. Ska bli riktigt spännande. :-) Förövrigt lunkar livet på i maklig takt. Det går bättre och bättre med Armstrong trots att det fortfarande är otroligt mkt jobb kvar (men ska det inte vara det med en femåring?) Mest kämpar vi med bjudningen, han är ganska dumlat och vill bara gå i sin egen takt eller inte alls. Igår fick jag dock fram honom riktigt fint, försöker få honom att förutom bjuda fram, även kunna samla sig lite i alla gångarter. I traven går det stundtals mkt bra, galoppen är svårare då han försöker slita tyglarna ur handen på en. Taktiken blir då att låtsas som ingenting och bara tänka framåt, nästan ha lite glappande MEN stilla händer. Fick honom att gå små volter i galopp till och med. Det är kul när man ser en utveckling!

Just say yes

I'm running out of ways to make you see
I want you to stay here beside me
I won't be ok and I won't pretend I am
So just tell me today and take my hand
Please take my hand
Please take my hand

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

It's so simple and you know it is
You know it is, yeah
We can't be to and fro like this
All our lives
You're the only way to me
The path is clear
What do I have to say to you
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

Just say yes, coz Im aching and I know you are too
For the touch of your warm skin
As I breathe you in

I can feel your heart beat through my shirt
This was all I wanted, all I want
Its all I want
Its all I want
Its all I want
Its all I want

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

Just say yes, coz Im aching and I know you are too
For the touch of your warm skin
As I breathe you in


Helgen

Helgen har varit lugn men kort. I torsdags var jag i Skhlm och shoppade litegrann. Blev ett par jeansleggings, en tröja och läppglans. Spring is in the air! Köpte också första kulglassen för året, och kan meddela att den var sjukt god. :-)

qlxg.jpg

I fredags blev det mest jobb med Vår PowerPoint presentation, för att få den klar. På kvällen blev det lugnt med tv. I lördags morse gick jag upp tidigt och stack till stallet för min och Armstrongs första träningstävling. Det var jag och alla shetlandsponnier på 60 cm, men jag får ta det. Haha.. Det gick iallafall toppen och vi var felfria.Så nu har vi införskaffat oss vår första rosett som ekipage.

Resten av lördags spenderade jag ute i det fina vädret, och det var ju tur det för idag är vädret åt helvete. Blötsnö/regn. Usch!

Ikväll lutar det åt att tessan kommer över, vi ska sitta med presentationen, och jag ska fixa mat. Ska fundera över vad det ska bli för gott...

En hektisk helg..

Fredag: 12.30 Hämta Scott hos vetten. Träna på att tömma kiss. Stallet en timme. Snabbt göra sig iordning för firmafest på Münchenbryggeriet. Var rätt kul med massor av artister och roligt folk.

Lördag: Hämtad 02.00 av snäll pappa. 02.15 tömma kiss. 07.00 tömma kiss igen för att upptäcka att ploppen på katetern lossnat och det är kiss i hela sängen. Yes. 07.05 lägga sig och sova i kissig säng. Trängas med två hundar som tar upp hela sängen, varav en hund med världens största tratt på huvudet.. Blev uteritt på dagen med PIGG häst och sen hem till Tessan på kvällen för Melodifestivalen. Massor med ost, kex och grönsaker med dip. Nice! Hem och tömma kiss igen sen. TRÖTT!

Söndag: Vaknar 04.00 av en hund med tratt som försöker klia sig PÅ tratten... Städning hela fm, pga fällande heeler. 13.30, långprommis på Lida i solen. 16.00 stallet, red i ridhuset med MKT fin häst, framåtbjudning för en gångs skull och I FORM! Yes! :-) 18.30 datorn för jobbsökning, pp-fixande...

Det är inte lätt när det är svårt..I söndags upptäckte vi att Scott tagit bort sina stygn på den permanenta fisteln han fått efter operationen förra torsdagen. När veterinären igår skulle sätta dit nya styng upptäcktes att slemhinnan och urinröret var skadat och det hade läckt in kiss bakom urinröret. Därför sattes en kateter in som ska sitta ca en vecka. Den ska tömmas av oss med en spruta varannan till var tredje timme. Vi har inte en spänn kvar på försäkringen, vilket känns extra kul nu när det verkligen är en emergency situation..! Därför tar vi hem Scott idag och sköter honom själva under helgen. Leka sjuksköterska... Jag blev så arg igår, det var någon otroligt okänslig veterinär som hade sagt att "..om det inte läker som det ska, ja då kanske han måste avlivas..." Vad är det för jävla bullshit att säga? Det är väl alltid det värsta scenariot?! Det kan väl alltid hända? Varför i helvete ska de skrämmas på det viset?

Ikväll ska jag på Vinterfest på Sjm. Hoppas det blir kul. Känner mig inte direkt på festhumör, men det kan ju vara kul att göra nåt.. Allt går åt pipsvängen just nu känns det som. Jäkligt konstigt. Hoppas det vänder snart..

Första vårtecknet?

mdp.jpg

Åh jag blir så glad!!

Dagen..

Känns som om denna dag har består av 100 timmar istället för 24. Jag har inte gjort ett skit, sitter bara hemma snorig och febrig och försöker få tiden att gå.

Svängde dock förbi stallet, och mockade hos Armstrong. Ridning var helt fysiskt omöjligt att klara av. Gick sedan en runda i snigelfart med Gino. Tog lite bilder, vädret var superfint!

2k0.jpg

meha.jpg

Man kan inte tro att det är fälttävlan som gäller på denna bana om typ 8 veckor..


Med en enkel tulipan..

Grattis till mig själv!! 24 år, my gaaaad. Snart dax att flytta hemifrån kanske? Haha.

Dagen har varit rätt skön, tyvärr håller jag på att bli förkyld så jag har varit mkt trött. Alla släktingar kom förbi vid halvtre tiden, blev massor med tårta, kakor och kaffe. Proppmätt!! Har fått massor med fina saker, bland annat två silverramar från Sia som jag ville ha, en supersnygg termoskopp, armband, prickiga underkläder, pengar och en bok. :-)

4iw.jpg

I fredags var jag ute med några av tjejerna, först på Anglais och sen till Sturecompaniet. Det var en väldigt lyckad kväll! Tack för det! Tessan var i sitt esse, raggade i toakön (UR VÄGEN UR VÄGEN jag spräng av kissnödighet!!) och sen bjöd hon på en lapdance också. Inte ofta man får det. Lördagen var rätt lugn, kände mig lite krasslig, men bakade ändå bullar på fm, satt ute i solen och läste litegrann. Red ut med en tramsig fin häst i strålande solsken, såna dagar älskar man att ha häst! På kvällen var jag och dogsen ensamma hemma (skönt!!). Kollade på tv, åt lite chips, drack minst en liter mineralvatten, drack kaffe, läste.. Det slutade dock inte så kul, då Scott började blöda jättemycket från sitt operationssår, det rann blod och jag fick nästan panik och fick svimningskänslor. Hua!! Idag har hann fått gå med rosa kalsonger. ;-) Kvällen spenderas nog framför tv:en. Är ju ledig imorrn också.. Nice! Då blir det dock jobbsök och jobb.


Måndag

Och vädret är inte det bästa. Hade hoppats på lite sol och vår nu..men det är kanske för tidigt ändå..suck! Idag följde Tessan med mig till stallet och red litegrann, det gick jättebra. Kul att man har en häst som verkligen bjuder på sig själv..inte! Han ser ut som en seg gammal ridskolehäst. Jäkla träskalle! Men hos Tessan sitter de gamla takterna i åtminstone. Det här kommer gå superbra. Så..då har man medryttare snart alltså. ;-) Najs. Helgen har varit lugnt, sökte ett jobb som lät superbra. Synd att ansökningstiden hade gått ut bara.. Men men.

What's the name of the game?

Does it mean anything to you? Do you feel it the way I do?