Helgen är ocer

Men det ska bli riktigt skönt att ta itu med uppsatsen nu faktiskt. Imorrn efter stallet så åker jag till tessan för lite plugg. Jag har förberett en hel del, så vi har massor att diskutera. I lördags så satt jag ett par timmar och delade upp alla kostnader vi ska ha med, samt förberedde en del på metod och teori. Imorrn ska vi se vad Hovis kan göra åt willes hovar. Jag fick ju en del rekommendationer av veterinären sist, hon ville att vi ska ta vi hoven precis rätt så att hoven hamnar helt rakt vid nedsättningen.i värsta fall måste man sätta specialbeslag, men vi provar det här först så får vi se. Jävla hovled!! Nöjd. Idag shoppade jag. Ett par gråa jeansleggings och en korallröd tröja. Samt ett fynd; två inbundna deckare för under 80 kr. Det var halva priset på reapriset!! Nu ska jag hugga in på en av dem. Johan theorins: "skumtimmen". :-)

Älskade häst




Kan inte våren komma nu??

Idag var det sol..sen snöstorm..sen sol...sen snöstorm..ja, ni fattar. Kan det inte bli lite vårkänsla som förra veckan?



Dagen började med att jag städade runt litegrann här hemma. Sen kom Tessan och vi började baka cupcakes. Det höll på att bli helt misslyckat då Tessan satte ugnen på 125 grader istället för 175...så muffinsen fick vara inne typ 45 min istället för 15..haha. Men de blev ju bra tillslut, trots att glasyren inte stelnade. Tessan E kom hit och vi satt och snicksnackade litegrann. Det var kul att ses, måste vi göra oftare tycker jag!

Ikväll blir det lite plugg om jag får någon av datorerna att fungera vill säga... Det är datorstrejk här!

Btw..imorrn är det våffeldagen!!

Pluggade idag igen

Börjar känna mig riktigt nyttig nu. Försöker hitta på vettiga saker istället för att sitta och göra ingenting. Idag blev det plugg med tessan 10.30-15.00 ungefär. Vi fick en hel del gjort faktiskt. Sen åkte jag ut till stallet och fixade lite. Promenad med wille först och sen med hundarna! Skönt att röra på sig efter att ha suttit inne en hel dag. Beställde lite smått och gott från nelly idag. Lite belöning måste man ju få ibland. Köpte en vit body, ett torrschampoo från lee stafford och två doftljus. Det var de där goda ljusen jag har hört talas om. 26 kr styck endast! Tog de som luktade cotton och sea breeze. Älskar ljus! Imorrn kommer tessan hit igen och det blir plugg. Vid lunch kommer tessan e hit på fika. Ska bli kul!

Tessan kan nåt som inte jag kan....

Hon kan sms:a i sömnen! Det jag fick kl 00.47 inatt löd som följer; "Öronen. Stoppa i snö så att de står men inte för varmt. Hjälpte på katt." Imorse när jag såg meddelandet tänkte jag: var människan helt väck när hon skrev det där? Full? Sen tänkte jag inte mer på det. Tessan kom sedan hit glad i hågen och berättade att hon minsann hade drömt att hon hade stoppa snö i Lazers (hennes katt) öron för att de skulle stå.. Jag säger då; men du sms:ade mig inatt! T: va? När? M: kl 00.47! T: men då sov ju jag! Hahahahahaha!!!! Bakgrunden var att vi tidigare på kvällen hade diskuterat ginos öron som inte ville stå. Tack tessan för att du skickar dina husmorstips mitt i natten!

Söndag, sista med vintertid..

Om en vecka ställer vi om till sommartid, yes!! Välkommen ljus!!

Idag har jag inte gjort så mycket precis (as usual). Gick en prommis med wille, han var vild som vanligt. Mockade ur hans lilla, lilla hage som han står i nu. Beklagade mig för alla andra i stallet hur piss allting är just nu på hästfronten. Usch.

Jag kanske måste tröstshoppa lite? Tror det.. Måste nog logga in på nelly.com... Hehe!

Yes and no

Jaha. Livet är tydligen inte rättvist. Wille behandlades igen igår i hovleden+kotleden. Det blir två veckors vila till nu, och sen återbesök med en behandling till (troligen). Jävla skit! Hela vårsäsongen är körd. Off. Slut. Bajs. Jag hatar att åka ut till stallet och PROMENERA 15 min. Spännande som fasiken. Med en häst som helst av allt bara vill slita av armen på en och skena iväg. Suck.

Men vad gör man? Antingen kan man börja grina, hata livet och fundera på repet... Eller så försöker man göra det bästa av situationen. Jag kör på det sista alternativet..jag använde ofta det förtnämnda förut, men man pallar inte att bli besviken så många ggr.

Jag har kommit på en kul grej. Jag ska klicka in wille och lära honom massa trix! Det borde inte vara så svårt, han är listig som fan. Dessutom är det nog bra med lite aktivering för honom nu när han får det så trist! Dessutom ska han stå i sjukhage nu två veckor vilket knappast lär vara poppis hos honom. Igår stod han inne pga bandaget...det såg ut som om han hade galopperat omkring i boxen! Det var helt tomt på spån i mitten så att man såg betonggolvet, och sen var det fanemej spån 1 m upp på väggarna runt om. Suck!

Dagens planer

Dagens planer ser ut som följer:

Plugga fram tills 13.15
Skjutsa Joppe till skolan
Åka ut i skogen med hundarna, kanske lägga spår till dem?
Hem och plugga igen
Hämta Joppe i skolan vid fem
Åka till stallet och lyssna på föredrag om den studien vi ska medverka i kl.19
Duscha och shampoonera Wille, imorrn ska vi till veterinären och han är helt äckligt fettig och smutsig

Håll tummarna för oss på Stav ATG kl.10 imorrn! Snälla, snälla...


Pluggdag

Idag är en pluggdag. Var just ute på Brandalssund i det fina vädret med hundarna. Nu väntar vi på att diskvattensoppan ska bli färdig!

"plugg-deprimerad"??


Siri med mördad gris


Tessan fixar diskvattensoppa..mums!!


Tjohoooooo


Normal pose


Yea!!! Not...


MUTA!!!!! Persbrandt!!!! Man måste trycka på paus ibland och slicka på tv-rutan!

Nu kommer Tessan bli sur för att jag lagt ut de här bilderna!

Måndag

Vaknade halv elva imorse - helt utsövd! Äntligen! Efter en långpromenad i solen med hundarna så bar det av på uppsatsmöte i skolan. Det gick över föräntan och vi fick massa nyttig feedback. Nu är det bara att köra på.

Jag kom på en sak idag. 2009 ska bli det året då Jag aldrig låter mig själv eller andra trycka ner mig!! Det är fånigt att man hela tiden ska sätta sina egna gränser...!? Varför är andra bättre än en själv, NEJ, man är precis lika bra! Man ska aldrig hämmas av sin egen rädsla, NEVER EVER.

Skit-söndag

Vaknade med världens huvudvärk, alltid en skön början på dagen!

Sedan iväg på en värdelös mässa som inte gav någonting. Trött som sjutton kommer man hem, äter..och sen däckar jag på sängen 1,5 timme. Så fruktansvärt trött!

Strax ska jag se Beck. Sen blir det sömn..fan vad skönt. Det har blivit så konstigt med sömnen den här veckan.

Min kompis framför Beck:


Det ska bli ett sant nöje att döda dig

När man äntligen kommer igång och ska plugga så upptäcker man att den litteraturen man har är fullkomligt värdelös. Det finns i princip ingenting av den som är applicerbar på vår studie. Jaha.

Känner mig helt deckad idag. Förmiddagen gick åt till att ligga på soffan och läsa klart Maggan Graafs Det ska bli ett sant nöje att döda dig.



Hemskt! Man fattar inte att hon varit med om allt det där. Intressant att läsa, man får se en annan människa bakom fasaden. Hon är verkligen inte en blåst bimbo, snarare tvärt om.

Se vad det snöar

Varför kommer det mer snö NU? Det var snöat oavbrutet i två dagar. : (

Idag har jag varit ineffektiv. Målat lite på den fina röda ramarna som jag ska ha foton i. Köpte två trepack i obehandlat trä på IKEA för 19 kr/paketet. Sen fanns det små tuber med färg som man kan måla med, smart och roligt.

Var ute hos wille ikväll och han fick en ordentlig sanering. Han började bli så skitig att pannan var alldeles dammig, fettig och det vita håret i bläsen bara dammade runt i hela ansiktet. Inte snyggt! På med ett ton med pälsglans och sen var det bara att borsta! Tog bort typ ½ kg hår. Blä.

Imorrn blir det plugg för hela slanten. Skönt..då känner man att man får nåt vettigt gjort.

Nu ska jag ut med hundarna!

Födelsedagen

Igår fyllde jag 23 år. Det firades med fika för släkten. Jag fick massa fina saker; två parfymer, mascara, pengar, fina krokar från Designtorget, smycken, böcker etc. Tessan kom även över för att äta tårta.

På kvällen åkte jag och Tessan+Jossan hem till Anna, hon har en ny lägenhet på Gärdet. Där satt vi och pratade ett tag. Sen tog vi en taxi in till stan, gick till O-baren och sen till Spy Bar. Bajskorv vad tråkigt det var! Ärligt talat. På O-baren var det proppat med folk. På Spy Bar spelade de Ghost Busters???!!!!! Vad fan! Varför spelar de barnmusik? Jag blev bara irriterad. Det var skitdålig musik och tråkiga människor. Tessan och jag gick till McDonalds istället och köpte varsin QP och co. Gott. Sen kom snälla Mattias och hämtade oss i stan. Skönt. Somnade på stört när jag kom hem, vid fyra. Vaknade tio imorse, dödstrött, men men.

På dagen var jag hos min kusin och fikade, han fyllde 14 år. Sen städade jag litegrann, och åt hämtmat från Grekiska kolgrillen, blev en grekisk sallad, inga mer pommes för mig! Sen stallet. Wille pigg och glad. Ledde honom 10 min i ridhuset, tog sedan bort bandaget. Imorrn får han komma ut i hagen igen, det tycker han nog blir skönt. Imorrn bitti åker jag med pappa till Hästbiten och köper en
Boredom Breaker Likit så att han slutar gnaga. Det syns direkt när han fått vila ett tag att han gnager mer på inredningen. Får väl köpa CribHalt också och smörja in väggarna med.

Nu ska jag strax gå och kolla på Beck. Perfekt avslutning på en söndag.

Nu får det fanemej vara nog!

Men vad kul då!

Wille var halt på vänster fram för att han överbelastat det pga den akuta skadan i vänster bak!!!!!! Kill me!!!!
Röntgades, men inga pålagringar.... Fyra veckors vila och sen återbesök. Bajs, bajs, bajs.....!

Ja men vaddå. Han har ju varit ridbar i tre månader i sträck nu...det är ju alldeles för länge. Nej, nej nu ska vi sätta käppar i hjulet för dem igen och se till att det inte blir tävlingar vårsäsongen heller.

Fan vad jag är trött på den här skiten!! När man väl kommer igång så ska det alltid vara nån skit som gör att benen sparkas undan för mig. Inte konstigt att man inte kommer någon vart..man hinner ju aldrig!

Torsdag

Pluggade idag hemma hos Tessan. Blev faktiskt en del plugg, men även en del annat. Såsom hundpromenader och Abba-singstar till exempel. ; ) Jag tycker ändå vi fick klarhet i en del, jobbade mest med bakgrunden. Var hemma vid halv sju. Stack ut och sprang en sväng, tråkigt somvanligt. Tycker dessutom att jag är precis lika otränad somvanligt, hej celluliter. Hua! Whatever. Kollade sen på Lyxfällan, Anna Hibbs. Hmm. Varför påminde det en del om mig..fy sjutton. Jag måste leva mitt liv. Å andra sidan..jag bor hemma och pluggar..har ingen inkomst... Dessutom är det inte så att jag shoppar massa till mig själv, åker taxi och äter middagar. Jag har en häst, men det kostar....

Längtar faktiskt lite till imorrn..när jag får besked angående Willes sträckning, det bästa vore ju om han var bra. Men jag ska inte ta ut något i förskott. Då blir man bara besviken!!

Trött

Seg efter två dagars intensivt jobbande. Blir nog sömn tidigt ikväll...typ strax. Idag fick jag iallafall veta att jag kommer få betydligt bättre lön i sommar, vet dock inte exakt hur mycket. Men jag blev glad! För jag kan ärligt säga att jag tycker jag är värd det.
Imorrn är det upp vid åtta, äta frukost och sticka ut med hundarna till stallet för att mocka till wille. Sen åker vi hem till tessan för att p-l-u-g-g-a! Ska bli kul (jag försöker tänka positivt), hoppas vi får mkt gjort. Hoppas det blir fika också. Nån belöning måste man ju få. Det är den tiden..på månaden...när man hela tiden är sugen på onyttigheter. Försöker dock hålla mig till mörk choklad...
På fredag är det till vetten med wille på morgonen (hoppas han är ok!!), och sen baka massor inför lördag då jag fyller år! Tjoho! Sen på kvällen blir det förhoppningsvis utgång med anna, jossan och tessan...ännu mer tjoho! Andra får också hänga på om de vill...

Natti!

Jag arbetar

När jag jobbar kan jag inte leva nåt annat liv. Jag hinner ingenting. Dagen innan jag ska jobba hinner jag inget heller och det är inte nån mening att göra nåt eftersom jag vet att jag ska jobba dagen efter. Imorrn ska jag jobba, därför är det ingen mening att få nåt vettigt gjort idag. Och nu måste jag sova eftersom jag ska upp kl 6 imorrn.

Tur att jag bara jobbar i genomsnitt två dagar per månad. Fan vad jobbigt det skulle bli annars.

Solig söndag

Idag är en toppendag. Sol, sol sol!! Tog en långprommis med hundarna en timme i det fina vädret. Skönt att rörs lite på sig. Sen har jag suttit och kollat på skidåkning samtidigt som jag läst en bok jag köpte på bokrean. "Utan nåd" heter den och är skriven av Pelle Svensson, handlar om bl.a. Åmselemorden, Anna Lindh- mordet etc. Intressant som sjutton. Men samtidigt hemskt...hur kan man göra såna saker? Det blir ännu vidrigare nr man i detalj får läsa om hur det gått till osv...


Juha och Marita..kallas Nordens Bonnie & Clyde

Nu ska jag sticka ut till stallet tänkte jag. Longerar väl Wille och ser hur han ser ut. Han kändes ju tyvärr inte hundra igår...när ska oturen ta slut egentligen???