Träningsvärk...

I helgen är det dressyrkurs fre,lör och sön. Och det känns... Ajaj... Men hon är verkligen bra hon som håller kursen, och förstår verkligen hur Wille är och hur man ska rida honom på bästa sätt. Jag tror att jag i framtiden inte kommer vara lika rädd för att använda graman på honom heller, jag får tag på honom mycket bättre. Idag gick det verkligen superbra!! Jag fick så himla mycket beröm så jag nästan rodnade!! Man skulle hoppa en liten bana typ, med massa svängar, det var mest mindre kryss på ca 80 cm, samt en oxer på ca 115 cm. Tränaren sa att det var rymtiskt, prickfritt, och hur bra som helst!! Han hoppade oxern så det bara small till...!! Det känns så bra, jag vågar rida framåt, jag vågar ha is i magen och låta hindret komma till mig.... Det kunde ha varit 1.20, 1.30 eller 1.40 och det hade gått lika bra sa tränaren. Det var så det kändes på träningen i tisdags också, han hoppar som en gud när jag får till det. I tisdags kunde jag också lägga mig i mer, ta tillbaka honom innan hindret och han hoppade så högt en lång så jag nästan hamnade bakom bakvalvet!!
Så...1 m...go away!! Never more. Nu är det att "debutera" 1.20 som gäller. Jag har iof ridit 1.20 förra våren, hur fan nu det gick till, men nu känns det som om jag har 100 ggr bättre koll och ja, det känns så jävla bra!!! Nästa tävling är på ryttis, men där tänker jag dock bara starta 1.10 för jag vill inte börja med vattengrav, pulvermangrav osv. På kristihimmelsfärd blir det 1.20 dock, på fågelbro... ska bli så kul!!

Annars händer väl inte så mycket i helgen, ska plugga och skriva klart seminariearbetet...och göra en opponering. Men det känns bra, nemas problemas...

Livet känns bra nu, känns som om man kommit till ro på nåt sätt. Jag orkar inte oroa mig för saker som..ja.. Det som händer, händer..så är det bara. Har också kommit fram till att jag är fan värd nåt riktigt bra. RIKTIGT bra.

Fy fan...illamående!!

Tog just en spruta i låret...fyyyy faaaaan. Jag hatar sprutor!!! Och i låret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skrek hela tiden, som en stucken gris. Herregud."Nyyyp håååååååååååååååårt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Mamma nöp i skinnet samtidigt. Bra. En ny om 2 mån, hell.

Gick bra idag på tävlingen. Red dubbelnolla på 1 m, räckte dock inte till en placering, kom 14:e, det var 8 placerade. Han kändes superfin!
På 1,10 gick det nästan ännu bättre, men på nåt konstigt sätt så petade han en bom?! Det var som av vinddraget eller nåt för det hördes ingenting. Bara duns när den trillade. Men,men..känslan är det viktigaste. 
Igår blev det 0-6 fel i 1,10 pga att jag gjorde en klantig väg i omhoppningen så att wille inte fattade vad jag menade, så han stannade. Men jag fick iaf en placering på det. Sen i laghoppningen hade jag 4 fel. Bäst i laget, och tyvärr kom vi bara sjua!! Vi kommer igen!!

Stukat fingret har jag gjort också, var tvungen att tejpa ihop ringfingret och lillfingret, för att inte lillfingret ska riskera att dras ut åt sidan (=aj som in i helvete!!!!).

Undra om man ska göra seminarieuppgifterna nu. Så kan man koncentrera sig på wallander ikväll sen. Nice. De filmerna är bra.

Kollade på Robert Gustavsson hos tessan igår.... "Ajajaj..." "Uh, jag mår illa, jag måste kräkas....bryt..."

Gud, det känns som om jag ska svimma. Puhh. Herregud, hur spruträdd får man vara egentligen...

Händelselös torsdag

Jaha. Idag har det inte hänt så mycket. Fick lite stressigt imorse, då jag inte orkade gå upp ur sängen förän kvart i nio. Hade bara 55 min på mig tills jag skulle ta bussen vid skolan till Solna. När jag höll på att backa ut bilen på parkeringen så ringde tessan och sa att vi skulle få skjuts istället för hennes tåg var försenat... Jahapp. Då fick jag gå hem igen... Vi kom i god tid iallafall. Först gick nån tjej igenom fysiken, det var faktiskt ungefär det jag kunde. Utom det sista som handlade om hur själva bilden kom till, det var ganska nytt.
Sen gick jag och tessan och köpte varsin sallad, som var....omättande kan man ju säga. Sen en halv torr morotskaka som var..sådär. Vi var tvungna att köpa två påsar godis. Men vi åt bara upp ena, det andra godisen var så äckligt så det ligger kvar i fickan..
Orkade inte rida idag, det var så regnigt och äckligt ute, usch. Fixade iordning lite saker inför tävlingarna i helgen.

Solig dag

Idag var det trevligt väder. Kändes som sommar.

Wille blev ganska svettig idag, red på banan. Han börjar få bättre kondis nu dock.

There´s so many things that I´d like to say to you..but I don´t know how..

Trött.

Kryssning ons-tors,vad ska man säga om det? Ingenting, det är bäst. Tessan och jag hade iaf rätt kul dagen efter när vi partade loss i sängarna i hytten. Till vrålhög musik...och dörren öppen..till vår fasa! Vi var rättså påhittiga för vi försökte komma på danser som man kunde göra utan att huvudet skakades runt. Så det blev "pumpdansen", höftdansen, "skräddaren" och "bagaren"..så jävla tråkigt, men ack så jävla roligt! Jag skrattade så tårarna sprutade.

Två frågor: Hur lättlurade är killar? Och tänker de BARA på sex?

Oh my.

Lite mer skidåkning idag

Idag blev det faktiskt bättre väder än väntat..trodde det skulle vara ungefär som igår, men det blev betydligt mindre blåst och imorse var det faktiskt relativt klart på himlen. Dock uppe i högzon så blåste det som fan!! Man såg ingenting och det var alldeles vitt. Blind alltså. Idag hade jag en balaklava (rånarluva) som täckte hela ansiktet, med endast ett litet hål vid näsan..haha..skönt men man såg ut som en supermupp. (Som om det är något ovanligt). Vi fick sitta och vänta hundra år på att få ett lunchbord,men sen åt jag de godaste köttbullarna jag ätit nånsin. Supergoda! Något bord bort satt Hagströmer (Hagströmer&Qviberg) samt Martin Stenmark vid samma bord. Vad sjutton kan de ha gemensamt öht? Konstigt.

Idag fyller Scott 2 år. Grattis!! Hoppas han blir firad ordentligt fast vi inte är hemma!! Ja må han leva,ja må han leeeva...

Vilket jävla väder i Åre...

Snöstorm!! Endast tio liftar öppna.Kul..finns typ två backar att åka i. Treligt värre. Sen finns det bara typ tre lunchställen som kan vara öppna, så man får stå i kö hundra år för att få mat...Sen håller man på att blåsa bort i liften..och i ansiktet gör det så ont så det inte är klokt!! Shit alltså. "Vi hade iallafall tur med vädret"..eller hur...
Det ska inte bli bättre imorrn heller...samma blåst,möjligtvis att det blir bättre tills på lördag...då ska det bara bli stormbyar istället för 30 m/s som det är på åreskutan nu!! Orkan alltså. Man längtar lite hem till det trevliga vårvädret..men,men..det är skönt att bara slappa litegrann också.

Trött efter tävlingshelgen!

Ja, i helgen har man fått lära sig att ta motgångar iallafall....

På lördagen gick det superbra i 1,10...tills jag missade SISTA HINDRET I OMHOPPNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur fan kan man vara så jävla klantig??!! Jag hade fått placering om jag inte klantat mig.
Aja, sen var min inställning kass som fan så i 1,15 gick det svindåligt=16 fel. Hade alldeles för dålig galopp så han rev flera hinder samt att jag tappade stigbyglarna över ett hinder så jag var tvungen att göra en volt.
På söndagen gick det mkt bra, han kändes hur fin som helst. Jag skulle tagit tillbaka honom pyttelite till innan en kombination så hade han inte petat bommen på sista hindret... Då hade jag typ vunnit klassen..men,men det viktigaste är väl att det kändes bra.
Nu har jag inte haft sovmorgon på tre år känns det som...trött som sjutton. Imorrn ska vi åka och röntga Scott och se så att han är helt frisk innan vi börjar på agilityn igen. Men det tror jag att han är...han ska få sin vaccination också.

Ibland när man är ute i skogen när det är soligt och fåglarna sjunger så tänker man bara: här skulle jag kunna lägga mig i mossan och bara dö för att skogen är så vacker så man får ont i magen. Det liksom pirrar i hela kroppen av lycka på nåt sätt. Hellre bo i skogen än i stan. Jag hatar asfalt. Tacka vet jag grusväg och skit under naglarna... lukten av koskit på en nygödslad åker..det gör mig lycklig på riktigt!
image13