Nu har sista ledighetsveckan gått

Kul. Somvanligt går tiden för snabbt. Men det är inte så mycket att göra åt saken. Vad har jag gjort i veckan? Jag har varit på bio två ggr, ena gången såg jag Casino Royal-MYCKET BRA! Andra gången såg jag Den svarta dahlian..hmm, mindre bra. Otroligt osammanhängande. Den enda anledningen till att se den är isåfall skådespelarna. Annars har jag mest tränat med Wille och pluggat. Nu kommer en sån där hemsk pluggperiod igen. Blä.

Fast allt flyter på rätt bra tycker jag... Samarbetet mellan mig och Wille är ju..något ansträngt! Haha! Vi är bara osams hela tiden...eller snarare:han dummar sig, jag blir förbannad, han blir förbannad tillbaka, jag blir mer förbannad. Suck. Jag måste börja träna för tränare i dressyr. Men jag vet inte vem jag ska välja. Antingen på Bröta för Jenny Olsén eller på Botkyrka för...ja, vetefan.

Jag försöker dock hålla mig snäll. 2007 ska bli mitt nya snälla år. Inget "slit och släng-år" som förra året. Snäll mot andra och mig själv. Fast snäll mot mig själv är svårast att vara.

Ikväll har jag bara pluggat, ska strax kolla på "skycaptain and the world of tomorrow"..den är okej.. Hittills har jag följt mitt pluggschema, förutom vissa otroligt jobbiga uppg i övningsboken för kapitel sex.. De sparar jag tills imorrn. Och sen seminarieuppgiften. Fuck den. Den är hemsk. Ge mig ett riktigt svårt mattetal istället för den där otroligt fåniga ekonomin. Men det ordnar väl sig somvanligt. Nu börjar snart filmen..och jag ska äta glass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback