Produktiv torsdag

Imorse var jag och tessan på uppsatsmöte vilket var väldigt givande och intressant som sjutton. Jag ska plugga in mig på hjärtat och dess sjukdomar. =)

Efter detta bar det iväg till skolans bibliotek för att läsa massa hälsoekonomiböcker. Vi hittade en hel hög, tänkte hugga in på dem strax! Hem och luncha, och sen snabbfika med semla. Mums!


Sen blev det dressyrträning för Karin, vilket gick sådär. Wille var rätt spänd, kanske var han trött efter den hysteriska hoppträningen i förrgår.... Stod sedan och pratade ett bra tag med Charlotte och hennes mamma som var där med Solette och tränade för Karin. Kul att träffa dem igen!

Var hemma vid halv åtta, sen har jag bara tagit det lugnt..tittat på tv, tränat lite med hundarna. Var ute med Gino och kastade boll, han älskar verkligen bollar! : )

Nu ska jag kolla vad det är för böcker jag fått med mig hem, sen är det sovdags. Tänkte vakna någorlunda i tid imorrn, ska skjutsa joppe till skolan. Sen blir det hundpromenad, stallet, tänkte snagga wille igen...ridning...plugg...! Det lär bli fullt upp. =)

Pic

Nej. Jag lovar. Jag är fullt normal.



Eller är det bara så att jag inte fått någon diagnos ännu?

Hoppsan

Råkade köpa ett par skor...


Goodmorning Sweden!

Sitter på tåget.. Eller snarare står. På väg till jobbet. Det som är jobbigt är att gå upp tidigt. Att stiga upp ur den varma sängen. Usch. Föresten var det ingen som hoppade igår utan en stackars tant i 80-års åldern som blev påkörd. Hemskt! Ha en bra dag allihop!

Vilken skitdag!!

Hmm. Tisdagar är verkligen inte my kind of days... Jag fick sluta tidigt på jobbet idag. Redan kl 15. MEN jag kommer inte längre än till centralen innan det står att alla tåg söderut är inställda pga olyckshändelse. ( varför ska de försöka släta över det? Skriv att nån idiot har hoppat mitt i rusningstrafiken istället) Jaha. Och sl har somvanligt hur dålig info som helst!! Man vet ingenting och det går knappt några bussar, man har ingen aning vart bussarna går osv. SUCK!! Jag gick till åhléns och tröstshoppade ett par byxor. Från FCUK för 237 kr. Snacka om reafynd! De är blåa och faktiskt lite utsvängda. Nåväl. Det slutar iaf med att tågen började gå vid 17. MEN eftersom alla ska med på samma och det blir knökfullt så är det nästan slagsmål om vem som ska få komma in eller ej. På varje station fick chauffören ropa "släpp dörren!!" herregud! Som avslutning på denna trevliga dag så gick det piss på träningen. Wille var fullkomligt skogstokig och skenade runt som om han käkat raketbränsle. My god. Och om 6 timmar ska jag upp igen. Nice. Jag ser verkligen fram emot det. (fingrar i kors)

Ibland är man bara så glad!!

Ibland känner man verkligen att ens liv är så jäkla toppen!! Varför ska man hålla på och deppa när man har det så jävla bra?

Taggad till tusen på uppsatsen, taggad till tusen på att komma i form till beach 2009... Kolla vilka snygga bikinis de har fått in på nelly.se!





Kolla in den här skitsnygga tunikan att ha på stranden!! 1298 kr på nelly.se



Det är rea på denna snygga bodyn. Den skulle jag vilja ha, men tyvärr finns det bara medium. Jag måste ha small. Den har kostat 329 kr och kostar nu 179 kr. Från Koola Anna.


Ojoj..massa snygga grejer. Kanske blir lite shopping idag då. Haha.

NEJ!!!

Nej!!! Jag har inte:
diarré
hemorrojder
analklåda
fotsvamp
snarkningsproblem
hosta ont i halsen
värk

SLUTA reklamterrorisera på tv angående dessa fysiska åkommor!! Jag tror jag blir galen!

If you liked it then you should have put a ring on it....

Aah. Sömn! Here I come!! Dagen har varit rätt trist. Stallet på fm. Pissväder och bara is överallt. Nåja. Vi red ut iallafall. Sen åkte jag hem och fick sitta två timmar i bilen pga att jag somvanligt inte hade tagit med mig min hemnyckel. Roligt värre. Sen har jag inte gjort så mycket. Iochmed nyckelincidenten så blev jag bara irriterad på allt och ja, dagen blev väl mer eller mindre förstörd. Men imorrn är det nya tag! Funderar på att åka och klippa mig kanske? Jag får se om jag orkar. Annars blir det väl plugg. Ikväll har jag faktiskt kollat en del på tv för en gångs skull. Först hoppning från Zürich och sen om nån hästpratare. Och nu sist en film som faktiskt var riktigt spännande. Nog om detta. Nu vill jag sova.

Hur dum får man bli?

Kl 22 ikväll hinkade jag i mig 2 koppar kaffe. Smartass!!! Nu kan jag inte sova. Så jävla dumt alltså!!!

Hurtig lordag

Hej allesammans! Idag har varit en bra dag. På fm var jag ute i stallet. Wille var skogstokig som vanligt! Han kan knappt ha en vilodag innan han blir tokig. Men han börjar bli riktigt jäkla fin nu. Längtar tills tävlingssäsongen börjar! Efter stallet var det hundträning men vädret var piss. Scott var inte sugen på träning kan jag säga!! Jack russell som han är! Så det blev en promenad istället! Sedan var jag ute och sprang 4 km vilket var superskönt! Jag ska ha som mål att träna 3 ggr i veckan. Styrka eller kondition. Det blir lagom! Man kan faktiskt inte skylla på att man inte hinner! Imorrn blir det uteritt och kanske plugg. Kanske bio också!

Trevlig fredag

Idag har varit en ganska bra dag. Mest ägnat mig åt att koppla av. Jag har ju lite svårt för det ibland tyvärr. På em åkte jag till tessan och mattias. Vi åt fondue, kladdkaka och spelade Buzz och singstar! Somvanligt är jag sämst på buzz, jag hinner aldrig läsa frågan innan alla andra har svarat. Borde verkligen skaffa brillor. Haha. Nu måste jag verkligen fixa mitt nyårslöfte om att börja träna och komma i form. Jag känner mig verkligen tjock nuförtiden!! Mindre godis och mer löpning får det bli hädan efter. Godnatt

Hektiskt tisdag

Oh my. Idag har jag gjort många saker. Inte haft en sekund till att plugga...



Först åkte jag och scott till djurakuten för att göra pricktest. Det visade sig att han är allergisk mot fyra sorters kvalster. Varning för vidriga bilder! Jag klandrar inte scott för att han är allergisk mot dessa vidriga kryp....


D.farinae



Tyrophagus putrescentiae



Acarus siro



Lepidoglyphus destructor

 
Det går ju inte att stoppa hans kontakt med kvalster. Så istället ska han tvättas minst en gång i veckan med ett speciellt schampo som heter Episoothe och balsam. Han ska även tvättas mellan tårna med Malaseb-schampo. Han behöver inga mediciner så länge som inget bryter ut, gör det det så måste han få antihistaminer. Det är ju skönt iallafall. Om han får utslag ska jag spraya honom med Cortavancesprayen som är en slags kortisonspray.



Våra nya vänner








Efter detta så blev det en tunnbrödsrulle på Grillholken. Sen åkte jag hem till Tessan E för en trvlig fika. satt väl där ca två timmar och snackade skit.

Åkte sen hem för att hämta hundgodis, och sen bar det iväg till Riksten för valpkursen. Gino var livrädd först när han skulle in i samlingsrummet där det satt ca 10 hundar som gapade och skällde. Han boffade mot alla och morrade. Sen ute så var han väldigt okoncentrerad till att börja med. Men sen så började han lugna ner sig, och mot slutet tog han själv kontakt med mig hela tiden. Och när vi skulle tillbaka till samlingsrummet för teori så brydde han sig inte nämnvärt om de andra hundarna. Han hittade en kompis -  en heelerhane som var fyra månader! Mycket snygg hund enligt Gino. De fann varandra direkt. De stora hundarna tycker han däremot är läbbiga. Så det var nog bra för honom det här med valpkursen, att han får chansen att träffa andra hundar själv och inte bara gömma sig bakom scott hela tiden...

Gynning vs. Blondinbella

Det började med detta..... http://www.blondinbella.se/2009/january/utkast-jag-fick.aspx#Comments  och besvarades med detta... http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/

Visst. Jag kan hålla med om att Blondinbella låter präktig ibland. Men Gynning är som ett skämt. Jag tänker sluta läsa hennes blogg. Man blir ju bara deprimerad. Dessutom ser hon bara mer och mer hemsk ut. Med sina förstorade läppar och alldeles för beniga kropp. Några kilo till och hon skulle vara snygg! Det enda hon skriver om i sin blogg är att hon ska vara så jäkla "hållkäften-snygg" hela tiden. MED HJÄLP AV SMINK, BANTNING OCH DIVERSE SKÖNHETSOPERATIONER. Plötsligt kan ju alla bli fotomodeller. Nice. Men hur kan man ens försvara att man håller på med ständig bantning?? Det känns bara löjligt. Hon behöver faktiskt inte späda på allas viktnojja ännu mer.

När jag tänker efter så tänker jag varje dag att jag borde vara smalare, måste träna osv. Varför är man aldrig nöjd med sig själv? Jo, för att man aldrig tillåter sig att vara nöjd med sig själv. Och titta på Gynning? Hon är ju verkligen inte en människa som är hel inombords. Och skulle hon må bra, då skulle hon träna vettigt och äta normalt. Mår man bra, då tror jag också man är nöjd med sig själv. Det är bara bra att någon vågar sätta ner foten och säga stopp som blondinbella gör. Hon har säkert varit i bantningsfasen någongång också, det har hon ju till och med berättat. Folk talar om dubbelmoral, på vilket sätt? Att hon tränar? Konstigt att man går ned i vikt när man tränar dans flera timmar om dagen i princip varje dag. Sen tycker jag det är skillnad mellan att ta hand om sig och svälta sig! Det är väl knappast Blondinbella som har en bild på smala tjejer på kylskåpet för att hejda sig själv om hon vill äta något? Nej!!

Okej. Ni fattar. Jag håller på Blondinbella.

Hmm...

Tid för kastrering bokad. Alltså kemisk kastrering av Scott. På nåt sätt känns det jobbigt, men ändå är det ju det enda rätta. Dessutom känns det bättre att göra en "kastrering light" innan man gör det riktiga ingreppet. Då får man se effekterna och blir förhoppningsvis mer besluten om att göra det riktiga ingreppet senare...

På torsdag morgon....

Studiebidrag, kom!

Kan inte det där jäkla studiebidraget komma snart?? Herregud. Hur svårt kan det vara. Jag har 59 kr på kontot. Det värsta är att jag har akut shoppingsug. Jag har hittat en jättebra hemsida..med massor med snygga kläder... Snyft..

Veckans to do list:
*Dressyrträning idag
*Scott pricktest för sin allergi imorrn, och fika hos Tessan E, ska bli jättekul att träffas!!
*Valpkurs med Gino imorrn
*Hoppning Helena P på onsdag
*Researcha för uppsatsen och maila ett antal kontakter
* Ha singstarkväll med Tessan
*Lägga "viltspår" för hundarna
*Boka tid för "kastrering" av Scott
*Börja träna lite smått (när jag känner mig 100 % frisk)

Trött så in i norden...

Nu har man tömt hjärnan. På tentan alltså. Så nu bara svider det i ögonen av sömnönskan.... Jag vill sova!

Förhoppningsvis klarade jag tentan men det är mindre viktigt just nu.. Huvudsaken är att den är gjord.

Helgens planering ser ut som följer; imorrn kväll ska jag till jossan.. ska bli kul..få höra lite valle-skvaller. Lördag- No plans Söndag- No plans.... Nice! Lördag blir nog hundprommis med Tessan och Siri i vartfall....

Måste börja träna mig själv litegrann nu. På riktigt. Det var ju faktiskt mitt nyårslöfte och den här gången ska det bannemig hållas. Vad ska man träna då. Vill bygga lite muskler fast också bli lite mer fit. Hmm..både styrketräning och löpning..bläää...men man vänjer sig, man vänjer sig....

Godnatt allesammans!!

Glad matte

Ibland känns det bara så bra. Jag är så lyckligt lottad som har två så fina hundar. Idag var en sån dag. Gick en långpromenad, och en sväng in i skogen. Släppte båda lösa och för första gången på länge tyckte jag mig se den lyckliga glimten i Scotts ögon. Han har varit så stressad på sistone, pga löptik i närheten. Späder ännu mer på tanken att han måste kastreras. Man drar ut på det konstigt nog... Nu är båda trötta och somnar väl snart. Bra, då kan jag koncentrera mig på att plugga... Har just köpt en 24 kgs låda med hundmat till Gino och två viltben. =) Det blev Bravo Plus den här gången.



Nu tillbaka till en handout på 49 sidor som jag bara INTE orkar koncentrera mig på. Skit! Tentan imorrn skiter jag fullkomligt i numera. Den får gå som den går. Sen är det bara ett fokus- En jävligt bra uppsats!!

Sovmorgon

Igår var Joppe och jag som sagt på middag inne i stan. Vi hade jättetrevligt och stannade till tolv. Somnade vid ett och vaknade klockan ELVA imorse... Kul, verkligen. Nu har jag iallafall varit ute med hundarna och ska sätta mig och plugga, sen blir det stallet innan det blir mörkt, och sen plugg hela kvällen...

Hispig över att vi inte har börjat med uppsatsen än. Tessan, du har väl mailat sjm? Annars lär de undra vad fan vi håller på med. Pinsamt om de måste ringa oss och fråga vad som händer... Men efter på torsdag så ska vi köra igång för fullt.

Nu blir det plugg en timme!

I´m good...

Herregud. Idag måste jag verkligen berömma mig själv till tusen. Tänkte imorse att nu ska jag fanemej läsa de tre sista kapitlena i Nek-boken idag..om jag hinner. Och guess what? Jag är redan klar! Snacka om bra! Jag har dessutom hunnit med varsin separat prommis med hundarna och sen en gemensam, plus lite lek, lunch och två koppar kaffe. Ikväll ska jag och syrran på middag hos vår faster inne i stan, så det blir en ledig kväll... Det har jag gjort mig förtjänt av efter det här.

Huu. Den som ser mig ute på promenader idag måste tro att jag är sinnessjuk. Jag har börjat med nolltolerans mot koppeldragande. Jättekul när man har en hane som är helt besatt av tiklukter och tjuter oavbrutet och en femmånaders valp som inte har fattat att den har ett koppel på sig. Tur att man har så jäkla lång stubin ibland när man ger sig fan på det...


Sluta slingra dig!

Just nu slåss jag. Med mig själv. Jag försöker hela tiden bara slingra mig. Istället för att plugga kommer jag på 100 andra onödiga saker att göra. Hur lätt är det inte att fastna på en massa internetsidor tillexempel, för att inte tala om bloggar!?? Dålig självdisciplin. Och igår fastnade jag i en bra bok. Nåja..jag har faktiskt pluggat en hel del idag ändå.. Nu är det bara alla räkneuppgifter kvar på den här handouten...suck..lika bra att sätta igång..strax..jag ska bara....

Jag är dålig

Åh. Fan vad jag hatar att vara sjuk. Känner mig sjuk också. Har inte orkat plugga idag ens. Suck. Just nu sitter jag och kollar på emil och mobilbloggar. Gud vad ambitiöst.

I´m so hot..not

Ibland behöver man komma ner på jorden. Då kan man ta fram mobilkameran och fota sig själv. Och inse hur ful man egentligen är... Herregud. ÄR det nåt fel på dessa kameroro som gör att man ser ut som ett missfoster, eller ser man verkligen ut sådär???


Vad fan?


Cool? Njaaaa......


Varför blir näsan och läpparna alltid så stora? Okej läpparna, men SÅ stor är faktiskt inte min näsa!!


Ansiktet har en..ehhrrmm..konstig form


Klämkäck


Jag vete fan vad detta är för pose?


Tjoho!


Vad fan glor du på då??


Mig eller?? Va? Va? Va?

Suck. Märks att man har lite att göra... Idag blir det plugg och dressyrträning. I år ska jag satsa järnet på ridningen. Undra om jag kommer kunna gå upp i Msv hoppning iår?? Om jag inte fegar ur.... Det är mitt mål iaf.

Goodbye världen

Hu. Ikväll kommer jag att dö. Tror jag. Ska rida hoppträning för Helena Persson. Första hoppträningen sen i september typ.... Och med tanke på hur galen wille är..så vete fan hur det kommer gå. Fast det ska bli kul. Ska ta på mig all skyddsutrustning jag har...

Idag blev det en långprommis med hundarna på fm. Sen lunch. Nu är det väl tänkt att jag ska plugga lite..Måste laga mat också. Kycklingsoppa med currysmak, supergod! Sen blir det iväg på träning, och plugg hela kvällen...

Härlig vinterdag

Idag har varit en supermysig dag. På förmiddagen åkte vi ner till sjön med hundarna och åkte skridskor. Det var..jobbigt. Haha. Jag har inte åkt på tio år tror jag...så det var lite vingligt. Jag tog Scott till hjälp, han fick dra mig! Vilket han iof tyckte var kul, så båda parter vann på det. Sen blev det fika med kaffe och lussebullar.

Efter skridskoåkningen åkte jag direkt ut till Wille. Red ut med en kompis...KALLT! Ca -12 grader ute vid stallet. Öronen höll på att trilla av. Tårna förfrös. Men ändå skönt. En riktig utedag, ute från klockan 10.30 till 15.00. Inte illa pinkat när det är så kallt. Nu ikväll frös näsborrarna ihop när man var ute. I natt blir det nog riktigt kallt, närmare -15 grader skulle jag tro. I love it!

Blev även lite plugg. Med betoning på lite.

På onsdag kommer jag dö. Då blir det första hoppträningen med wille på lääänge. För Helena P. Kommer bli..intressant...

Nu ska jag sova. Godnatt!

Sorgligt

Usch. Jag har hittat en ny favvolåt. Coldplays Fix you. Bara att den är så extremt sorglig att jag håller på att börja gråta hela tiden. Det blir inte direkt bättre av att jag sitter och tittar på gamla foton på mina pojkar (läs: hundarna och hästen), och tänker på den dagen när de inte kommer finnas längre på denna jord. Fy fan för den dagen. Hur ska jag någonsin kunna klara mig utan Scott? Världens finaste hund alla kategorier.



Men usch nu får jag sluta för nu börjar jag gråta på riktigt.


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
when you're too in love to let it go
but If you never try you'll never know
Just what your worth

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

Tears streaming down your face
When you lose something you cannot replace
Tears streaming down your face and I

Tears streaming down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Vems hund?


2008 vs. 2009

2008 var året då....

Jag stundtals kände mig vuxen

Jag gjorde världens roligaste resa till Valencia med mina allra bästa vänner

Jag insåg hur killar/män verkligen är. När det kommer till kritan.

Jag fick ett otroligt bra extrajobb och insåg att det fanemej kan bli något av mig

Jag lärde mig rida for real

Jag lärde mig att älska Abbas sånger på nytt

Jag lärde mig dricka vin

Vi fick en ny familjemedlem - Gino!

Jag svimmade för första gången

Jag fick chansen att göra en asbra uppsats

Jag och Wille flyttade till Runsten

Jag glömde de sakerna som jag borde ha glömt för länge sedan

Jag insåg vad som verkligen är det viktiga i livet

Jag tänkte att jag skulle börja träna men aldrig fick ändan ur

Tessan tog körkort!!! Yes!!

Jag började känna att jag kan duga och är ganska bra som jag är

Jag åkte Rolls Royce och festade med Cristal-champagne på lyxyacht


2009 kommer bli året då...

Jag lyckas med min uppsats och tar examen!

Jag kanske flyttar hemifrån?

Jag lär mig att hantera mig själv på ett bättre sätt

Jag börjar styrketräna, på riktigt

Jag börjar jobba

Jag avancerar inom ridningen

Jag blir starkare mentalt och fysiskt

Jag åker på ännu en rolig semester med mina allra bästa vänner

Jag hittar mitt livs kärlek

Jag gör vad fan jag vill

Jag satsar på mig själv och taggar ner på prestationsångesten

Jag lär mig ta det lugnt. Man kan inte leva på 300 km/h hela tiden

Jag slutar vara socialt inkompetent

Jag bara lever livet

Gott nytt år!

Första dagen på nya året. Vad säger man? 2009 is the shit!

Nyår igår blev iallafall väldigt lyckat. Lagom av allt. Eller nåt. Haha. Jag klättrade till exempel i träd vid tolvslaget. Mycket bra gjort av mig. Inte slog jag mig heller.

The Outfits




Salve?