Slöpluggar...

Det är när man "typ" pluggar, men liksom svävar ut i andra saker hela tiden. Kollar på bloggar..kollar på youtubeklipp och SHOPPAR på nätet. Idag lyckades jag knipa en sån här:
Lancôme Color Ideal Foundation #14 Beige Satin i gruppen Parfym & Skönhet hos  (71819_3)
På Bellme. Bara 198 kr inklusive frakt. Under halv priset mot i affären! Dessutom behövde jag en ny foundation inför vintern. Kan bara köpa dessa dyra soter för jag inbillar mig att de är mkt bättre. Dessutom är flytande foundation bäst, för den smälter ihop med huden.

Idag har jag varit och tänt ljus på några gravar. Man förstår inte hur tiden kan gå så fort... Man minns människor som de var..och så ser man på gravstenen hur många år de varit borta... Tänker på er, och minns er som igår.

Bli medlem!

http://www.gratisgen.se/ref/96337


Höstrusk!

I eftermiddag har det verkligen varit typiskt höst.. Mörkt, regnigt och blåsigt. Konstigt nog kan jag tycka att det är rätt skönt att ta en långpromenad i sånt väder. Ta på sig varma kläder, stövlar och gå ut och bli blöt för att sen komma in i värmen.

Imorse var jag i skolan och lämnade in hemtentan. Skönt! Irriterande dock att det alltid ska vara problem att skriva ut i skolan... Jag skrev först ut i biblioteket. Där blev allt bra förutom framsidan som blev helt tom. Gick till datasalarna för att fixa en framsida. Först funkar inga datorer, så jag byter datasal. Då kan jag inte logga in för att jag är inloggad på en annan dator i den gamla datasalen !! Trots att jag stängde av datorn där...suck.. Tvungen att gå tillbaka och klura ut vilken dator det var..och fixa det. Sen tillbaka till den nya datorsalen och fixa en ful framsida. Hann i tid iallfall.


Gino har inofficiellt bytt namn till Pino för att han är en jävla pina ibland! Har ni sett reklamen för värktabletterna där en jack russell hänger fast i benet på en tjej? Det skulle kunna vara Gino. Undra om man ska köpa de där värktabletterna?


Visst är han söt, men se upp! Skenet bedrar. Strax har han borrat in sina sylvassa gaddar in i köttet på en...



Bild när han är som sötast=medvetslös

Nya gummistövlar

Glömde bort att säga att jag köpte ett par nya gummistövlar igår. Bara 299 kr på www.brandos.com ! Det var så länge sen jag hade ett par egna gummistövlar. Typ i trean eller nåt. Så skönt att bara dra på sig när man ska ut med hunden eller ut i skogen och plocka svamp...

Tretorn Sport, tuffa va?

Tisdag...

Idag blir det massa hemtenta. Och jag vet inte hur jag ska lägga upp det!! Har redan skrivit 15 sidor och jag känner mig inte ens halvklar än. Hjälp. Jag lär behöva korta ner massor. Det är en svår uppgift vi har fått, det är svårt att göra en jämförande analys på så pass olika företag. Jag menar ett ideellt företag har ju helt andra förutsättningar än ett vinstdrivande? Hur ska man då kunna göra samma typer av analyser?? Skumt.

Annars ska jag hälsa på Wille idag också, var aldrig där igår. Hundträningen igår gick jättebra. Vi körde en genomgång av Lp1. Jag fick iaf nästan tior på inkallning och hopp över hinder. På linförigheten fick jag kanske 7-8 pga dåliga halter (mitt fel, jag gick för fort). Läggandet gick jättebra också. Problemet var ställandet, då han envisades om att sätta sig ner. Nerdrag för starterna också, det får vi öva på. Apporten grep han men släppte. Andra försöket fixade han det med aningens tugg. Duktig pojke!! Kan tillägga att det var massa störningar omkring också. =) I vår ska alla vi i gruppen ut och tävla tillsammans. Kul! Då får man lite pepp och stöd. =)

Nu börjar det bli kallare ute. Höst..det är mysigt..

Vintertid...

Man blir tröttare..det är ett som är säkert iallafall. Idag har jag inte gjort nånting förutom att skriva på den där jäkla hemtentan. Den är mer omfattande än vad man tror. Den går att göra hur stor som helst dessutom. Och sen måste man ju relatera till kurslitteraturen också...det är ju ändå den som examineras. Har ändå skrivit klart i princip all info om alla företagen...nu är det bara analyserna som är kvar. Den tyngsta delen skulle man kunna säga. Tur att man fick en vecka på sig...

Halsen känns fortfarande inte riktigt bra. Det låter som en gröt när jag pratar... Orkar inte med den skiten också.

Bilder från promenad 25 oktober


Gino

Siri (tax/cockerspaniel)

Scott och Siri

Scott bröstar upp sig

Siri posar

Siri reser ragg för säkerhetsskull

Tessan försöker få alla hundar på samma bild, inte så lätt...

Scott tuggar tuggtobak

Siri ser lite korpulent ut på den här bilden

Glad

Tanten är lite läskig

Jag försöker hänga på så gott det går!

Otroligt, alla tre fastnade på samma bild!!

Tittar på när de stora leker

Don't let go

I can't believe this moment's come
It's so incredible that we're alone
There's so much to be said and done
It's impossible not to be overcome
Will you forgive me if I feel this way
Cuz we've just met - tell me that's OK
So take this feeling'n make it grow
Never let it - never let it go

(Don't let go of the things you believe in)
You give me something that I can believe in
(Don't let go of this moment in time)
Go of this moment in time
(Don't let go of things that you're feeling)
I can't explain the things that I'm feeling
(Don't let go )
No, I won't let go

Now would you mind if I bared my soul
If I came right out and said you're beautiful
Cuz there's something here I can't explain
I feel I'm diving into driving rain
You get my senses running wild
I can 't resist your sweet, sweet smile
So take this feeling 'n make it grow
Never let it - never let it go

I've been waiting all my life
To make this moment feel so right
The feel of you just fills the night
So c'mon -just hold on tight

Hemtenta..

Idag måste jag börja skriva och planera för hemtentan. Ganska skönt att vara själv i helgen just därför. Får väl se hur mycket som blir gjort imorgon. är nog viktigt att inte skjuta upp det så man får panik de sista dagarna... Just nu sover båda dogsen. Jag var ute med scott i tjugo minuter och när jag kom hem låg Gino och sov. Bra! Den här gången ska jag banne mig inte misslyckas med ensamhetsträningen om det så är det sista jag gör.

Imorse blev det sovmorgon. gud vad jag behövde det. Sov till tio. Skönt som fan. Sen åt jag jätteonyttig frukost..bara kände för det. Blev te och rostade vita mackor med ost och lite jordgubbssylt på. Fast det gör ju inget för man får äta vad man vill på fredagar och lördagar kom jag just på. Toppen!

Nu blir det som sagt lite hemtenta. Måste komma igång. Skriver kanske senare igen.

Ha det bra allihopa!

Sjukt trött idag...

Ännu en natt med bara sex timmars sömn..sorry, men jag klarar det inte! Jag måste ha minst 8-9 timmar annars orkar jag inte. Höll på att somna gång på gång på jobbet... När jag kom hem var jag så trött att jag höll på att börja gråta. Men nejnej, ingen rast och ingen ro..istället skulle man ut till stallet och mocka två boxar, släppa ut willes kompis i skrittmaskinen, gå en liten sväng med wille, gå en liten sväng med hundarna... Ikväll har jag tagit det ganska lugnt iaf. Tänker inte kolla på hemtentan förän imorrn, orkar inte.
Bättre att ta itu med det imorrn och hoppas att man är lite piggare då... I helgen är jag ensam hemma typ, vilket ska bli rätt skönt. Lördagen spenderar jag förhoppningsvis hemma hos Tessan (eller?..haha). Jag brukar bjuda in mig själv. Undra vad vi ska göra för efterrätt (viktigaste rätten..) ? Min morotskaka kanske? Det löser sig nog.

Puss och godnatt allihopa

Ps. Snart är det JUL!!! Åhh...längtar. Extremt sugen på lussebullar och pepparkakor..och lukten av glögg!

Trött...

Jobbat 8-16.30 idag. Lång resväg är det också.

Fina bilder som Tessan tagit:



Tisdag...

Är inte tisdag den absolut tråkigaste dagen???

Jag tror bestämt att det är så.

Idag har det inte hänt så mycket. Förmiddagen gick åt till att slappa litegrann och plugga desto mindre tyvärr. Måste köra på med nek nu!! Sen blev det lite stallet, och sen skulle jag hämta upp mamma på tullinge station. Åkte hem till henne för hon skulle passa hundarna tills pappa kom hem. För mig var det nekföreläsning. Totally useless!

Imorrn blir det jobb. Positivt och negativt. Positivt=jag måste bort litegrann Negativt=jobbigt att gå upp tidigt, samt mindre tid till att plugga...

Nu ligger båda hundarna däckade här i sängen. Då är de som sötast. Hehe.

Otur somvanligt...

Kom till stallet i eftermiddags, tempade Wille för säkerhets skull, han hade ju legat på normal temp i ca en vecka nu. Ikväll hade han 39,3 grader! Hjälp! Jag trodde inte mina ögon, så jag var tvungen att tempa igen...men det stämde. Ringde veterinären men han tyckte det kunde vänta. När jag sen skulle ge honom hans penicillinsprutor, så tyckte jag att hans bakben såg lite konstiga ut. Jag kände på dem och höll på att svimma..de var ju helt sprängfyllda! Själva strukturen i benet kändes inte alls, utan de var så svullna att de var lika tjocka från hasen till kotan!! Hjälp! Det var bara att ringa veterinären igen och ropa på hjälp! Han kunde inte komma förän efter några timmar, så jag fick åka hem emellan. När han sedan kom så konstaterade han att det var lymfangit, och wille fick en kortisonspruta. Stackars Wille! Kan han inte få bli frisk snart?? Imorrn ska jag iaf ringa kliniken och be om att få en tid så snart som möjligt.


Får jag presentera.....

Limebrook´s Sunrise Captain, alias Gino !


Här är han stilla så lång tid att man kan ta ett kort! Observera att han har en vit tå på varje baktass, sött!


Bästa sovplatsen..under soffan!

Jag är ganska söt..... Notera de separerade "kyssmärkena" på kinderna... =)

Jag ska se om jag kan ta lite mer bilder imorgon med en riktig kamera, dessa bilder är tagna med mobil. Gino är en väldigt snäll valp måste jag säga! Han kan ibland få tokattacker och jaga efter fötter och bita i byxor, men han tar ett nej. Han kan redan sitt. =) Han kissar inte inne, men däremot bajsar. Haha.
Scott är lite avis, tror inte hundar kan vara det..men helt plötsligt gillar han alla små fåniga pipleksaker som han aldrig gillat innan. Han ska sitta i knäet hela tiden och så. Men annars går det väldigt bra. Först när de träffades var han lite väl hårdhänt och lite för kaxig kanske. Men valpen är tuff, och gör massa attacker och biter Scott i huvudet, då får han ju såklart säga till! =)

Min pappa passade honom nyss. Konstigt..han hade ett plåster på handen när jag kom hem... "Han bet mig i handen så jag började blöda!" Haha, det kanske är en djävulsvalp trots allt. ; )

Valpen är här!

Hur söt får man vara egentligen?

Namn är ej riktigt bestämt..men Gino kanske??

Regn...

Regn och regn. Det ska alltid regna när man är på stav. Besöket på stav gav ju inte så mkt direkt. Vi fick inte ens komma in. Men det var inte vårt fel utan berodde på en miss från deras sida. =S Lagom kul när man masat sig upp halv sju för att åka dit...

Annars har jag inte gjort mkt idag. Ska på bio ikväll, och se på Arn. Innan dess ska jag skriva på vår seminarieuppgift..mindre kul, men det måste göras. Sen ska joppe och jag göra spaghetti carbonara, mums!!

Valpsjuk...

http://www.youtube.com/watch?v=rBsndPApG0I

Nu börjar det närma sig! Ooh vad nervöst! Det blir Chief eller Captain, det vet jag.. Men vilken! Hjälp. Inget namn har jag kommit på än heller. Det är i övermorgon! No shit!

Borde nog sova snart. Ska upp vid halv sju imorrn, Wille ska ju vara på Stav klockan åtta. Ska bli så jäkla skönt att åka dit och få allting undersökt noggrant. Hoppas det går bra och det inte blir allt för lång konvalecens...

Fan jag blir så arg!

Köpte en plattång på Tradera. Den kom med posten idag. Det var inte alls den som visades på bilden i annonsen!! Det är en helt annan, märkeslös! Hur jävla dum tror de att man är?? Jag blir så sur. Tror de att jag godtar att få en märkeslös tång när jag tror att jag köpt en viss sort? Jag vet ju inte ens vad det här är för skit. Och den ser verkligen ut som skit.

Nu är jag på extremt dåligt humör bara för det. Jag hatar när folk försöker lura mig! Fan!


Nu nåt annat. Köpte willes medicin idag. Penicillin intramuskulärt, dvs jag måste själv ta sprutor på honom.... Hua! Jag fick nästan lite svimmningskänslor när jag stod på apoteket och tanten i kassan började plocka fram kanylerna, som dessutom är insprutningskanyler dvs extra tjocka! Blä. Och det är så segt att sticka in dem i halsen på wille... 

Imorrn är det seminarium klockan nio (tidigt!!!) På torsdag blir det också tidigt..ska vara på Stav klockan åtta, men det är det värt för att få wille frisk. Han är så loj den stackaren. Bara han blir frisk! Hoppas medicinen hjälper snabbt.

Siri som Bichon Frisé
 


Eller lejon med fjortishår?

Sånna här viktiga saker ägnar vi oss åt när vi inte orkar göra skoluppgifter...

Höst...

Vacker höstdag. Tessan och jag har just varit ute med hundarna. Det var kul att se, båda hundarna så glada, det bara lyste i ögonen på dem.

Seminarieuppgiften har vi lyckats göra också. =) Det gick tillochmed fort, och nu har vi tid över!
Det är inte ofta det händer.

Willes prover var inte bra. Han hade en bakterieinfektion och lite vita blodkroppar. När man har en infektion ska man ha mängder med vita blodkroppar i blodet, som visar på att infektionen bekämpas av kroppen. Vilken den inte gör hos Wille..detta betyder att infektionen är kronisk!!! Men guuuuuuuuuud vad roligt!!!!!!!!!!!!!!!
Tur att jag fick lägga in lite extra tid hos stav på torsdag så de kan röntga hans skalle då. Han har börjat få hosta nu också stackarn.... Febern är dock borta, och han är inte så slö. Imorrn slipper han isoleringen. Ska åka och ge honom penicillin snart.

Varför ska allt bra hända mig??

Fattas bara att det är nåt fel på valpen också. Typ kronisk leukemi. Eller nån annan typ av cancer...

Både jag, scott och wille äter numera antibiotika. Vi kan bilda klubb.

Valpshopping...

Idag har jag varit på sea i kungens kurva och inhandlat lite saker....


Transportväska att flyga i...


Pipkanin!


RC Junior


Obligatorisk rullning efter sömn



Idag har inte mkt hänt. Spenderade hela förmiddagen med att vänta på att veterinären skulle komma ut. Han kom inte förän vid ett. Tog ett topsprov och blodprov på wille. Wille var förövrigt mkt piggare idag och ingen feber. Hoppas på bra provsvar imorrn så han slipper stå isolerad. Han tycker det är pyton.

Snart är det hundträning, är taggad till tusen. Hoppas det går bättre än förra gången. Det kan ju knappast gå sämre iaf...

Hundbilder


Sover...


Vad fan glor du på? Har du inget bättre för dig??

Förlåt då.

Trött

Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Fysiskt: Kan den här infektionen sluta förpesta min tillvaro. Jobbigt att vara trött hela tiden.
Psykiskt: Jobbigt att inte kunna röra sig. Jag är sjuk och wille är sjuk. Vilket betyder att man äter mer och rör sig mindre=man blir fetare. Jag som just hade nått min målvikt!!!

Dagen har varit en pina. Orolig som fan för wille, som ligger ner hela tiden. Tempen var ca 38,5 idag, vilket är feber. Var i stallet tre gånger idag för att kolla till honom. Tempen hade dock inte gått upp nu ikväll så jag borde kunna sova lugnt. Imorrn bitti ska jag gå upp tidigt och ringa stav för att se vad jag ska göra. Wille har så ont stackarn. Har inte sin vanliga pigga uppsyn utan är loj och hängig. =(

Om du vill dö av skräck...

...se Barnhemmet.


My god. Både Tessan och jag höll på att svimma av skräck. Fy fan vad läskig den var. Hua! Har fortfarande ont i magen...

Fredag, bara en vecka kvar!

Fredag är den bästa dagen, älskar fredagar. Idag ska jag bara ha det trevligt och ta det lugnt. Joppe kom hem imorse, så ikväll blir det massa god mat och min morotstårta till efterrätt. Mums. Tråkigt att man inte kan röra sig så pass att man kan göra av med skiten sen...Men jag får träna när jag blir frisk helt enkelt.

Borde plugga litegrann också, men jag orkar inte.

Om en vecka har jag en liten valpis i famnen. Myspys! Har fortfarande inte bestämt något namn dock...svårt. Man får väl se vad som passar helt enkelt.

Ringde till stav och frågade om willes näsa idag. De sa att vi måste ta prover för de ville inte ta emot honom i det skicket. Om det skulle vara kvarka eller så. Men det är det ju inte. Är säkert en bihåleinflammation..det måste ju dock behandlas så. Ska ringa veterinären imorrn som får komma och ta prover. Jobbigt, varför ska alltid allt gå så jävla bra för? Suck.

Myskväll

Jag bara älskar myskvällar framför tv:en. Med tända ljus och nåt gott att äta. Vore bara trevligt att ha nån annan att mysa med. Förutom scott såklart.
Det blev en variant på grekisk sallad med avocado. Drick blev lite apelsin och jordguddsjuice. Efterrätt blev nötkolakaka, måste ju få lite onyttigt när man är sjuk... Såg ett avsnitt av La Piovra. Så bra serie, min favorit.
Ikväll ska jag kolla på debatt, lite nyfiken när blondinbella är med. Klockan 22 på svt.



Fan. Nu piper den jävla torktumlaren.

Tack snälla doktorn för medicinen..



Har hela kvällen lidit av håll i sidan som gör att man inte kan stå upprätt. Men vad är det i jämförelse med hlasfluss, INGENTING.

Onsdag kväll..

Känns som jag nu har hämtat mig från svimattacken. Nästan iaf.

Scott i den lite snobbigare men ändå chica östermalmsstilen


Vad pinsamt..sluta fota!


Gos!

Pinsamt

Imorse gick jag till vårdcentralen, vilket resulterade i en två timmar lång vistelse där. Jag skulle ta ett prov sa doktorn, och det var 19 st före mig i kön. Jättekul. Fick vänta en timme.

När jag väl fick gå in så fick jag reda på att jag skulle ta ett blodprov!!!!!!!!!!! Jag hatar blodprov. Det är det värsta som finns tillsammans med att ta sprutor. Nåväl, jag kunde ju inte låtsas som nånting. Hon stack mig i fingret med en sån där äcklig stickgrej. Sen pressade hon ut blod i massa olika behållare (varför skulle jag titta???)

Jag kände att jag började bli lite svimfärdig, så jag tittade åt andra hållet. Sen såg jag bara massa svarta prickar och sen var jag lost. Haha. Jag drömde nåt minns jag. Sen vaknade jag och det kändes som om jag hade dött eller något. Haha. Precis när jag vaknade tänkte jag be hon som tog proverna att ringa ambulansen, tur att jag inte gjorde det. Efter att ha legat på golvet ett tag så gick det över. Pinsamt.

J*vla h*lvetes halsfluss

Den kom tillbaka, den är tillbaka!! Skjut mig eller något. Jag orkar inte med detta en gång till. Kan den där jäkla vårdecentralen ringa upp mig NU, så att jag kan få komma dit NU och få medicin.

Orkar inte vakna upp imorrn bitti med en sprängande hals och känslan av att vilja ta självmord! Imorrn är det ett viktigt semniarium som jag måste gå på också... Jag kan inte vara hemma och vila. Alla leder värker, huvudet surrar, öronen spränger och jag är HUNGRIG!!! Tröståt två av mina nyttiga kanelbullar nyss. Bara för att det är så jävla synd om mig.

Fint väder är det ute, men inte orkar man gå en meter. Jag som hade tänkt börja springa nu igen. Det är perfekt löpningsväder...

Men istället blir det sängen...

Varför ringer de aldrig? De skulle ju ringa tio i!!

Minns min klassiska replik...

Aldrig i livet - men okej då...

Måndag kväll

Måndag är verkligen den mest deprimerande dagen. Fy.


Tänker tillbaka på den dagen när det här fotot togs. Var i juli på mitt landställe. Solen sken, det var 30 grader i luften och 24 i vattnet... Kan livet vara härligare och mer bekymmersfritt?


Nu är man bara blek, trött och har ständig förkylningsrädsla. Har redan ont i halsen igen. Slutade min kur mot halsflussen i förrgår. Lyckat. Händer det igen ska jag fanemej boka tid för att skära bort halsmandlarna. Skiter i att det gör ont.

Dagens finaste kroppsdel...ett ben. Och ett ganska vältränat sådant, hoppas jag.


Har jag tråkigt eller har jag tråkigt?

Känns som om man håller på att tyna bort. Kan inget kul hända snart? Det är bara massa måsten och allt går bara fel. Wille kan ju bli frisk för det första, så att man kan få leva ett normalt liv igen. Nu är allt bara konstigt. Hans näsborre är knäpp igen också, helt varig. Varför är alltid mina djur helt onormala?

Jag är trött. Så trött. Kan det inte vara helg snart? Eller iallafall onsdag eftermiddag, så är det inga mer lektioner den här veckan...

Depressed, depressed.

Kan någon tala om när man gör rätt respektive fel? Varför ska man alltid tro att man gör fel? Varför kan man inte bara få leva och vara glad? Varför ska man alltid vara rädd?

Hunden från helvetet

Suck. Suck. Suck.Suck.

Kul att träna lydnad när man har en hund som är så blockerad att man skulle kunna kasta en sten i hans huvud och han skulle inte märka nåt eller ens blinka. Anledning: En tik som slutade höglöpa för en vecka sen har vistats på marken där han går. My god!!!!!!!!!!
Kunde lika bra skitit i att gå dit. Jävla skithund. Bara intresserad av att lukta på marken och pipa. Såg framför mig hur jag tog fram en kniv när jag kom hem och skar bort kulorna. På direkten.  

Tråkig skoldag

Måste man få så jobbiga skoluppgifter?
Skola idag från 10-12, redovisning av artiklar och en del diskussion. Sen åkte jag och tessan hem till mig och åt lite egen hälsotallrik.. Försökte göra första seminarieuppgiften..men vi fattade inte frågan, så det gick inte speciellt bra. Suck.

Nu sitter jag här i långkallingar. Måste ju klä på mig ordentligt inför hundträningen ikväll. Det brukar bli så fruktansvärt kallt. Usch. Kolsvart också.

Herregud...

Kan ingen människa vara normal???????

Eller är det jag som är onormal?
Vem vet.


Gym och pizza...

Idag gymmade jag faktiskt. Första gången på hur länge som helst. Kändes bra, men var jobbigt som fan. Skönast är efteråt när man kan sätta på avslappnande musik och bara stretcha ut alla muskler. Man kanske skulle börja på typ yoga? Det är säkert jätteavslappnande.

Åkte en sväng till Wille och sen när jag kom hem åt jag en halv köppizza. Sällan det händer, max två gånger om året ungefär. En halv är lagom, då blir man inte illamående. Nu ska jag ta en dusch och sen packa ihop alla mina saker och åka hem till pappa. Jobbigt att packa, men,men... Ikväll blir det kanske lite plugg och tv, vi får se.

Höststorm..


Första höststormen är här. Men det är ganska mysigt.Plötsligt känns det inte lika jobbigt att Wille är skadad... Man har ingen lust att rida eller hålla på i det här vädret. Fast man kan ju kanppt göra nåt. Kanske ska gymma lite senare? Nu har jag ju slutat med penicillinen. Hurra!

Tog lite fina bilder från kanelbullens dag igår:




Jag möblerade om i mitt rum litegrann i veckan. Nu är det jättemysigt, kolla:


En hund som absolut inte kan gå ut när det regnar:

Imorse när vi skulle gå ut fick jag släpa med honom, och efter 50 m satte han sig ner och bajsade, och sen gick vi hem. Praktiskt eller knäppt?

Godmorgon Sverige!

Idag är det KANELBULLENS DAG!!!!!!!!!!!!

Glöm inte för guds skull. Mycket viktig dag. Undra om man ska baka kanelbullar idag då? Eller undra, jag menar att jag ska göra det!


Fredag kväll...

Vad gör man en fredagkväll kl 21.30 när man har absolut ingenting att göra?! Ingen aning...

Vore skönt att ta en långt bad och bara vila. Undra om man ska göra det kanske? Bra idé. Såg att det började en film på ettan klockan 22. Den kanske man ska se...vem vet, det kanske är en bra film för en gångs skull?

PoK

Ät inte sex chokladbollar...

Först är man helt hysterisk och vräker i sig dem. Sen mår man fruktansvärt illa. Sen får man världens sockerchock, vilket resulterar i att man sitter och skrålar till musik på högsta volym och verkligen inte kan koncentrera sig på det man ska. Sen får man magknip och ont i huvudet. Suck, att man aldrig lär sig.

Nu ska jag åka från Tessan och en sväng till WillePille. Goodbajs

Chokladbollesmet i Tessans kyl..

Nu skulle vi plugga. Istället sitter båda framför varsin laptop och glor. My god. Ibland får man nån kommentar som slutar med en slappt "hö hö". Och sen är det tyst igen.

Sov över här eftersom vi ändå behövde skriva ihop en artikel idag. Men som sagt blir det inte mycket gjort. Jag har iallafall gjort en chokladbollssmet som ligger på kylning i kylen. Mums.


Tessan sekunderna efter att hon moonat, fan!


Tessan posar med dogsen...

Var färdig chokladbollar. Sen måste vi plugga.

Tv-kväll

Sitter hemma hos tessan och kollar på tv. Just nu lyxfällan. Hur fan kan man vara så jäkla dum?? Herregud. "Det här är billigt, det köper jag..." My god.

Hjälp. Galen bög på tv...

The Book

Sitter hemma hos Tessan nu. Vi skriver i The Book. Du som läser detta inlägg kommer antagligen aldrig få se The Book eller ens röra den, så det är ingen som helst mening för mig att beskriva vad den går ut på.

Tessan i ritartagen...


Så här fint är det på bordet när vi skapar..haha.


Mina stödanteckningar från Valencia...

Snart ska vi börja laga mat, det blir en klubba utan majo. Hehe. Sen blir det kanske Idol och nån film..vem vet...

Jobbig dag..

Idag har varit en tråkig dag faktiskt. Förmiddagen gjorde jag nästan ingenting på. Sen bar det av till veterinären med Wille..och ja det var det gamla vanliga... Han markerade knappt alls på rakt spår eller vid longering. Däremot så var han halt på vänster fram kotled vid böjprov. Bedövningen visade att det va mestadels hovleden som var problemet. Han fick behandling..och nu ska han skrittas i två veckor och sen ska vi tillbaka. Hoppas det är bra då. Men som sagt, veterinären påpekade att det var en väldigt liten inflammation.

Jag har inte hunnit plugga något heller idag. Snart börjar "Oskyldigt dömd" på tv, vilket jag måste se pga Persbrandt. Serien är för övrigt otroligt simpel, och alldeles för förutsägbar. Sen får jag försöka plugga lite "Strategisk företagsledning"... Imorrn är det skola för en gångs skull. Säkert lika tråkigt som vanligt.

Ha en trevlig kväll!

Veterinärbesök idag..

Idag ska Wille få sin "dom"... Hoppas det inte är så jättefarligt iallafall.

Dagen började med en uppfriskande promenad. Längtar tills valpisen kommer.Måste beställa flygbiljetter snart. Har kollat upp lite, blir troligtvis den 14e oktober...



Scottemannen på kiss- och bajspromenad

Efter veterinären blir det en långpromenad med Tessan och Siri. Ska bli nice att få röra lite på sig. Kul för hundarna också. Sen blir det väl en hel del plugg igen, måste lägga på ett kol som sagt...