Trött efter helgen..

..alla bravader. Främst är man trött på att laga mat. Men bra blev det...och ganska mycket över, men vad sjutton, det är svårt att beräkna hur mycket folk äter.
Blev inte så mycket sova inatt av olika anledningar. Gick och la mig vid fyra tror jag..somnade x antal timmar senare. Så, man borde vara rätts trött, det är jag nog också, bara att jag inte tänker på det. Nu ska man sitta och skriva en otroligt rolig RAPPORT. Blä.
 Men nu är jag iaf hemma efter att ha sovit två nätter hos Therese och Mattias. Borta bra, men hemma är alltid bäst. Så är det bara. Sen är det ju tenta på fredag, jag har inte pluggat nåt hittills, lat som man är... Men det är nog inte så svårt.
Nu ska jag skriva rapporten och sen sova. Godnatt!

Snart är det helg..

Bara hela veckan kvar typ..men vaffan..det är ändå snart.
Det kommer iallafall bli fullt upp hela veckan då vi har seminariearbete, inläsningsfrågor och tentaplugg på samma gång. Dessutom måste jag och Tessan hinna med massa bestyr inför festen i helgen. Haha. Det kommer bli skitkul och mycket god mat. Vi har väl beräknat att det ska komma typ 250 pers när det egentligen kommer typ 20..well,well, hellre för mkt än för lite! Skitgod mat kommer det bli eftersom vi lagar den. Såklart. En hejdundrande fest ska det bli..

En glad nyhet! Scott äter iallafall sin nya mat nu. Och han tar den även som godis också. Jippi!! En sten har lättat från mina axlar och framförallt från mitt hjärta! Så jobbigt att se honom må dåligt. Han har verkligen haft otur det här året. Först diskbråck, sen en avbruten tand som fick opereras, sen urinsten som fick opereras och sist men inte minst analsäcksinflammation som fick skäras upp. Nu får det fan vara nog. =(

Blev så stolt över min mentala styrka på tävlingen igår.Jag gjorde en totalmiss inför 110 och red fram på helt fel sätt. Detta resulterade i en häst som var helt loj och inte svarade framåt för fem öre. Jag fick 12 fel (!!!!!!!!!!!!) i 110, jag menar, hur är det möjligt?? Han var verkligen som värsta slökorven, jag blev skitförbannad! Borde ha haft ett spö och bankat till honom så han vaknade.
Först tvekade jag om jag ens skulle rida 120, när det gått så pissigt. Men så tänkte jagfan heller, nu ska jag rida om det så är det sista jag gör. Visst, framridningen gick betydligt bättre. Han var framåt och allt kändes super.
Sen inne på banan så var han lite loj på första hindret, på andra red jag inte alls så där får jag ta på mig att han stannade. Men sen blev jag så förbannad så jag red allt vad jag vågade. Han hoppade hur bra som helst, nuddade ingenting förän han kom lite nära sista hndret i kombinationen och rev det.. Men att jag ändå gjorde det. Särskilt efter att hon innan mig brakade rätt in i en oxer...

Annars är väl allt somvanligt fast ändå inte. För mig var insikten att livet går vidare somvanligt, väldigt viktigt. I know i can make it. What doen´t kill you, makes you strong!!

Härligt väder

Härligt höstväder. Var ute på Riksten imorse och gick en långpromenad med Scott. Det är ganska varmt också. Var väl ute 45 min. Sen har jag inte gjort så mycket förutom att äta chokladbollsmet, haha. Nä, nu ska jag klä på mig ridkläder...och bege mig till stallet.

Bilder från idag

image11

"Måste man gå upp eller vaddå?"image12

Skogenimage13

"Är det godis på gång eller?"image14

"Tjohoo!! En stubbåker!"image15

"Hmm...luktar rådjur..."image16

"Matte, jag kommer!"image17

"Visst är jag snygg? Får jag en godis nu eller?"image18

"Den här leksaken är störtkul!"image19

"..och bara min!!!!"image20

"Den är min sa jag ju! Ge hit den!! Annars..."image21

"..gör jag ett känguruhopp och hämtar den själv!"image22

Haha. Han bajsar inte, utan gör ett grodhopp för att hämta leksaken...image23

"Jag ser inget.."image24

"Vad är det som prasslar? Korv kanske?"image25

Ser någonting långt bortaimage26

"Vad ska vi göra nu då??"image27

"Ge hit leksaken säger jag!!"image28

"Skratta på du, det var faktiskt nära att jag tog den!"image29
 
Ett föl vi stötte på på vägen..

Segt..

Idag är en seg-dag. Tråkigt. Borde plugga som fan då det är tenta imorrn, men har läst igenom allt fyrtioelva ggr och det känns som om jag kan det redan. Suck.
Igår var det träning, det gick mycket bra. Vi var ute på grusbanan, den är ganska liten och det är bra med träning på små ytor nu när inne säsongen börjar. Så det blev mycket svänga, också nyttig träning för oss.
Nu ska jag försöka leta upp lite typtentor...

Ny frisyr...

Otroligt. Första gången på typ tio år har jag bytt frisyr. Haha. Men det ser iaf inte konstigt ut. Bara...ljusare och..kortare. Klippte väl typ 50 cm..nej, men nästan.

Ute regnar det..och regnar. Idag har jag mest varit duktig och pluggat. Läst allt jag ska läsa nu, så jag har två dagar på mig att repetera in allt. Allt och allt, jag fattar inte ens vad det kommer vara för frågor på tentan, det finns liksom inget att fråga om?!

Ikväll ska jag och Tessan åka och kolla på Underbar och älskad av alla. Det ska bli skitkul, vi har längtat som fan efter de där popcornen. Haha! Men biopopcorn är ju sååå goda. Jag dör.

Ny positiv livssyn!

Fan vad här ska ändras på allt. Nu är det slut med att tycka att allt är elände. Man ska lära sig att vara glad för det man har istället för att vara ledsen för det man inte har. Måste lära sig att tycka om sig själv. Man behöver inte vara bättre än alla andra hela tiden, men inte heller sämre, utan likvärdig! Det hjälper verkligen att tänka så.

Nya stallet funkar jättebra, förutom att allt foder inte har dykt upp än. Men det kommer väl förhoppningsvis. Wille har fått en ny kompis, Quick Step. Stallet är litet och väldigt lättskött, det är skönt som sjutton.
Imorrn är det tävling, BRS. Det ska bli kul. Känns som om vi kommit framåt så mkt i ridningen på senaste tiden, så det ska bli intressant att se hur det går. Jag ska satsa järnet!!