Första gången på agilitykursen

Det gick mycket bra! Scott var pigg på de flesta hindrena. Nästan FÖR pigg..hehe..  Tränade hinder, tunnel, balansen och slalomen. Tunneln gick super, han var inte ett dugg rädd för den. Balansen gick också bra men måste klicka in att han måste stå kvar i kontrollfältet, han har så bråttom att hoppa av balansen innan han är klar. Hinder gick också bra, men han tittar på mig alldeles för mycket och då kan han missa hinder då och då. Slalomen måste tränas mycket på, svårt att fatta vad matte egentligen menar med de där pinnarna som sticker upp ur marken. Skulle vara kul att tävla i agility, får väl träna så mycket som jag hinner nu i veckorna, samt bygga upp slalom här hemma så man kan träna nån gång om dagen. Bara så han får grepp om det liksom. Han var så duktig så jag kunde han honom lös också. Bra pojke! (vad gör man inte för lite korv?)
Var ute hos Wille sen, skrittade cirkus en 40 minuter skulle jag tro. Gick ganska bra, inget större bråk, han börjar kännas bättre i benen nu också. Jag hoppas på att han kommer få sättas igång efter nästa återbesök. Hans svullnad på senan är nästan borta nu, båda benen känns nästan lika. Ska bli så kul att sätta igång honom för han kommer bli så jäkla fin när han musklar på sig. Har ju lärt mig hur jag ska rida honom ordentligt nu.
Var ute på Hööks idag och köpte ett rött regntäcke till Scott, samt fårskinnstvättmedel. Wille fick äppelgodis också, men han var så otacksam så han spottade ut det. Provkörde en bil, Volvo XC90 Diesel. Stor, men jättelätt att köra. Bra dragbil, och STORT bagageutrymme, perfekt hund och hästbil. Haha.
Imorrn ska vi kanske åka ut till Sickla köpkvarter och kolla, de hade rea på The Horse, Wille behöver ett nytt regntäcke. Det andra är ju strimlat i småbitar. Dessutom hade jag namnsdag i fredags så jag ska få en present enligt min pappa. Varför man nu ska få present bara för att man har namnsdag??

Äntligen helg..

Åh, vad skönt med helg. Me like! Särskilt nu när man just gjort en tenta och inte behöver plugga nåt. SÅ skönt. Dock måste en projektplanering vara klar tills på måndag, men den gör vi nog i skolan efter helgen.
Så ikväll ska man bara ta det lugnt och titta på idolfinalen. Nu ska jag väl sticka iväg ut till stallet och rida den galna hästen (om det går), får väl se om jag överlever...

I mossan

Scott huvudPoserar på stenenI mossan

Var ute på skogspromenad med Scott idag och tog lite bilder, här är resultatet!

Vad ska man hitta på idag då? Strax ska jag fixa lite lunch, sen ska jag väl ut till stallet. Och skritta en timme, inte så kul, men,men. Joppe och jag ska ut till Hööks idag och köpa ett täcke till Scott för agilityn börjar på lördag. Ska bli jättekul, men lite saker behöver införskaffas tills dess. Behöver en liten såndär påse man sätter på byxan som man kan ha godis i också.

HELVETE!!!!

SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN SVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN VAD JAG HATAR DIG!!!!!!!! JAG SKULLE KUNNA DÖDA DIG. ÄNDÅ KAN JAG INTE GLÖMMA DIG.












(ja, jag är sjuk i huvudet)


En likgiltig dag

Verkligen en tråkig dag. Tvungen att gå upp och redovisa en labb för en smått galen österrikare, som otroligt nog godkände vår labb utan några värre utbrott. Kvinnlig list kanske?
Sen bar det av till Stav ATG med Wille och han visade fortfarande hälta på böjprovet, attans! Men veterinären tyckte det såg bättre ut iaf på longeringen, så nu blir det 3 veckor till med skritt i 45-60 min, så tråkigt! Men vad gör man inte för att kraken ska bli frisk. Fick öka ut hagen iallafall, så det glädjer nog honom litegrann ändå.
Imorrn är det ju tenta också, men jag orkar inte ens plugga nåt mer. Känns som om jag kan allt, men det kanske jag bara inbillar mig för att slippa plugga. Jag har fått tenta-nojja så jag är så jävla osäker på om jag kommer klara mig eller inte. Fast det borde jag..eller? Känner mig bara så dum ibland, har alltid känt mig ganska smart, men nuförtiden dumförklarar jag mig själv ofta. Har tillochmed börjat göra grammatiska fel när jag pratar, herregud, nu går det utför..haha..
Ska bli så skönt imorrn när jag gjort tentan. Jag bör vara hemma vid tolv senast, då ska jag slappa en stund och läsa min nya cosmopolitan, sen ska jag springa en halvtimme och sen göra goda kokosbollar! MUMS! Gjorde samma recept i förrgår och åt upp alla själv, men det är jag fan värd nu. Man måste ju få tröstäta för fasiken.
Vill shoppa snygga kläder och skor. Tessan, ska vi göra det nån dag? Vi måste ju vara snyggingar när vi går ut ju! Fast du har ju redan en outfit kom jag på. Men du får väl hjälpa mig att hitta då.
Snart borde min nya sadel komma också. En Equipe Performance i kalvskinn, sen är rödbrun och så snygg! Beställde också matchande stigläder som var nylonförstärkta, läderprodukter och snygga boots med Equipe i silver på. Sen ska jag köpa nytt träns, förbygel och så också, men tror det får vänta tills Skandinavium. Wille är ju ändå skadad nu, och det lär inte bli några tävlingar på ett tag framöver tyvärr.
Nej usch, nu ska vi inte vara så negativa.
PLUGGA. Det var det jag skulle göra. Shit. Aja, får gå som det går imorrn. G blir det iallafall om jag inte får totalt hjärnsläpp..... Puss på alla!

Slitig söndag

med förrymda hästar, trampad på foten, elektricitet i benet mm.... Helt slut!!

Hittade ett par snygga skot som jag vill ha! SÅ snygga!!!
http://www.wedins.com/system/search/product.asp?id=204

I can do what she can do, so much better

Mm...väntar på god mat! Ska äta grillad fläskfilé med bulgursallad (fetaost, tomater, pistaschnötter,jordnötter...) och sen till "Pirates of the Caribbean" (missa ej på femman kl nio) blir det chips och dip! Och sen är det idol också. Trevligt liv man har att fördriva framför tv:en.  Hungrig!
Pluggat har man gjort 3*45 min idag iaf, får se om det blir nåt mer kanske. Jag ska ju upp klockan sju varje helgdag nu..inte så kul. De som har stallet ska åka bort så jag måste ta:
07.00 Morgonfodring
08.30 Utsläpp
17.30 Insläpp
Slapp iaf ta kvällsfodringen klockan 21.00..några snälla människor förbarmade sig över det. (över mig snarare) Ska ju till STAV på tisdag också. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får börja sätta igång honom nu.  Men nånstans i bakhuvudet så tror jag inte det blir så, typ "Trava 2 min och skritta 30 min och kom tillbaka om 3 veckor..."  SÅ tradigt! Fast det viktigaste är ju att han blir frisk!! Har lärt känna honom så himla mycket bättre nu när man bara haft skrittid tillsammans, så det är ju positivt iallafall. =)
Annars händer väl inte så mycket i mitt liv just nu, samma gamla problem som ältas fram och tillbaka...hoppas det blir nåt av det också och inte bara en dröm...

Ibland önskar man att man kunde läsa tankar...

eller ganska ofta faktiskt! Det är fördjävligt att gå runt och gissa vad folk tycker och tänker, oftast gissar man nog rätt, men man kan ju aldrig veta! Och jag vill veta.

Nu är man så trött på att plugga. Jag har ingen lust för fem öre, för det känns som om allt går in genom ena örat och ut genom andra. Dessutom är det inte intressant och direkt efter tentan har man glömt allt. Jag vill plugga nåt intressant! Inte äcklig ekonomi. URK.

Tessan och jag ska gå agility med siri och scott, det ska bli skitkul! Sen kan man köpa träningskort och åka dit och träna när man har lust, asbra! Då har man verkligen nåt att aktivera dem med. Scotts ensamhetsträning går framåt nu iaf. Underbart! Han kan faktiskt vara ensam upptill 40 min och det är ett STORT framsteg, med tanke på hur hysterisk han var förut. Hoppas det håller i sig och fortsätter att gå framåt bara...

En i min högstadieklass död...

Blev helt förskräckt när jag hörde det. Jag kände honom faktiskt inte, men det var ju ändå en person man sett i skolan varje dag i tre år. Tänker på hans bror också, som också gick i min klass. Det måste vara FRUKTANSVÄRT för honom.. Det går inte ens att föreställa sig hur hemskt det måste vara. Men han var inte opåverkad när han körde, det är tyvärr så. Men det är ändå så fruktansvärt sorgligt. Han var bara 21 år.

Jag vet....

I´d give up forever to touch you
´cause I know that you feel me somehow
you´r the closest to heaven that I´ll ever be
and I don´t want to go home right now


and I don´t want the world to see me
´cause I don´t think that they´ll understand
when everything´s made to be broken
I just want you to know who I am

Välkommen!

Jaha, nu ska man ansluta sig till nördarna hos för nån slags internetdagbok. (suck) Denna dagen har varit seg (som fan). Var tvungen att gå till skolan kl tio även fast man varit på en fest till klockan tolv dagen innan, som innehöll en massa bål, blåa drinkar, ilska, lite gråt samt en promenad hem från Visättra/Flemingsberg. Den korta lektionen i skolan var somvanligt helt värdelös och onödig, fast det var kanske lika bra att komma upp ur sängen och inte ligga och slöa till. Sen var det lite plugg, ligger ganska bra till tidsmässigt för en gångs skull...än så länge. Wille mådde bra, vi skrittade runt en runda efter en del bråk (fan!), några stegringar och försök till att galoppera hem till stallet...grrr!!! Nä, nu är det dags att göra nåt vettigt, typ...plugga...neeeej!! Vill inte...men måste..NU. Hejdå.