I'm so fucking duktig today

Herregud. jag är verkligen hurtig idag. Jag fick arslet ur vagnen och städade och tvättade bilen både in- och utvändigt.  Sen gymmade jag som sjutton. Nu känns det som om jag har konstant kramp i magen. Hehe. Sen red jag ut idag, fast jag inte ens orkade. Och nu ska jag gå ut med scott i ösregnet och blåsten fast jag inte orkar. Och sen ska jag duscha fast jag inte orkar. Vad lite jag orkar egentligen.

Oh happy day

Fint väder idag! Tjohoo! Är så duktig så jag har redan varit ute på hundpromenad kl halv tio imorse. Hittade en kohage som man kunde gå i. Fast kallt var det, frost överallt i gräset.
Efter en sväng i centrum så har jag suttit och pluggat litegrann..repetera,repetera...Inte så mycket mer att göra som sagt.
Nu ska jag äta, och sen blir det en sväng till stallet.
Ett tips: Man blir mycket piggare som man sover lite mindre. Ibland har jag inget att göra på kvällarna, och då kanske jag går och lägger mig vid halv elva, och går upp typ halv tio dagen efter. Då är man trött!! Det är mycket bättre att gå och lägga sig vid halv tolv, tolv och sen gå upp åtta. Much better.

Plugg och regn

Det regnar och regnar... Vädret tar igen all den tid det inte regnat nu i höst. Men jag behöver ju inte bry mig. Jag har ju faktiskt ridhus... =)
Hör och häpna, jag har läst färdigt allt kursmaterial redan! Så nu har jag idag, ons och tors på mig att repetera in allting. Duktigt. Jag har kommit på att det är smart att låtsas som att man tycker det är jätteroligt, för då känns det som att det är roligare också. Lura hjärnan liksom.
Mår illa. Försöker äta en påse "Mini Mellan-Nöt och fruktmix", men den är bara så jävla äcklig!!! Nötterna är jättesalta och fruktbitarna är så söta så man håller på att kräkas. Fy. Slår vad om att det inte är så jävla nyttigt som de försöker ge sken av. Blä. Äckligt, äckligt, äckligt.

Tråkig höstdag

Idag är verkligen en tråkig dag!! Jag har massor att plugga, det är dåligt väder och snart ska jag åka och städa/tvätta bilen! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Jag hatar det. Inte för att jag har gjort det så mycket, men ändå. Insidan är värst. Utsidan blir ju iallafall snygg, men insidan blir skitig på 2 sekunder igen. Särskilt eftersom jag ska tävla imorrn, så det kommer komma in tre ton lera i bilen. Suck.
Det är så tråkigt att läsa dessa meningslösa rapporten i kurspärmen också. Fy fan. Det känns ändå inte som att man lär sig något eftersom att man max orkar skumma igenom texten. Och genom att skumma igenom en vetenskaplig engelsk text så..blir man inte så mycket smartare. På nåt sätt längtar jag till ekonomin, men ändå inte. Vet hur jäkla tråkig ekonomin är. Organisationsteori!! Suck igen.
Dessutom måste jag fixa alla saker i stallet idag, inför tävlingen imorrn. Vilken börjar kl ÅTTA! Detta innebär att vi måste åka från stallet HALV SEX! Och vi måste vara i stallet FEM senast. Jippi. En bra sak är dock att man ställer om till vintertid ikväll, vilket gör att man får en timme extra att sova. Jag ska gå och lägga mig halv nio (vilket då blir halv åtta).

Försöker luska lite på sommarjobb också, man måste vara ute i god tid. jag har lite alternativ hittills. Tror jag ska försöka jobba lite mindre nästa sommar, så man får vara ledig lite inför det jobbiga magisteråret. Tänk att man är filosofie kandidat i FEK när vårterminen är slut. Coolt. Men jag kan ju ingenting. Jag får tänka som pappa sa igår:Tror du att du är mer dum i huvudet än vad alla andra är?? Öh. Ibland. Nej.

Varför vågar vissa?

Varför vågar vissa bara bryta upp med allt och sticka iväg under lång tid utomlands? Jag skulle fan aldrig våga det. Och då menar jag inte att jag skulle vara rädd för saker. Utan mer...jag skulle bara inte klara det! Jag är för oäventyrlig. Men visst, jag skulle kunna åka på långsemester till nåt land om jag fick ha någon rolig person med mig. Men det skulle bli max någon månad. Jag måste ha kontroll på allt här hemma. jag är verkligen en kontrollmänniska alltså. Borde slappna av lite och låta andra sköta jobbet.
Men vilken hemlängtan jag skulle ha!! Herregud, orkar inte ens tänka på det.
Fast man måste ju faktiskt inte göra nånting sånt om man inte vill. Men ibland blir man bara avundsjuk på folk som vågar hoppa. Även fast de egentligen inte vågar.
Om jag tänker efter så vågar jag visst hoppa, fast på mitt sätt. Alla får väl göra på sitt sätt?

Nog tänkt om detta. Nu ska jag äta lunch!

Time to make on my own...

Idag hade vi lite seriöst snack i skolan angående det fjärde året...
Insåg att jag inte fattar nånting och inte vet nånting om nåt!!
Herregud. Om nån frågar hur många poäng mitt program är på så vet jag inte ens det! Nu vet jag, 180 poäng, råkade läsa det nyss! Haha!
Lutar åt att fortsätta på programmet även nästa år. Nästa termin måste man också välja inriktning på FEK. Undra vad man ska ta? Jag vet vad jag inte ska ta...redovisning eller organisation...och INTE finansiering!! Tråkigare än tråkigast. Kanske ledarskap bara för att ta nåt jag verkligen skulle behöva! Haha! Man kanske blir vd i framtiden, vem vet?
Seriös man är..har knappt ens börjat plugga till tentan som är nästa fredag. Bravo. Men det finns ju inget att plugga på. Jag får lägga på ett kol i helgen när tessan fiser omkring i Paris. (den jäveln!)

Jag:en sekreterare

Har spenderat den senaste timmen med att skriva rent anteckningar från stallmöten, skriva en del trivselregler och helgchecklista! Pju! Hoppas alla de andra blir nöjda. Vi hade iallafall väldigt kul på mötet, och det blev inte så konstigt som jag trodde att det skulle bli.
Vi snackade en del om alla skumma människor som finns därute. Det finns tydligen en del, och fick höra historien om två av dem som jag iallafall redan har stött på. Läskigt!! Det är tydligen en som fött barn och sen blivit helt knäpp. Bara lämnat barnet och flyttat hem till sina föräldrar igen. Hjälp. Och en kille som är cp-skadad OCH har aspbergers(hur stavas det?) syndrom....
Idag har jag annars spenderat dagen med att lyssna på en föreläsning om sjukvårdsorganisation. Det var visserligen ganska intressant, men skola är ju alltid skola... Sedan fick vi tilldelat oss ett grupparbete om sjukvårdsorganisationen i Ryssland, tänk er nåt mer långsökt liksom...herregud. Dessutom i gruppen så ingår en person jag ICKE tål. Jobbigt. Tessan den jäveln ska jag åka på  semester istället för att redovisa. Men hon får fanemej vara med och skriva. Haha! Nån måtta på lyxen får det vara tack. =(

Inatt (okej, klockan var sex men ändå...) vaknade jag av att nåt pep. Jag blev ganska rädd först och trodde att det var brandlarmet. Jag gick upp, och av nån anledning trodde jag att det var telefonen som pep, så jag la ur den ur laddaren. När jag gått och lagt mig igen så började det pipa igen. Jag blir galen!! Släpade mig upp igen och såg att det var väderstationen som pep. Vem fan har mixtrat med den? Gick och la mig och vaknade 10.15. Så går det när man får sin skönhetssömn störd!!

lördag

Nu börjar det bli kallare ute. Frosten ligger kvar längre på morgonen. Luften blir friskare, men istället så fryser man hela tiden när man är ute. Och snart blir det dags för vinterdäck. Jobbigt.

Vad ska man hitta på idag då? Måste iallafall iväg och lägga blommor på camillas grav, idag är det ju ett år sen hon dog. Känns som betydligt längre tid sen...
Sen ska jag väl försöka kravla mig ut till stallet och rida en sväng. Måste försöka rida ut, gör det alldeles för sällan, men det är så tråkigt.
Plugga borde man hinna med också, om två veckor är det tenta.

nu ska jag försöka få nåt gjort...

Febrig och trött

Fan, jag hatar att vara sjuk. Känner mig febrig som sjutton. Ont överallt och svag i musklerna....orkar ingenting. Samtidigt känner jag hur jag sväller upp som en fet,fet spädgris och måste börja träna NU, NU, NU!!!!!!!!!!!!! mycket viktigt. Ska börja skriva en träningsdagbok tror jag. Idag har jag både ätit en delicatoboll OCH äppelkaka med vaniljsås. Usch. Nä, nu är det slut på sötebrödsdagarna. Mina armar börjar se tjocka ut också...aaahhhhh! Man börjar förfalla. Snyft.
Vaknade imorse TJUGO I ELVA!! Igen!! Undra om det är för att jag är sjuk och måste sova extra länge? Tror det. Gick sen en sväng med Scott i skogen och la ett spår. Sen har jag ridit fast jag knappt orkade. Det var nära att jag inte ens klarade att hänga upp sadeln på sadelhängaren... Ikväll ska jag dock bara ta det lugnt. Man måste läsa en skittråkig artikel till imorrn också. Skitsvår och dessutom är den på engelska, medicinskteknikhälsoekonomiengelska!!! Lätt...tack för den.
Nej, nu får jag bli lite mer positiv. Jippi!!!! (Försöker vara positiv med dunkade hals och snorande näsa)

Gamla minnen

Idag hade jag inget att göra så jag gick ut och GICK en timme. UTAN hund. Det var så fint väder, soligt och helt blå himmel. (Är det faktiskt fortfarande...) Gick förbi Brantan.
Där fick jag massor med minnes-flashbacks...när jag såg alla barn gå hem från skolan. Sen när jag såg Tessans förra hus, Mårdvägen, så hade jag bara lust att gå upp dit och knacka på. Eller det behövde jag ju inte, jag vet ju vart nyckeln ligger. Sen går jag in i hallen, och in i Tessans rum. Där har vi gjort så många roliga saker. Skrattat, ja, jag vet inte hur många timmar sammanlagt. Sedan går jag igenom hallen där vi sprang omkring nakna på tisdagsmornar, innan vi skulle till skolan. När vi gick i gymnasiet hade vi morgonfodringarna i stallet på tisdagar, och vi duschade alltid hemma hos tessan innan vi gick till skolan. Vi duschade alltid samtidigt (!), men det var inget konstigt med det. I bastun därinne har vi även haft "spa" med grötinpackning över hela kroppen, jordgubbsgegga i ansiktet och öl i håret. Fy fan vad äckligt det var att sitta i bastun med gröt som rann över hela kroppen och som dessutom torkade.
I klädkammaren låg madrassen jag brukade sova på, för jag sov över ganska ofta(OBS, jag sov inte i klädkammaren...). I garaget brukade vi ställa våra ridstövlar. I köket har vi ätit typ 30000 mellanmål, som för det mesta bestod av mackor med ost på. Jag har även matat Randi och Lazer, och fått en katt hängade med klorna i låret. Randi fick alltid massor med ostskivor, det behövde ju han, han var ju rätt tunn.
I soffan i vardagsrummet har vi kollat på många skräckisar!! Och nån porrfilm också, haha!!
På baksidan har vi ridit med hästar(och skrämt livet ur Lazer), jagats av höns, dansat runt "midsommarstången", solat topless, spelat krocket.....
Åh. Jag har så många minnen från det huset. Alla tjejmiddagar...plastfolie...=) Cykla hit, cykla dit. Min cykel bodde där ett bra tag! 
Massor med otroligt roliga minnen..man önskar att man fick bli typ 15 år igen.
 

Älgar och svampar i skogen

Idag har varit en "göraingentingdag". Ganska skönt egentligen.Åkte till mamma på fm och hon hade gjort en äppelkaka med vaniljsås. Mums. Sen åkte vi ut till skogen för att plocka svamp. Hittade massor med älgbajs och stooora (och då menar jag verkligen stora) klövspår!! Hjälp. Vi hittade tillslut lite höstkantareller och två (!) gula kantareller.
Försökte få Scott att söka svampen, men det slutade med att han fick vittring på älgjäveln och stack iväg. Hjälp!! Jag fick skrika för full hals för att han skulle komma tillbaka. Tänk om han skulle komma ikapp den. Han är ju en terrier så han skulle säkert inte backa, och bara en spark av älgen och scott skulle vara död sen. usch.

Imorrn och på torsdag är det skola. En ny kurs. Medicin och ekonomi. Låter ju kul...inte...

You can´t wait to fall in love with me, I can´t wait to fall in love with you

Förkyld?

Det är hemskt att vakna varje morgon med en hals som inte är sig själv för fem öre. Man vill inte ens vakna. Därför lyckades jag sova till tjugo i elva (!!!!!) idag. Det är nog rekord för mig. Hatar att sova så länge, men blir så trött. Och dagen går så fort. Var borta vid stallet och fixade lysena på transporten, och köpte såklart med lite fika från Rosenhill hem....fast ingen bulle, utan en chokladboll blev det. Jag har lust att börja springa igen, men det går ju inte nu när jag är förkyld. Skit också. Har fortfarande inte hållit mitt nyårslöfte.
Har städat lite nu. Längtar tills man får flytta hemifrån så man kan få håll ordning själv. Det blir ju bara stökigt här, och ingen städar typ. Jag blir tokig.
Annars blir det väl inte så mycket gjort. Ska försöka dammsuga. Det är verkligen tråkigt, och man blir arg när man dammsuger. Jag tror det är ljudet som är irriterande. Har kvällsfodringen idag också, så jag får åka ut till stallet lite senare än normalt.
Goodbajs!

Tjoho!

Hejsan allesammans. Idag är ett bättre dag, bättre än en dålig. Det hjälper att prata av sig och bara ha kul. Man ska inte analysera och tänka så jävla mycket. Som vi brukar säga (Tessan och jag alltså): Tänk vad lätt att vara kille. Liksom inte behöva tänka nånting! haha! Vi är inte alls fördomsfulla. Men vi gillar killar, jag lovar.
Idag är en skolfri helg. Precis efter en tenta, och man har ingenting att plugga alls. Det är skönt.
Dock INGEN skön morgon för mig. Kom väl hem vid tolv från Tessan (och Mattias) i Södertälje.. läste en tidning tills kl ett och somnade sen. Kl halv nio imorse fick jag ett sms från tjejen som äger stallet jag har hästen i. Hon skriver att inga hästar är ute i hagarna ännu?! Gaaaaaaahhhh!!! Fick kasta på mig kläderna och köra gasen i botten till stallet. Allt hade blivit ett missförstånd. Nathalie trodde att Leif skulle ta morgonen, Jag trodde det samma men Leif trodde han skulle ta insläpp och kväll.... Det var iallafall ingen större skada skedd.
Tränade lite i ridhuset idag. Hoppade ca 130 cm, samt övade lydnad och snäva svängar. Gick mycket bra.
Nu ska jag bara njuta av att göra ingenting och kolla på TV.
Puss på alla!

Kanelbullens dag idag!

Mkt viktigt att fira! Äter just nu en nybakad en. GOTT!Mmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Hoppas att alla trevliga människor får en bulle idag.De otrevliga behöver inte få några.

Idag har jag pluggat, bara en timme dock, men det blir väl mer förhoppningsvis. Var i stallet på fm. Hovslagaren kom och slog på en tappsko för andra gången den här veckan. Jag lär inte vara hans favoritkund just nu om man säger så. Haha. Sen red jag en timme eller så.
Ikväll blir det SHOPPING på hög nivå. Hästbiten har 30års jubileum och det innebär 30 % rabatt på allt. Har kommit på många saker jag behöver...vintertäcke, chaps, sporrar.m.m.m. Pappa fick följa med också. Han tycker nog det är skitkul. Inte! =D
Sen på hemvägen måste man väl åka i hans otroligt fula bil!!!  Det är ju pinsamt. Hur kan man ens tillverka en sån ful bil. och jag som har tyckt att min farfars jaguar (toalettblå!!) varit ful, den här bilen är ÄNNU fulare!
Måste se om jag kan hitta en bild på den nånstans..HAHA! Här.. :
http://www.toyota.se/Images/t7_pri06_car_gal_01_1024_tcm287-359602.jpg
Hua, vad hemskt.  Dessutom är den LJUSBLÅ!!!
Nej, nu har avreagerat mig tillräckligt. tur att vi har kvar volvon iaf. Detta innebär att jag kommer få köra svart volvo s60 istället för turkos opel corsa. Det är iaf bra.
Fan vad jag snackar skit.

Borde plugga...

..men orkar inte just nu. Snacka om onödig kurs. Om datorer i sjukvården??!! Kan det bli tråkigare??? Nej!


Kanska ska man lära sig att bli nöjd över det man har istället för att vara missnöjd med det man inte har? Det kan ligga nåt i det. Fast det känns ändå...som massa saker saknas. Jag orkar inte vara singel en enda dag till nu. Jag blir galen. Det är så tråkigt. Jag kan ta vem som helst. Eller nej, det kan jag inte göra. Men nästan.
Jag ska skriva en kravlista:

snäll
rolig
kan vara allvarlig
kan bli arg
glad
ganska ordningsam (eller det spelar nog ingen roll, för jag är det..)
kunna sjunga
inte tråkig
inte mesig
inte pinnsmal eller jättetjock
mörkhårig
kan laga mat (någorlunda iaf)
inte vara allergisk mot pälsdjur =)
inte ha fula kläder (jag blir tokig!!)
inte vara kortare än mig
inte yngre än mig

Så. Ska det vara så svårt? Det är ju typ halva Sveriges befolkning!

Plugg, plugg

Så jävla tråkigt. Dessutom känns det som om jag håller på att bli väldigt förkyld. Halsen känns helt konstig.

I never knew
 I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a queue
To turn and run when all I needed was the truth
But that's how it's got to be It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears
Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind
Let's rearrange
I wish you were a stranger I could disengage
Say that we agree and then never change
Soften a bit until we all just get along
But that's disregard
Find another friend and you discard
As you lose the argument in a cable car
Hanging above as the canyon comes between
Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind
Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind
And suddenly I become a part of your past
I'm becoming the part that don't last
I'm losing you and its effortless
Without a sound we lose sight of the ground In the throw around
Never thought that you wanted to bring it down
I won't let it go down till we torch it ourselves
Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind
Everyone knows I'm in
Over my head
Over my head
With eight seconds left in overtime
She's on your mind
She's on your mind



Rescue me from the mire
Whisper words of desire
Rescue me - Darling rescue me
With your arms open wide
Want you here by my side
Come to me - darling rescue me
When this world's closing in
There's no need to pretend
Set me free - darling rescue me

I don't wanna let you go
So I'm standing in your way
I never needed anyone like I'm needin' you today

Do I have to say the words?
Do I have to tell the truth?
Do I have to shout it out?
Do I have to say a prayer?
Must I prove to you how good we are together?
Do I have to say the words

Rescue me from despair
Tell me you will be there
Rescue me - darlin' rescue me

Every dream that we share
Every cross that we bear
Come to me - darlin' rescue me



To really love a woman
To understand her - you gotta know her deep inside
Hear every thought - see every dream
And give her wings when she wants to fly
Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman

When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
Cause she needs somebody to tell her that it's gonna last forever
So tell me have you ever really - really really ever loved a woman?

To really love a woman
Let her hold you - til you know how she needs to be touched
You've got to breathe her - really taste her
Til you can feel her in your blood
And when you can see your unborn children in her eyes
You know you really love a woman


You got to give her some faith - hold her tight
A little tenderness - gotta treat her right
She will be there for you, takin' good care of you
You really got to love your woman...


i wanna know you - like i know myself
i'm waitin' for you - there ain't no one else
talk to me baby - scream and shout
i want to know you - inside out
i wanna dig down deep - i wanna lose some sleep
i wanna scream & shout - i wanna know you inside out
i wanna take my time - i wanna know your mind
ya know there ain't no doubt - i wanna know you inside out

the saddest song you ever heard - the most you said with just one word
the loneliest prayer you ever prayed - the truest vow you ever made
what makes you laugh, what makes you cry
what makes you mad, what gets you by
your highest high, your lowest low - these are the things i want to know

i wanna know you - like i know myself
i'm waitin' for you - there ain't no one else
talk to me baby - scream and shout
i want to know you - inside out
i wanna dig down deep - i wanna lose some sleep
i wanna scream & shout - i wanna know you inside out
i wanna take my time - i wanna know your mind
ya know there ain't no doubt - i wanna know you inside out
i wanna know your soul - i wanna lose control
c'mon n' let it out - i wanna know you inside out
ya gotta dig down deep - i wanna lose some sleep
i wanna scream & shout - i wanna know you inside out
tell me everything

Rescue me

I don´t look back. Still I´m dyin´with every step I take...