Aaah..äntligen kallt ute..

..men man hade glömt hur jävligt det är att frysa konstant hela tiden när man är i skolan. De är så snåla med värmen där så man sitter ju med gåshud och skallrande tänder och knäskålar hela tiden! Hua!

Idag hade man tre timmar tråååkig föreläsning med nån kines som var typ 1,20 cm lång(!). Sen hade vi två timmars håltimme tills det otroligt roliga seminariet som skulle vara från tre till sex(!!!!). Alla restauranger på skolan var stängda pga renovering, så vi tog Fjodor till Holken och köpte en tunnbrödsrulle med två kokta korvar i. Och bostongurka. Mums. Åt den hemma hos mig, sen satt vi och snackade skit, ett tag. Efter det gjorde vi slag i saken, och sen var det dags att åka till skolan igen...Tur att vi fick sluta en timme tidigare iallafall!! Och jag hade leasat ut hästen så jag slapp åka dit ut också. Ännu mer tur. För jag hade börjat grina om jag varit tvungen att åka dit när jag frös som jag vet inte vad.

Nu kom jag just upp från jacuzzin, och känner mig rätt avslappnad för en gångs skull. Lite stress är det nu, med seminarieuppg och allt. Men på torsdag är det gjort. Men man kommer ändå vara tvungen att plugga på lovet. Inte kul. TVÅ VECKORS LEDIGHET!!! Det kanske finns en gud trots allt.

Nu ska jag ringa ett samtal, försöka "plugga" lite. För ikväll är Micke Persbrandt på Ett Herrans Liv på 5:an kl. 21.55. I love! Jag kommer sitta bänkad framför tv:en, men tändstickor som håller upp ögonlocken, man vill ju inte missa en nanosekund av denna viktiga person. Jag vet nån till som kommer göra det!! Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback