Bubbel



WTF!!! Visst var det denna grabbarna i Valencia bjöd på? Ja..den kostar ju bara drygt 3000 kr flaskan. Whatever liksom.



Den här får kanske duga? (För oss som inte ens kan skilja på om det är mousserande eller champagne och om flaskan kostar 59 kr eller 3059 kr...)

Detta tåls att fundera på.

The eyes


Dessa kanske?


Och den här?


Man kanske skulle satsa på en chanelmascara som omväxling?


Klänning

Usch vilket problem- Hur hittar man den perfekt klänningen?? Såhär ska den se ut: Fast svart. Och gärna en nolla mindre på prislappen tack. =)

Fy fan för att gå upp tidigt

Här sitter jag på ett jävla tåg medan ni ligger och sover. Ja men det är jättekul. Jag lovar. Prova någon gång vet jag. Suck. Ikväll ska jag iallafall iväg och leta klänning till nyår. Oh happy Day. Eller inte. Jag ska hitta det tightaste fodralet in history! Promise. Jaja. Spånga. Snart framme.

Afton med middag och bio

Just hemkommen från heron city. Såg Australia med tessan. Riktigt bra film faktiskt! Sådär gammeldags pampig och sjukt romantisk. Jag höll på att börja gråta en gång när det blev väldigt sorgligt. Innan åt vi souvlaki fast vi sa att vi inte skulle. Hehe. Vi stank mao vitlök. Whatever. Nu ska jag sova. Gud vad skönt det ska bli!! Godnatt.

Nu är det jul igen...

jaha...jul för tredje dagen i rad!! Jag är fullkomligt slutkörd I skallen!! Men jag har fått en massa fina klappar och visst har det varit mysigt...men nu vill jag bara sova!!

Handikappad

Jag är handikappad. Min mobil funkar inte. Fy vad hemskt! Men det som är mest hemskt är att man är så otroligt beroende av skiten. Herregud! Hur kunde man klara sig innan egentligen? Men det gick! Så..alla som försöker kontakta mig ring...på hemtelefonen.

Idag har de sista julklapparna inhandlats. Yes! Slipper stressa dessa sista dagar iallafall... Imorrn är det jobb några timmar iallafall. Får se vilken tid jag orkar upp...Sex kanske...?

Granen är klädd. Sen blev det slapparkväll framför tv:en, först Reine och Mimmi i fjällen (den är verkligen inte bra!!) och sen Heartbreak Hotel (vilken var skitrolig, har inte sett den förr!) Den sistanämnde var dessutom jävligt sann. Folk sitter bara hemma och glömmer bort att leva sitt liv. Dessutom har ALLA rätten att vara lyckliga! Hur många är det egentligen där ute som sitter fast i ett förhållande som är piss! Hua! Det är verkligen min värsta mardröm..att man sitter där om tjugo år och undrar vad fan man håller på med...

Pepparkakshus


Pojkarna

Är de inte fina?




Och..ehh...lite andra bilder...


Scott: Käre gud, jag har endast en önskan i år....
Gino: Vad? Nu leker vi!!


Kommentarer är överflödiga


Scott: Smile!!! *jävla valpusling, vi håller på att fota här!!!*
Gino: *mmm..rökt viltben, precis som jag fick hos Siri...*


Scott: Ligg still säger jag ju!! Snorvalp!


Scott: Quick fix! Sådär ja. Fota mig nu!


Scott: 1...2....3...4...5...6...7...8..9..10...


Scott: Okej! Jag blir galen!!!
Gino: Öh?



Hemma igen!

Hur kan Gino ha vuxit så mycket på tre dagar? Nu verkar det som om han tappat nästan alla tänder! Öronen ligger dock helt platta neråt fortfarande. Ska de aldrig resa sig? =S Inte för att det spelar jätte stor roll, men det vore ju kul att kunna ställa ut honom...

Imorrn ska jag upp 05.45... Väldigt..uppfriskande. Idag fick jag iaf en julklapp från jobbet. Alltid trevligt...

Bye Sweden!

Imorrn bitti åker jag och mami till Danmark. Vi ska åka till Ollerup och hämta hem min lillasyster som har gått klart sin termin på gymnastikhögskolan där.



Jag har varit där förut dock. Men fasar för det hemska språket, och maten. Blä. Tänker verkligen inte äta nån pölse iallafall.

Ikväll ska jag och Leffe rida lektion för Lena Lilja. Tillåt mig att skratta- Ha-ha-ha-ha!!!! Herregud. Har inte ens ridit en enda träning sen i somras.... Och så börjar man med det här. Intressant. Aja..jag är inte själv iaf. Bara att göra sitt bästa.

Vi ses på måndag kväll när jag är tillbaka i Sverige!

Givetvis vinner Kevin ikväll.

Välkommen min framtida karriär!

Vår uppsats kommer bli så bra. Yes!

Uppsatsmöte imorse. Fika i ett centrum som är jordens...töntigaste. Mysig belysning också påpekade T. Nästan så man behövde solisar. Tessan åt 400 g morotskaka som var tre dagar gammal med bajsframkallande choklad. Jag åt en 500grammare (chokladboll alltså) med en god kaffe latte. Toalett!! För både ettan, tvåan och trean (!??) Haha.

Sitter och funderar på om jag ska färga håret ikväll..eller vänta tills jag kommer hem till tessan imorrn. Tror jag väntar. Orkar fan inte nu. Vill sova!

Idag var jag ute och skenade med min stallkompis Leffe. Vi körde kapplöpning i lera och össnöande. Vilket resulterade i att jag hade lera på hela jackan och byxorna samt i ansiktet. Och mascaran var helt utsmetad av all snö som hade prickat ögonen. Fan vad jag är cool.


Mysteriet med mjölkpaketet



Jag fattar ingenting.

Om man bakar..och mäter upp 5 dl mjölk..och sen ska man göra en sats till, så man häller upp resterande mjölk..och det visar sig vara betydligt mer än den förra mängden?! Ska det inte vara en liter i mjölkpaketet?? Fick fundera en stund extra..om jag var dum i huvudet. Men nej...det är inte jag! Det är fanemej mer än en liter i mjölkpaketen!! Varför?
 
Idag har jag bakat 64 lussekatter. Känns som om jag överskattat vår lussekattskonsumtion..?

Söndag med hundutställning

Kom hem från Älvsjömässan för ungefär en timme sen.


Kul att se alla fina hundar. Speciellt lydnaden! Man blir superimponerad!

Idag blir det nog hundträning, ridning och lite plugg. Hoppas på att hinna köpa julklappar nu i veckan så man slipper stressa ihjäl sig sen. En sak jag kommit fram till är att det inte är nån mening att åka in till stan, utan det bästa är att åka till alla dessa shoppincenter som finns utanför stan. Allt på samma plats och man kan lämna jackan i bilen= man slipper svettas ihjäl och gå tre mil och sen ändå inte hitta något.

Julbak!!!!


Snöbollar
Pepparkakor med glasyr
Lussebullar
Apelsinkola
Kola med pepparkakssmak
Kola med polkagrissmak

Lite är avklarat iallafall. Snart ska vi åka iväg och få leverans av hundmat. =)

Jag är handikappad. Scott har bitit av min hand. Nästan iallafall. Den kan inte röra sig normalt iallafall.

Vad snögubbar gör på sommaren...


Tisdag

Idag har en del hänt!

Var hos Kerstin imorse. Det gick bra. Hon trodde på allergi så det blir återbesök med pricktest. Tyvärr kan ju ingen födoämnesutredning göras då scott måste äta Hill´s U/D. Finns liksom inget alternativ. Ska tvätta hans tassar i Malaseb 2 ggr/veckan plus spruta på Cortavance om han blir röd mellan tårna.

Sen har jag varit och snaggat wille! Nu är han supersnygg! Ser inte ut som en gammal pensionerad nordsvensk länge. Haha.

Första december

Men ingen vinterstämning. Snö, någon?


Jag vill ha minst 1 meter. Och minst fem minus. Sen är jag glad. Nu känns allt bara trist och grått. Man har ingen lust alls att gå ut. Fy.

Gjorde fudge idag. Den blev god. Jag min klant har helt glömt att fixa besiktning till bilen, så from idag är det körförbud. Kul. Jag har en bil men jag får inte köra med den. Känner mig helt handikappad.

Vad har jag gjort idag då? Förutom fudgen alltså. Eh. Inte mycket. Blev lite Nek-plugg, mer senare. Har tränat lite med hundarna. Och kollat på två filmer. Först Hopplära-Strömsholmsmetoden och sedan Madagascar. =) Båda var bra. Ikväll blir det väl stallet.

Imorrn ska vi till Kerstin Bergwall med Scott för att kolla upp hans eventuella allergi. Ska bli intressant att se vad hon säger.

Nä. Nu kanske det blir en långpromenad med scott. Behöver lite frisk luft känner jag.