Jobb helg

Blev jobb hela den här helgen också. Men man tjänar ju pengar så...

Igår var vi i ridhuset och FY FAAAN vad bra Wille gick då!! Han gick som en GUD. Försöker rida mer med skänkel och säte och bara hålla handen stilla. I början är det lite kämpigt men efter ett tag...HERREGUD! Han gick hur fint som helt, gick hur stadigt som helst, halsen var hur fin som helst, hur mycket bjudning som helst, jag kunde göra små,små galoppvolter, flytta i galoppen. Göra öppnor i trav...ja, allt! Det man måste komma ihåg är också att inte hela tiden sitta och backa utan även släppa fram i ökad trav/galopp också. Man får mer bjudning då.

I fredag hände nåt hemskt. En häst i stallet fick nödslaktas pga att hans ben var avsparkat. Hon som jobbar i stallet hade hittat honom i en blodpöl, benpiporna hade stuckit ut och man såg allt.... Det var ju inte så mycket att göra, utan de fick ringa nödslakt på en gång. Hemskt. Det är sånt som kan hända, men man tror inte att det händer.

Plugga borde man ju göra. Saken är den att jag är superhungrig just nu och jag kan fanemej inte plugga då. Men strax ska jag äta, sen blir det plugg.
Den här och nästa vecka så ska jag bara göra det nödvändigaste.
1.Plugga
2.Aktivera och gå ut med Scott
3.Gå i skolan
4.Rida
INGEN tv, förutom antikrundan, efterlyst, saltön, i en annan del av köping och melodifestivalen!!! Bara dator EN gång om dagen max 15 min.
Jag tänker inte göra två omtentor i vår iallafall. Bye.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback