Free for two days

Idag pratade jag med två st som var döva..det var fan inte lätt...
Sen var det en gubbe på centralen som ramlade ner på spåret och slog skallen i rälsen...herregud. Tur att det var lite innan tåget kom iaf.
En händelserik dag alltså. Hehe.
Ledig imorrn och på onsdag, mycket nice. Imorrn ska jag göra NADA. Måste ändå vara hemma då veterinären kan ringa närsom och vilja vaccinera Wille.
Sov gott!

Jobbar på...

Nu jobbar man igen. Men det är helt okej faktiskt. Man vet ju att man får lön för mödan bokstavligt talat. Annars har väl inte så mycket hänt. Har bara försökt njuta av sommaren, med massor av sol och bad. Har tillochmed badat två ggr ute! En gång på Notholmen (19 grader) och i torsdags (22 grader). Shoppade loss i nya HM-katalogen. Köpte skor, en snygg kappa, underkläder och en kjol. Skorna tror jag dock jag ska skicka tillbaka då jag hittade ett par snyggare på HM i stan. 298 kr!! Värsta kapet!
Imorrn jobbar jag från kl 14 till 21. Ganska långt pass. Fast det lär väl gå fort om det blir mycket folk. Sen är jag ledig tisdag och onsdag. Jobbar sen tors-fre, sen är jag ledig lör-mån! Det skulle ju egentligen varit 150 års jubileum nere på landet i helgen. Men Milton har ju gått bort, och ingen har längre lust att fixa något. Det är tråkigt. Kanske skulle vara den "sista" riktiga festen de kan ha innan alla blir för gamla. Men,men..vill de inte så vill de inte....
Längtar tills alla tävlingar kommer igång igen. På torsdag ska jag träna för susanne hemma. Sen blir det Gnesta den 12:e augusti. Hoppträningen börjar den 14:e. Tävling på ryttarstadion den 18:e. Ska bli skitkul, jag känner mig verkligen på gång...

Ännu en dag har gått..

Vad tiden går fort. Idag har jag varit på IKEA av alla ställen. Sen har jag plågat mig och hunden runt 4:an. Ganska jobbigt i värmen, men,men...vad gör man inte för att vara fit for fight? Nu orkar jag faktiskt inte rida och springa på samma dag, så jag åkte bara till stallet och mockade (lat). Jag har bara 4 dagar kvar på min semester...! Jobbigt. men å andra sidan så har jag en vecka kvar i augusti, och så jobbar jag ju typ bara bra tider. Inga kvällspass alltså. Det är skönt, gillade inte dem, de var deprimerande. Man kunde inte leva ett normalt liv.
Kanske åker jag ut till Tessan nåt den här veckan, de är ute med båten. Hoppas det blir lite mer badvänligt väder bara. Jag kan ju inte sluta denna sommar med 0 utomhusbad, i år igen! No way. (Poolen gills faktiskt inte som utomhusbad!)
Igår var jag i stan och fyndade lite på rean. Köpte ett par jeansshorts på NK för 450 kr, det var halva priset. Köpte även en almanacka. Jag måste kunna planera mitt liv några månader framåt annars blir jag tokig. Kanske blir det lite mer handla när jag fått min lön nästa vecka. Jag måste ju faktiskt gå på grönan nån dag också, jag får ju åka allt gratis, och sen får man ju en massa biljetter också. Slösigt att inte använda.
Åh, vad hungrig jag blev...luktar mat...

Trött....tävling imorrn

Fan. Jag är helt slut. Slitit som ett djur i stallet hela kvällen: ridit, mockat,shamponerat Wille, lindat, putsat alla grejjer, putsat hovar, broddat (HELVETE!!!!) och fodrat. Nu har jag hängt tvätt, tagit ner tvätt, putsat stövlar...SUCK! I´m so fuckin´ tired. Nu ska jag fetta in skorna, sen duscha och gå och lägga mig! Ska upp vid halv sex imorrn typ..eller nej, kvart över fem kanske. Skojigt, inte...

Imorrn är det hemfärd

Imorrn bitti åker vi hem igen. Ska faktiskt bli skönt, kommer dock sakna de bra promenadvägarna. Och den salta luften. Men..I´ll be back. Nu gäller det att förbereda sig mentalt för tävling på söndag. Men jag tror det kommer gå bra. Hoppas på att vattnet inte är med i 120klassen, men vi får väl se hur det blir med det...nån gång måste ju vara den första.
Funderar på om jag ska sticka ut och springa nu på dagen, egentligen orkar jag inte. Men jag har inte sprungit sen i söndags. Lär väl inte hinna så mycket sen hemma.
Här är det typ översvämmning överallt. Bilköer genom hela Kärra, och gamla E6:an har rasat och 41:an har 2 m vatten över sig. Det har kommit 200 mm under juli månad. På det sättet känns det skönt att komma hem. Det ska ju bli bra väder i helgen också.

Regnet det bara öser ner...

Herregud vad det REGNAR! Det har regnat varje dag i 2 veckor nu. Vad trevligt det är. Det går inte att göra ett skit förutom att gå i affärer och typ äta. Himlen har fullkomligt öppnat sig. Skit också. Det ska iallafall vara bättre hemma i helgen, så då blir det tävling på gröna banan ändå. Det kommer gå så bra, det känner jag på mig. Han kommer hoppa som en gud. Och jag med. =) Bye, nu ska jag äta massa kaffebröd. Mums.

Ännu en dag vid havet

Älskar havet. Jag älskar det mycket på dage när det är soligt och man kan bada. Men ännu mer älskar jag det när ingen annan är där. När det är svalt, går lite vågor och luktar salt. Det är så fridfullt. Men ändå så skrämmande. Lägg i mig i vattnet 100 m ut så kommer jag vara livrädd.Man vet inte vad som finns där..Fiskar, hajar (ja, faktiskt), sälar, krabbor, musslor, minor (yes, fastkedjade i botten under 2:a världskriget), blåmaneter, brännmaneter...vem vet? Skrämmande och vacker på en och samma gång. När jag går här ute på kvällen så är jag uppriktigt sagt aldrig rädd. Hemma kan man bli rädd ibland när man tänker på all skit som händer i stockholm. Men här, är allt frid och fröjd. Man absolut inte dött. Här finns havet, naturen och bergen. Jag skulle verkligen kunna bo här. Nära till staden, som innehåller i princip allt man behöver. Ganska nära till göteborg, dit man kan åka då det kniper. Allt vad gäller hästar och djur är tusen ggr billigare här nere än hemma. Boendet är billigare, eller förresten, det beror på, sjöläge är rättså dyrt. Fast hus finns ju redan. =) Man får väl se vad som händer i mitt liv. Känns bara så skönt att ta en promenad på stranden i all enkelhet.

Så sant...

Come with me, stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say
You take my hand, and you say you've changed
But boy you know your beggin don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down
Cause time has made me strong
I'm starting to move on
I'm gonna say this now
Your chance has come and gone
And you know

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway

I was young and in love
I gave you everything but it wasn't enough
And now you wanna communicate
Go find someone else
In lettin you go, I'm lovin myself
You gotta problem
But don't come askin me for help
Cause ya know

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway

I can love with all of my heart baby
I know I have so much to give
With a player like you, I don't have a prayer
That's the way to live

It's just too little, too late

It's just too little too late
A little too wrong
And I can't wait
Boy you know all the right things to say
You say you dream of my face
But you don't like me
You just like the chase
To be real, it doesn't matter anyway

Fy fan vad det regnar!

Det har regnat oavbrutet sen ca 1 vecka tillbaka här nere på västkusten. Jag har fan aldrig varit med om nåt så tråkigt. Man kommer vara ännu mindre solbränd när man kommer hem, irriterande. Annars har vi väl inte gjort så mkt. Mest bara suttit här, åkt in till Varberg, ätit kulglass och en halv special... Varit ute med hundarna, ätit...har försökt springa varannan dag. Igår sprang jag i ösregn, trevligt värre. Men vad gör man inte för att hålla formen?