2 veckor till..knappt...

Ringde Stav nu..två veckor till skulle vi vänta, sen ska vi få komma dit och FÖRHOPPNINGSVIS..får han sätta igång då..hoppas,hoppas...

Skönt med lov..

Idag har jag äntligen skickat iväg det där jäkla sadelpaketet. Började med att jag kollade på internet, och där stod det att jag kunde lämna in det på Vivo här i Tullinge. Så jag tar bilen och släpar in paketet på affären och står i kö i typ 15 min. Då säger hon i kassan: "Nej, den där är alldels för stor, kan inte ta den här" AUUUUGHHH. Då får de ju fan skriva att de inte kan ta stora paket, för de hade ju fan bara en liten hushållsvåg!! Så man fick släpa tillbaka kartongjäveln till bilen och åka till Tumba istället. När man kom dit letade jag överallt efter Postcenter tills jag fick reda på att det låg inne på Ica, jaha ja. Sen när jag kommer dit: "Du måste ha ett pg- eller bg-konto, det går inte med personkonto." JAHA!? Förbannad. Var tvungen att springa ut till bilen IGEN och hämta mobilen för den hade jag såklart inte med mig. SUCK. Som tur var har Skidbytarboden ett BG konto som jag kunde använda.  Nu är det skickat iallafall.

Åkte sedan en sväng till agilitybanan och körde. Inte så länge, typ 40 min kanske. Tränade mest slalom, körde lite gungan också. Det gick ganska bra faktiskt och för en gångs skull lyckades jag pricka in när det var uppehåll med regnet.

Ska åka till stallet snart och sen ska jag hjälpa  Bengan (min farfar) att slänga sopor på Skyttbrink, eller snarare han behöver "min" lilla skrotbil till det!

Känns som om man överkörd av 3 lastbilar

Gud i himmelen säger jag bara.

Var hos naprapaten idag. Hon tyckte jag var apstel i vänster sida om nacken.... Hon knäckte alla mina ryggkotor, nackkotor(!!!) samt knådade sönder mina axlar. Jag hade tydligen krampaktiga knutor i nedre delen av vaderna....därför knäckte hon min svank...typ hoppade på mig...kul...

Så nu ska jag tydligen stretcha mig själv och hon tyckte jag  behövde komma dit igen.

Nu är jag helt paj, men kroppen kännas mördbultad och på nåt sätt otroligt avslappnad. Jag mår dock illa och känner mig seg i skallen.  I stallet orkade jag knappt mocka alls, helt slut i kroppen. Red i kolmörker och jag var livrädd hela tiden, man är ju så jävla mörkrädd... Suck. jag sitter och jagar upp mig själv och känner mig typ helt paranoid. Haha. Resten av veckan ska jag försöka komma ut i tid så jag hinner rida innan det blir mörkt.

Imorrn ska jag ringa till Stav ATG också. Hoppas jag får en tid snart för att ultarljuda Willes sena. Orkar inte typ 3 veckor till. Så jävla trist. Plus att han spränger hagen hela tiden..han börjar bli otålig han också...

Usch vad jag mår illa.

Fick Christinas nya cd idag, verkar bra, men man måste ju alltid typ lyssna in sig för att låtarna ska kännas bra.

Snart ska jag äta en otroligt god spaghetti carbonara som min pappa gjort. mums.

Hugs and kisses!!



Så jävla kallt!!

Var på Södertörn idag, det var regionala tävlingar och min faster fick för sig att vi skulle ut dit och vara funktionärer....Jobbigt!! Jag blev så sugen på att tävla själv, plus att man inte orkar se på alla misslyckade ryttare. Jag stod nere på banan 1 m och 110..sen orkade jag inte mer för jag frös som en gris. Inte visste väl jag att det helt plötsligt skulle bli minusgrader heller?! Satt sedan och kollade på 120, 70 starter...suck...sen blev det 130 och då ville ML in på banan igen. Men jag var för lat. Man har liksom ingen lust att stå inne på banan när man är van att tävla. Kom hem vid åtta trodde jag, men klockan var visst sju. Vad skönt när man fick en timme extra. Som tur var slapp jag stallet idag, Tessan tog Wille (Tack tessan!), annars hade jag fan börjat grina av köld. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch...ahhh...och nu sitter jag här. Tror det är Ondskan ikväll på fyran klockan nio. Man har ju sett den förr men den är bra.

Igår var jag och Tessan på Heron såg Djävulen bär Prada ... Den var skitbra! Man fick värsta inspirationen. Men jag fattar fan inte varför hon valde bort modevärlden för att vara med den där killen. Eller han var ju rätt snygg iof, men ändå..Hon kunde ju iallafall behållt sin stil.

Apropå stil så har Tessan och jag skaffat oss en nu. Haha.

Imorrn ska jag till Odenplan och få massage!! Så skönt. Jag har inte fått det på hur länge som helst tror jag. Typ inte sen jag gick i sexan och vi hade massage på elevens val.

Nä, nu ska jag väl äta snart och sen blir det slappa framför tv:en!

PUSS!

I would hold you in my arms

Seems like it was yesterday when I saw your face
I would hold you in my arms, I would take the pain away..
There´s nothing I wouldn´t do to hear you voice again...

Lyssnar på Christinas Hurt...
Den är så bra. Var tvungen att köpa hennes nyaste cd på cdon.com...

Åh, nu kom pappa hem. Nu ska jag väl hjälpa till att laga lite mat, och sen är det Idol. Jag hyrde nyaste Beckfilmen idag också. Jag har ju bara sett den två ggr hittills. Haha. Men den är bra. Särskilt Persbrandt.

Höstlov!!

Jippi!! Nu har man höstlov!!!!



Min hjärna är överhettad

Den är verkligen det. Jag har läst samma meningar trehundra ggr känns det som. Jag måste pausa och låta det sjunka in. Hoppas det går bra på fredag bara. Men det tror jag. Pallar inte en omtenta till nu. Har ju som sagt en rolig omtenta nu i december.

Hmm, imorrn fm ska jag göra lite småsaker tänkte jag. Bara för att koppla av från böckerna ett tag. Kanske sticka ut på agilitybanan och köra lite på morgonen, och sedan ska jag skicka iväg min sadel på postförskott till Göteborg. Skönt att bli av med skiten, hehe...

Idag höll jag på att flyga av Wille kan jag säga! Han hade långa tyglar och så låg det en liten kvist på marken.... KABAAAM!!! Han gör något som jag vete fan vad det är. Jag flyger iallafall typ 1 m ovanför sadeln (överdriver INTE) åt sidan och hinner tänka "Nu ramlar jag av..." Men Wille stod stilla och jag kunna kravla mig upp. Jag hängde typ snett över hans hals. Haha! Sen höll jag på att skratta ihjäl mig för jag tänkte på vilken jävla syn det måste ha varit!! Jag tror han hoppade över kvisten väldigt högt och samtidigt bockade...eller nåt. Inte hoppade han normalt iallafall....hästjävel... Haha...

Ösregn och massa plugg

Suck. Det ösregnar ute. Fast egentligen är det fan skönt när man ändå måste plugga så mycket. Trött ät jag också. Jag ska lära Scott att sova i buren på natten för att han ska känna sig trygg utan mig. Det resulterade i att jag vaknade ca 5 ggr i natt av att han småpep. Men han somnade faktiskt. Ändå känner man sig skittaskig, men herregud, det är väl mer taskigt att han ska vara ensam hemma och vara hysterisk. Jag ska nog ringa Memea Mohlin idag också, beställa tid för konsultation. Måste ta tag i det där nu. Han måste kunna vara ensam hemma. Tror att det kan gå rätt fort bara man får rätt träningshjälp och vet hur jag ska göra. Nu gör man bara massa chansningar och hoppas att det ska hjälpa.

Nä, nu borde man väl plugga litegrann. Har ingen lust alls. Blä. Suck. Stön. Jobbigt. Men så mycket har jag ändå inte kvar faktiskt. Typ 3 kapitel, och imorrn är det lite skola också. Bra, en paus.

4 döda sen 2003

Suck. Fyra stycken har dött i vår närhet sedan år 2003...Min mammas bästa kompis Inger 2003, 50 år, hade fyra barn och man. Min mormor Viola 2004, 69 år, sjuk i 5 år, hade fyra barn och 8 barnbarn. Min mormors systers särbo Harry 2005, 77 år. Min morbrors fru Camilla 2006, 47 år, 2 barn och man.  Alla dessa har jag haft väldigt mycket kontakt med sen jag var liten. De har spelat en mycket stor roll i mitt liv.

Fy sjutton. Varför drabbar det här vår släkt? Och stackars de barn som får växa upp utan mamma! Man kan inte ens föreställa sig hur det kan kännas. Det måste vara det mest fruktansvärda av det fruktansvärda!! Och för pappan som är kvar, som får ta hand om allt som är kvar. jag kan inte förstå att hon är borta. Det gick så fort. När hon var här på festen i början på augusti så var hon helt "frisk". Hon trodde aldrig att hon skulle dö. Jag trodde aldrig att hon skulle dö, eller jag hade det i bakhuvudet men jag ville inte tro det..

Jag tror faktiskt det är över vårt förstånd att förstå att någon är borta för alltid. Man reagerar inte så starkt som man tror att man ska göra. Man tror att man ska gråta i 10 timmar, men man gör inte det. Däremot är man inte närvarande och allt annat utom just det känns som små petitesser.

Pissed off och ledsen

Kan inte förstå att vissa människor ska vara så jäkla griniga.... Om jag råkar göra något fel som inte är med flit , måste man vara så jävla otrevlig och ohjälpsam då. Jag blir så förbannad och ledsen. Idioter.

Provade sadeln idag, den är jätteskön men stel att sadla på...stropparna är av pansar och att spänna sadelgjorden var ju ett helvete! Usch. Men det mjuknar säkert snabbt.

Nä, nu måste jag skaka av mig den olustiga känslan, ska försöka plugga lite nu. Funderar på att åka ut till agilityn imorrn bitti, får se om jag orkar. Nä, det är kanske bättre att jag är hemma och pluggar. Får ta det nästa vecka istället. Tråkigt nog.

Blääää och jaaa

Var på stav idag igen. Wille var helt frisk i kotorna nu. Skitbra! Också helt fri på longeringen. Yiihaaa! Behandlade hans näsborre med det orangea snoret. Troligtvis blir det igångsättning nästa gång. Om några veckor. Det kan man ju stå ut med. Pju, vilken lättnad.

Hämtade min nya sadel idag hos Lotta Schultz i Enköping. SÅ snygg. Ska prova den imorrn så får vi ser hur den passar. Jag vill börja rida igen!! Så tråkigt att bara skritta.


112492-7

Resten av veckan blir bajs då det måste skrivas en opponering samt att vi måste förbereda en redovisning. Och sen redovisa på fredag. Självklart fick man sista tiden så man ska redovisa typ vid tre-fyra på fredag. Man måste alltså pina sig igenom allas redovisningar. SUCK. Man blir ju inte alls extra nervös heller. HATA REDOVISNINGAR!!!! Fy fan.

I helgen blir det nog bara att slappa, känner mig trött sen i lördags. Säger bara en sak: aldrig mer Sturecompagniet... så trist...Bara idioter som tror att de är nåt..suck...

Ibland ger man bara upp..med allt...

Varför ska allt bara gå emot mig?? Förbannat också.  Fredag den 13:e....

Jag tog på på mig ansvaret att sammanställa ett grupparbete i helgen. Jag sa klart och tydligt att jag skulle göra det idag då vi slutade tolv idag. Inte f'n är det någon jävel som har skickat sitt arbete till mig..så idag kunde man ju inte göra nåt. Det blir kul att sitta och göra allt på söndag kväll.
Scott var hur gnällig idag som helst när jag skulle lämna honom själv en stund. Han började yla och gorma på en gång...måste träna mycket mer. Men ibland känns det så jäkla hopplöst. Kommer han nånsin kunna vara ensam hemma. Skit.
Annars har jag kommit fram till en del andra saker om en person och det är hopeless...
Varför alltid jag? Måste jag alltid vilja ha det jag inte kan få? Självförtroendet går i vågor så man inte blir klok på det...

Nu börjar det bli höst

Det är ju svinkallt ute! 8 fjuttiga grader var det idag när jag var ute i stallet. Wille fick sitt nya varmare täcke på sig. Fast tydligen ska det bli varmt igen i slutet av veckan. När jag red såg jag LUPINER,SMÖRBLOMMOR och GULLVIVOR som blommade. Herregud! Vart är världen på väg??

Denna vecka blir en förnyelsevecka. På lördag ska jag klippa mig, och det kommer bli asbra. Annars är man väl rätt fullbokad för tillfället. Mycket denna vecka.

Nä, nog med detta. Nu ska jag ut med Scott, sen tror jag att jag ska vara så duktig och plugga litegrann..

I´m proud of myself

112492-6

Här är den frillan jag ska ha..haha! Den är ju skitsnygg ju...

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag ska börja mitt nya liv imorgon. Det är sant! Jag ska köpa de kläder JAG vill ha, se ut som JAG vill och inte bry mig om vad alla andra tycker. Sen ska jag bli modigare och inte så tyst, jag ska SKITA i vad alla andra tycker om mig. Vad kan egentligen hända? Jag ska njuta av det jag har, inte tänka på vad jag saknar, jag ska umgås mer med vänner, ska träna mer med Scott, ska gå ut mer och träffa folk, bli bättre på att plugga så det går bättre på proven. Jag ska prova roliga frisyrer i skolan varje vecka, jag ska njuta av att vara singel och inte känna mig stressad över att behöva träffa någon. Jag ska träna Scott att vara ensam, jag ska sätta igång Wille förhoppningsvis nästnästa vecka, jag ska få min nya sadel!! Jag ska bli ännu mer dryg än vad jag är. Jag ska hålla mig smal, jag ska äta nyttigt, garva SKITHÖGT så ALLA stör sig på det. Jag ska vara sjukt trevlig. Och jag ska bli så snygg så alla smäller av. Ha! Fan vad kul det ska bli. Särskilt för att knäcka vissa. Eller att få nån att ångra sig kanske. Listigt som fan. Fast mest är det för min egen skull. FAN VAD JAG ÄR BRAAAAA!!
Och Tessan, shit vad vi kommer knäcka på lördag! Stureplan, eller? Haha.

Ännu en helg till ända (nästan)

Jag är så trött.. Det är mörkret tror jag. Och kylan. Man har ingen lust med någonting faktiskt, vill bara vara inne och inte göra ett skit.
Var på agility idag, det ösregnade den första halvtimman säkert.. Usch. Man frös som en gris om händerna. Men sen slutade det som tur var. Övade på A-hindret, hinderkombinationer, däcket och böjd tunnel. Det gick bra, Scott är duktig, men har lite brått ibland. Han ser ju bara korvbitarna i ögonen...haha. Ska väl åka ut i veckan och köra lite om man orkar. Vågar dock inte tis och tors fm för då kör Securitas träning på banan intill. Skulle inte vara så kul om Scott gick över på fel sida... Ett torrt skinn blir det kvar då. Efter agilityn var man ju helt slut, så det blev ingen ridning idag. Dåligt samvete för det. Fast en dag på 8 veckor ska väl inte göra nån skillnad. Han fick två äpplen istället. Sen hem och äta och glo på televisionen...kollade på "folktoppen" och "mord i sinnet" samt vräkte i mig godis.
Nästa lördag blir det kanske utgång iallafall. Med Tessan tror jag, eller om nån annan vill hänga med kanske. Vi får väl se. Känns bara som att vi är värda att gå ut, för det gör vi i princip aldrig och det är en sån egokick för oss att bara vara. Bara vara knäppa och dryga, som vi är innerst inne, bakom den blyga fasaden. Hehe. 
 I veckan ska jag klippa/slinga mig och köpa ett par stövlar från Massimo Dutti, SÅ snygga. Måste bara ha dem, de lär ju funka ett tag iallafall. Jag har bestämt mig för en frisyr också...lite mörkare med slingor sam lite snedlugg, kanske visar en bild på frisyren senare. Känner bara att jag måste förnya mig litegrann, köpa lite nytt och så. Det behövs för att känna sig lycklig faktiskt.

Imorrn bör jag väl göra nåt vettigt och börja skriva på seminariearbetet, som vi sedan ska stå och redovisa för hela "klassen". USCH! Jag hatar verkligen när alla tittar på mig, det är fruktansvärt. Fast jag har ju den fördelen att det inte syns på mig när jag blir nervös och det är ju bra. pinsamt om man skulle bli helt röd i ansiktet eller börja stamma eller nåt. Men man ska aldrig säga aldrig. Måste börja skriva på det, för det lär ta sin lilla tid, och sen har vi ju faktiskt en tenta om tre veckor också. November kommer bli ett helvete för mig eftersom det kommer vara en omtenta i Redovisning och beskattning samt en tenta i Ekonomistyrning och jag hatar ekonomi!! Bajs på det. Tessan och jag har bestämt att vi ska starta ett eget företag istället och då behöver man bara anställa en revisor.  HA!! Vilken tur va?

Nä, nu ska jag väl gå ut med hunden och sen begrunda mitt liv lite innan jag går och lägger mig för en slitig dag väntar imorrn...orkar inte skriva ett arbete om någon rutten jävla pacemaker...


Agilityträning i regn

Idag var jag, Tessan, Scott och Siri uppe på F18 och tränade lite agility. Det regnade oturligt nog, men vi tränade ca 30-40 min sen fikade vi med varm choklad, bullar och kakor. Hundarna fikade också. Inte så skönt att sitta ute och fika när det droppar ned stora regndroppar i chokladen så den stänker upp i ansiktet. Tränade en hel del på slalomen och balansen. Balansen går bra, han stannar på kontaktfältet i slutet nu. Hindrena är ju absolut inga problem, han kunde kommandot "hopp" innan kursen. Slalomen är klart svårast. Han har liksom inte fattat vad han gör tror jag, han bara hoppar efter min hand och biter i den, aj. Så den får vi träna mer på.

Annars händer väl inte så mycket. Pluggade en timme idag iallafall, duktigt gjort av mig.,.

Trist måndag

Ännu en trist måndag. Höstdepressionen närmar sig också. Jag hatar det! Mörkret, kylan..gå runt och frysa JÄMT! Men jag gillar hösten dagtid. Haha. Usch, jag är mätt men samtidigt är jag sugen på nåt. Men nej, har redan smällt i mig lite chokladbollssmet samt en bit kardemummakaka. Har också ätit spaghetti carbonara (äkta!)...
Jaha, vad ska man hitta på nu då..filosofera lite kanske.
Jag är så trött på mig själv. Jag är fan aldrig nöjd med nåt. INGENTING. Jag bara känner mig olycklig på nåt sätt. Det är liksom nåt som fattas. Och jag kan inte sätta fingret på exakt VAD det är. Kan tröstas korta stunder med att shoppa eller småsaker, men jag kan bara se allt negativt. Kan man inte bara leva och vara lycklig? Måste jag hela tiden analysera allt? TRÖTT i huvudet. Måste jag hela tiden vara så rädd för vad andra ska tycka om mig. Som att alla bryr sig så mycket om hur jag ser ut, vad jag gör eller vad jag säger?? Knappast. Ingen kommer för fan ihåg att man säger nåt dumt ibland och alla har inte samma klädsmak heller. Jag hatar att ha så dåligt självförtroende. Varför skulle jag vara sämre än alla andra? Knappast. Jag är BÄTTRE än alla andra. Försöker intala mig det, men det blir bara som en tunn fasad som man får kämpa som sjutton för att upprätthålla. Och minsta lilla kan rasera det. Helvete. Jag borde nog gå till en psykolog eller något. Eller bara släppa alla krav och bara LEVA..tänk vad skönt. Så, nu ska jag göra så. En dag i taget, inga negativa tankar, inte se alla problem utan se det som är bra istället..

/Mickan som numera är positiv

En fullspäckad dag

112492-5
Köpte dessa skor idag. Och jag har sån ÅNGEEEST! Behålla eller lämna tillbaka? De är liite för höga för att vara vardagsskor, skulle egenligen vilja ha ett par som är mer i ridstövelmodellen och som är bruna.
Shoppade också lite kläder på VILA, en svart ulljacka och vintershorts om man nu kan kalla det för det. Wille fick ett regntäcke och jag fick ett par ridstövlar från Mountain Horse, bra!
Nä, tror jag lämnar tillbaka dem. De kommer inte användas som de borde.