What the f***...V-A-C-A-T-I-O-N?!!!

Gud finns. Jag har semester och allt är bara så bra. Förutom att jag bara sovit 4 timmar inatt,men det är väl småpotatis! Har ägnat dagen åt att kl 05.38 åka till landet, här ca 10.30. Den salta luften gör susen. Här ska jag vila upp mig och träna, löpning varannan dag för fan. Tittar just nu ut över ett solbelyst Kattegatt. Ska grillas ikväll och sen gino med massor av choklad och finhackad mandel till efterrätt!! So fuckin' good!
Saknar dock wille. Har gått så bra de senaste dagarna och igår så gick han så klockrent på banan. Gick att samla så fint i traven. Riktigt bra. Och jag bara tänker:FAN vad jag älskar den där hästen! Hans busiga uppsyn under den fluffiga luggen, hans kontaktsökande naffsande, hur han suger tag i hindrena...Love you my horse!! Fast det kanske är bra att jag får lite inspiration bara.

Regn och åter regn...

Idag fick jag sluta 4 timmar tidigare pga att det var så lite folk på grönan. Nice, jag hade inte pallat att stå där ända tills åtta...
Igår var jag "ledig", men somvanligt innebar det bara en massa stress och "måsten". Först klippte jag mig kl 11 i skärholmen, blev snyggt! Köpte lite smått och gott sen, blandannat en bikini. Nej just det, innan dess var jag på Nordea i Tumba och löste in en check. 500 jobbiga pensionärer som nödvändigtvis ska vara där just när jag är där. Det resulterade i 20 min väntetid. Efter alltihopa åkte jag till stallet. Charlotte skulle prova Wille innan jag åker bort. Det gick superbra, och jag blev jättesugen på att rida wille i dressyr och köpa en dressyrsadel. Så vi får se om det blir en sån efter sommaren.
Nu ska jag bara slappa hela kvällen, var i stallet tidigt imorse, då jag trodde jag skulle sluta åtta idag. GUD VAD SKÖNT!!! Mamma mia.

Oväntat möte med irakisk gubbe på stationen...

Varför dras alla konstiga typer till mig?
Ikväll när jag stod och väntade på tåget på centralen, så kom en duva fram till mig, väldigt nära. Jag trodde den skulle picka på mina skor, så jag flyttade mig lite. Då kommer såklart en gubbe fram och ska börja snacka... (suck) Han började prata vitt och brett om att alla Mohammed Alis (muslimer menade han med det uttrycket) var helt dumma i huvudet, att man aldrig skulle umgås med sånna. De är helt igenom onda, gillar bara krig och våld. De hatar kristna och bara utnyttjar oss "kristna" tjejer.... "Jag talar till dig som om du vore min egen dotter..." Sen skulle han veta om jag hade en svensk kille...nej svarade jag då..men jag har haft en. "Bra,bra..men du har inte haft nån Mohammed Ali?" Nej... "Bra,bra!!! De bara utnyttjar..." Sen började han babbla om att sex inte är allt (?)..osv...haha, och fy fan vad svårt det var att hålla sig för garv. Han var typ 50 år!! Det kom iallafall fram att han var en kristen irakier vars land blev förstört av muslimska irakier...what to do?
My god..undra hur man själv skulle reagera om det var mitt land. Svårt att inte hitta några att hata...

Varför gör jag bara hälften av det jag ska?

Varför är man alltid så jäkla seg? Har fortfarande inte dammsugit..och inte duschat..har ju bara haft hela dagen på mig...fan. Kollade nyss på en Beckfilm..ganska bra. Fast det är ju egentligen Gunwald som gör filmerna, de andra är ju bara statister. Haha. Nä, nu ska jag få arslet ur vagnen och dammsuga lite..och duscha..om jag orkar...

Ahhh...ledig!!

Idag fick jag vara ledig fast det egentligen inte var meningen. Visst jag kunde tjänat pengar, men jag var sååå trött på allt och kände bara för att skrota hemma istället.
I onsdags var vi ute på Café Opera, det var kul, och jag fick "prata ut" om en del saker som verkligen behövdes. Ibland är inte folk som man tror/befarar, ibland är de bättre, bara att de inte är så bra på att visa det offentligt. Jag är iallafall nöjd.
Snaaart får jag åka på semester också! Så skönt att slippa allt här hemma i två veckor, och så ska jag ju tävla den 15 juli också. Ännu roligare. Bilden nedanför visar oss i 110 klassen den 3 juni på BRS. Vi kom sjua i den klassen och hade 4 fel i 120. En ganska bra dag helt enkelt.
Nu ska jag fortsätta min otrligt sköna lediga dag med att städa mitt rum, behövs som fan, åka till stallet, fixa iordning alla saker där som är helt skitiga osv. Nice!!


image9

Sååå duktig häst!

 Fan vad jag är stolt. Gick så jävla bra idag på träningen!! Red på runstens tävlingsbana,så det fanns både pulvermanngrav, vattengrav och bank (trappa). Och inte en enda jävla vägran på hela tiden!! Han hoppade allt! Banken var han helt galen i. Vi hoppade den från alla håll, från ett håll var den ca 1 m hög i upphoppet och uthoppet.  Han tryckte ifrån så i uthoppet så jag var fan 2 m ovanför sadeln!! och sen skulle han bralla som sjutton efter också! Knäppis! Alla avstånd stämde, fatta, jag kan rida på avstånd nu! Det har jag längtat efter, jag var så dålig på det förut. Men nu..superbra. Han var så lydig, kunde både länga och korta hur lätt som helst, och han bara sög tag i hindrena. Superhäst.

Annars har jag bara varit idag, så skönt att bara göra ingenting när man är ledig. Man uppskattar de lediga dagarna mer när man jobbar. Usch, sen ska jag jobba tors-mån. Inge kul att jobba så många dagar i rad. Sen är det ons-fre...sen SEMESTER!!! Ska bli så skönt. Också nice att Wille och jag får en paus från varandra i två veckor. Då får man lite inspiration, nu är vi så trötta på varandra..och sen är det tävling 15 juli! Kul! Känns som om jag inte tävlat på 100 år, fast det var ju dock inte länge sen...

Nu ska jag sova, och ta sovmorgon imorrn. De två senaste dagarna har jag vaknat av att de har borrat i grunden....auughh!!

Mördbultad..

Fan vad dåligt jag sov inatt. Jag var tvungen att läsa klart en skitspännande bok till klockan halv två, sen kunde jag inte somna. Hade så jävla ont i höften och knäet, och kunde inte ligga på den sidan. Lyckades halka på gödselstacksrampen igår och landa på höften, AJ SOM SATAN vad ont det gjorde, svimmade nästan...!
Nu ska jag till stallet, sen ska jag jobba från klockan kvart i fem till elva typ. Trött är jag också, men är ledig imorrn och på onsdag iallafall..skönt. Och imorrn är det hoppträning, kul! Jag har inte hoppat på två veckor..det är så tråkigt att bara rida hemma hela tiden..men,men, nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna!!

Se MIG! (ett allmänt utbrott)

Ibland blir man så glad...för att folk ser en. Idag blev jag glad för småsaker, som att en rolig gubbe kom fram till mig och pratade och skämtade, en liten kille tyckte att jag var gullig (!) och att en liten kille ville byta sitt nr mot godis! Haha! Han var ju bara typ 10 år för ung för mig eller nåt sånt. Att folk bara bryr sig om mig gör mig glad. För ibland känner man sig bra som den mest ensamma människan i världen. Men jag är ju inte det, det känns bara så.
Jag är så TRÖTT på att alla bara går efter utseende, fan, se MÄNNISKAN!!!!!!!!!!!! Men jag måste erkänna, jag är väl lika dålig själv på det, eller nja, kanske inte. Om man tycker nån är kul, så spelar det ingen roll hur personen ser ut. Men är nån skitsnygg och helt dum i huvudet så...ja, då vill man ju inte direkt umgås med den personen. Jag är bara så trött på att jag känna att jag inte duger. Varför i helvete skulle jag vara sämre än någon annan? Dummare än någon annan? NEJ! Jag är inte det..det vet jag. Jag vågar bara inte vara jag, för jag är helt enkelt så jävla rädd för att folk inte ska gilla mig som jag är. Fast måste alla gilla mig då? Det är väl inte normalt att alla gillar alla? Nope. Men har man prestationsångest så har man. Gör jag nåt så måste jag vara bäst, annars kan jag lika bra vara sämst. Suck. När ska jag bli vuxen, och fatta att jag är jag och folk får gilla mig som jag är? Varför är jag så rädd? Jag har inte varit med om att någon har tyckt nåt illa om mig precis, som jag vet iallafall. Men alltid om jag får kritik eller gör fel så ska jag tänka på det hela dagen och älta "Men hur kunde jag göra så...blabla..." Fan.
Ibland känner jag inte igen mig själv. Jag har blivit så hård och kall. Som att jag inte kan uttrycka mig längre. Egentligen skulle jag bara vilja sätta mig och gråta för att nån ska se mig...men jag kan inte. Det går liksom inte, det går bara inte. Fan vad jag låter patetisk. Jaja, jag är väl patetisk då. Har jag väl alltid varit, men jag vet bara att det känns som  om allt kul är föbi och aldrig kommer mer igen. Och här sitter man..och sitter..dagarna i ändå, och inget händer. För att man inte låter nån komma in. Och jag kommer vara så kräsen när det gäller det, för jag orkar inte med folk som är oseriösa. Fatta att jag är en människa också...inte nån man bara går ifrån när man inte vill längre. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLA!! Måste alla killar vara så störda i huvudet. Idag funderade jag allvarligt på att bli lesbisk, men kom fram till att det nog inte var nåt för mig. Nehe, då var det alternativet gone också. Skitsamma, nu är det slut på utbrottet, jag ska gå och sova.

Jobb...

Jahapp. Nu var det jobb igen! Men det är ganska okej, vi har ju högre lön! Tjoho! Och på torsdag blir det minisemester ut på flottans ö...ohlala. Det ska bli trevligt värre. Hoppas det finns några som är sisådär...20-25 år. =)

Annars har väl inte så mkt hänt. Scott är nere på landet, och jag är hemma, tråkigt, men han kommer tillbaka på fredag! imorrn jobbar jag till fem, och är sen ledig tors-fre. Nice.

Mitt sommarlov...

...vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli!
Börjar jobba på måndag, men det ska bli ganska nice ändå, kommer ju typ bara jobba dag så..

Gjorde the last tenta idag..hmm..ingen aning om hur det gick faktiskt. Känner mig lite skeptisk, men vi får väl se. Förhoppningsvis så blir det G iallafall.

Var på utbildning på grönan idag. FY FAN vad jobbiga alla studentflak är! De skvätte öl på mig och mina nya solisar, förbannad! Såg också att de hällde en hel burk på en som körde förbi med moppe, fan vad taskigt! Vad tror de att de är?? Stick och brinn. Annars var det rätt nice i stan, kändes som om man var utomlands faktiskt. Måste bli lite stadskvällar i sommar. Grönan också, det har blivit ganska fint sen de byggt om lite.

Puss och kram

Solsting och för lite sömn, men ack så lycklig!

Herregud. Fan vad jag är bra egentligen! Hur kommer det sig att jag aldrig upptäckt det förr? Vilken jävla vinnarskalle man har också.
Började med att klockan ringde 06.00 imorse, trött!!!!!!!!!! Somnade inte förän 01.00 tror jag.. Men på tjugo minuter var man färdig för avresa till stallet. Fodrade alla hästarna, åkte därifrån 07.30...Kom till Skrefsta klockan 08.00, och det var redan varmt, typ 14 grader och stekande sol! Startanmälde och gick banan...inte så svår bana, men det var en del bågar, samt en kombination med oxer in och räcke ut. Lyxen var att vattnet inte var med, men man fick försöka hoppa den när man ridit klart, "utom tävlan". Jag tittade på några innan mig, och tänkte "nu fan måste jag gasa, annars kommer jag gå felfritt utan placering!" Och det är det mest irriterande som finns...Men,men..framhoppningen gick hur bra som helst och han var PIGG! =)
Gick in på banan och red...felfritt!!! Jag gjorde tillochmed lite omhoppningssvängar, även fast de inte var de snabbaste så..kom jag iallafall sjua av typ 40 startade eller vad det var. Good! 120 var en A0/A dvs en tidshoppning, men jag rider inte på tid än. Det var rätt snäva svängar i banan också, men det gick skitbra och han petade bara en bom (väldigt lätt)! Kändes inte alls högt eller läskigt. Så, man får väl säga att jag är väldigt nöjd med vår insats idag!! 
Ikväll har jag varit ute på en skön skogspromenad med Scott, så härligt när det är svalare på kvällen. Sen har jag pluggat nån timme, ska väl fortsätta med det lite senare. Imorrn blir det iallafall sovmorgon! Nice!