Livet är..härligt!

Idag är en sån dag när allt bara känns så jäkla bra. Började dagen med en entimmas promenad ute på Riksten med Scott. Soligt och lagom varmt. Tränade lite lydnad och gick sedan på en grusväg bortåt och över ängen hem. Han måste ju börja bygga upp sin kondition igen, har ju varit i vila i två veckor stackarn.

Hoppträningen igår gick mycket bra. Wille var jättepigg, men jag fick ihop honom bra, och allt funkade super. Jag tror mycket av det jag har gjort fel är att jag har skjutsat på för mkt mot hindret, istället för att låta hindret komma mot mig. Jag måste våga vänta, och våga lita på att Wille klarar hindret "själv". I dagarna blir det väl till att plocka ihop alla saker i stallet inför flytten på lördag. Man har ju mer saker än vad man tror.

Strax ska jag åka iväg och gå ut med min morbrors hund Diesel. Vi får väl se hur det går. Frågan är om jag kan lämna Scott i bilen eller om jag måste ta med honom också på promenaden. Jag får väl se hur de funkar ihop.


Stackars, stackars hund!

Usch vad hemskt. Fick åka in akut idag med Scott då han var rättså svullen där bak. Analsäckarna har ju krånglat ett par dagar nu. Hos veterinären så försökte de klämma ut det, men det märktes att han hade mycket ont och pep vid beröring. Hon fick skära upp det utifrån och spola. Scott tyckte det var jättejobbigt och gjorde ont, men han hade fått lugnande. Massor med blod blev det. Efter en stund tänkte jag:Fan vad kvavt det är här inne, vad illa jag mår. Det känns som om jag ska svimma.
Och pappa sa: Vad vit du är i ansiktet!
Jag var tvungen att sätta mig, haha. Jag höll verkligen på att svimma, och jag brukar inte vara känslig.
Scott fick en spruta för att vakna till. Vi fick en större tratt och ny medicin. Som avskedspresent fick djursjukhuset lite bajs i sin hall.
Nu ligger han i vardagsrummet och skakar med ett duntäcke över sig. Han har ju ont, men gav honom lite metacam av det som var kvar. Den andra medicinen får han börja med imorrn. han mår verkligen kasst, då han inte ens ville ha lite pommes frites eller hamburgare, och DET brukar han inte tacka nej till.
Stackaren, hoppas vi slipper fler sjukdomstillstånd nu..

Är sommaren slut redan?

Känns som höst nu. Igår ramlade alla löven av björkarna i blåsten. Deprimerande att sommaren is gone. Hur kunde tiden gå så fort? men det känns okej ändå eftersom jag inte behöver oroa mig för mörkret. Jag står ju i ett stall med ridhus!! Kan knappt tro att det är sant, men det kommer bli så jävla skönt! Ska faktiskt bli kul att flytta, lite miljöombyte är aldrig fel. Och de som har stallet är jättetrevliga! Red för Hans Wiebke i torsdags och det gick verkligen superbra, känns som om jag nu har hittat knapparna..det har verkligen varit ett blandat helvete det senaste året, men nu! Det kommer bli så bra, så bra. På tisdag är det hoppträning, nästa helg är det maggan-kurs i tre dagar, sen helgen efter det blir det tävling på BRS. Då ska jag fan lyckas. Och nästa helg blir det troligtvis flytt också, kul!!
I veckan börjar skolan. Det är med blandade känslor, dock är det rättså lagoma kurser vi har nu i början så det lär bli intressant och lagom ansträngande.
Sen blir det kräftskiva i mitten av september..ja, det kommer hända många roliga saker framöver. Hösten känns inte så mörk och jobbig trots allt!

BLIPP...1..2...3....4..5...6?..eller 5?..äh vaffan...

Rubriken förklaras med att jag jobbade med inventering idag. Haha!
Det kommer troligtvis ske vissa förändringar inom en viss framtid..men tänker inte snacka om det förän det är bestämt och alla parter vet om det.
Fan vad jag är sugen på frukt, ändå åt jag nyss ett äpple? =S
Märks det att jag inte har nåt vettigt att skriva eller? Trööööött...fast inte så trött som jag kanske borde vara när jag gick upp kvart i fem imorse.
Nä, strax ska jag kolla på Morden i midsummer..i brist på annat liksom...puss...

Ett trevligt helt gratis besök på Gröna Lund!

Träffade the girls i onsdags. Mycket trevligt, mötte upp alla på grönan. Alla=Tessan,Tessan E, Anna,Jossan och tillochmed Catta! = )
Det var skitkul att träffa alla,vi träffas alldeles för sällan och man märker hur mycket man egentligen saknar dem!Efter en tur i alla attraktioner vi ville åka, så drog några av oss hem till Annas lilla lya, studentrum. Vi satt och snackade skit i flera timmar. Det är så trevligt att prata med folk som man kan vara helt ärlig framför. Inte bara låtsas eller spela nåt fånigt spel. Såklart missade vi precis sista tåget, så vi fick ta den förbannade nattbussen hem, men det var det värt! Jag hoppas alla kan komma på Tessan "och min" kräftskiva i september!
Jag får erkänna att jag hade fan så ont i halsen igår morse när jag vaknade. Jag skrek som en stucken gris i jetline, vilda musen och kvasten. Vilda musen höll ju för sjutton på att spåra ur! Jag lovar! Det var skitnära att jag ramlade i vattnet! Kvasten höll på att kapa mina fötter. hua!!

Nu är det dags förmig att sova, ska upp fem imorrn. Got some competing to do, see you folks!

Jag är så trött så trött..och hes

Var på Per Gessle igår, what a feeling!! Jag säger bara "när alla vännerna gått hem.." Bara man ser den där killen sjunga på scen så bara älskar man honom, utan att man ens känner honom. Det är liksom som om han tagit alla ungdomars känslor och gjort dem till låtar. Det är inget tjafs, bara sanningen, så som det är i verkligheten! =) Sen får man gåshud när typ 20 000 människor sjunger i kör, alla kan alla låtar utantill, alla verser.

Lämnade Scott på sjukhuset idag, då han ska operera ut sin urinsten har fått. Han är fortfarande kvar där stackaren. Men imorrn klockan halv fyra ska han få komma hem. Men då blir det väl vila och så antar jag. Sen ska det ta 2-3 veckor att analysera stenen tills vi vet vilken typ det är. Om det är en sten som går att förebygga så är det "bara" att lägga om kosten. Annars blir det inte så kul, veterinären sa att i värsta fall kan man få göra en fistel. Det innebär att man vidgar urinröret så att hunden kan kissa ut stenarna. Dock kommer man då kissa som en tik, vilket gör att det kommer stänka ner hela honom...inte så kul. Dessutom måste han troligtvis isåfall kastreras!! Fy, jag hoppas verkligen att det är den lätta varianten. "Det är otur att han som är så ung ska drabbas av det här..." Ja, men för i helvete, min hund drabbas ju för sjutton av allt så, ÖS PÅ BA´! =( Det är som vanligt, ibland har jag alltid otur.
image10

Shoppade lite på Åhléns idag också. Onödig som man är. Slutade med att man kom ut med smink för 520 kronor...hmpf. "Du MÅSTE börja använda ögoncréme, du är så torr under ögonen! Vi har en jättebra härrrr..." Jag:"Jaha...vad kostar den då...?" "310 kr!" (Burken är som den minsta storleken på tändsticksask typ...)Jag:(sväljer) Okej, jag tar den!
Dum som man är så går man på allt, men nu har jag smörjt in under ögat med den svindyra krämen, hoppas den är jävligt bra! Or else.......

Sommaren är nu här

Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Har nu varit ledig i tre dagar. Har spenderat dagarna genom att åka båt, och ikväll var vi i Trosa och strosa runt samt åt middag. Trevligt,trevligt. Det brinner i ansiktet och jag är proppmätt....
Nu ska jag jobba tis-fre, långa pass alla dagar, men bättre med allt på en gång. Har ändå bara typ 8 pass kvar innan jag jobbat färdigt så! Det är skönt som fan. Nu börjar tävlingssäsongen på riktigt med Gnesta på söndag...och sen SFK hegen efter. Ska bli så kul!! Ska verkligen satsa järnet nu. Ska bli massor med rosetter och kanske uppflyttning i klasserna tills nästa år! Vem vet?!
Nu är jag enormt törstig, samt ska spela spel..så bye!