Påsk

Efter fyra lediga dagar längtar man inte tillbaka till jobbet. Men det jag tar med mig efter denna långhelg är LJUSET och VÄRMEN som nu har kommit. Äntligen!!
Torsdagen innebar jobb fram tills kl 13 ca, sen stack jag och fixade håret och efter det blev det en hundpromenad och tapasmiddag. Mums!! Långfredagen var rätt hektisk med stall och så var jag tvungen att handla en del inför påskmiddagen dagen efter. Fredagkvällen spenderades hos Anna, mycket trevligt. På lördagen var det middag med släkten och vi satt ute hela dagen, superskönt! Älskar solen! Hundarna var helt slut efter att ha lekt med alla barn. :-)
Idag var vi ute och gick från halv tolv till halv fem (!). Promenerade bort till Djurgården, runt Blockhusudden och tillbaka. Hann köpa god kulglass (årets första!) och äta räkmacka till lunch. Både människor och hundar var rätt möra när vi kom hem. Har suttit och läst en bok och lagat pasta till middag. :-) Nu ska jag se om jag hittar något sevärt på tv...

Efter lite redigering så....

Vad tycks??
Ändrat färgerna litegrann, gillar ljuset
Färgerna mättade
Antik och mättade färger :-)

Glad påsk!

Lite bilder från idag

Armstrong

Bilder från tömkörning i söndags. En häst som ska ta det lite lugnt pga sårskadan...jo visst... ;.)

Ofrivilligt hästfri

Det blev ett snopet besök hos veterinären i torsdags. När vi kommer gående mot klinikhuset så utbrister pappa: Men kolla han har trampat sig! Veterinären konstaterar ganska snabbt att vi nog kommer få koncentrera oss på såret istället för det vi egentligen kommit dit för. Han hade på nåt sätt lyckats skära upp ett ca 5 cm långt vågrätt jack i karleden på ena fram. Det var djupt och eftersom huden är så tunn in till själva senskidan så var vet orolig att den hade blivit skadad. Såret såg riktigt otäckt ut, svullet och stod rätt ut och glipade. Jag kunde knappt titta. Vet tvättade rent och gav A lugnande, sen spolade han med koksalt uppe i senan för att se om det kom ut vatten genom såret. Detta för att se om det fanns nåt hål i senan. Som tur var kom det inte ut nåt, men risken är ändå att det kan ha blivit nåt litet hål som redan hunnit sluta sig och där nån elak bakterie lyckats ta sig in!
För säkerhetsskull fick han stanna på kliniken över helgen.. Vet sa att om han fått en skada på senan så borde han bli rejält halt nån av de närmaste dagarna. Jag har inte hört nåt än, så det är ett väldigt gott tecken! Kändes konstigt att åka hem utan häst i torsdags, och vi som skulle flyttat till nya stallet igår! Men det får vänta, antingen hämtar vi honom imorrn em/kväll eller på onsdag. Man kan iallafall lugnt konstatera att saker blir inte alltid som man tänkt sig...