Fan jag blir så arg!

Köpte en plattång på Tradera. Den kom med posten idag. Det var inte alls den som visades på bilden i annonsen!! Det är en helt annan, märkeslös! Hur jävla dum tror de att man är?? Jag blir så sur. Tror de att jag godtar att få en märkeslös tång när jag tror att jag köpt en viss sort? Jag vet ju inte ens vad det här är för skit. Och den ser verkligen ut som skit.

Nu är jag på extremt dåligt humör bara för det. Jag hatar när folk försöker lura mig! Fan!


Nu nåt annat. Köpte willes medicin idag. Penicillin intramuskulärt, dvs jag måste själv ta sprutor på honom.... Hua! Jag fick nästan lite svimmningskänslor när jag stod på apoteket och tanten i kassan började plocka fram kanylerna, som dessutom är insprutningskanyler dvs extra tjocka! Blä. Och det är så segt att sticka in dem i halsen på wille... 

Imorrn är det seminarium klockan nio (tidigt!!!) På torsdag blir det också tidigt..ska vara på Stav klockan åtta, men det är det värt för att få wille frisk. Han är så loj den stackaren. Bara han blir frisk! Hoppas medicinen hjälper snabbt.

Siri som Bichon Frisé
 


Eller lejon med fjortishår?

Sånna här viktiga saker ägnar vi oss åt när vi inte orkar göra skoluppgifter...

Kommentarer
Postat av: Alina

Hehe, kan skicka en länk så behöver jag inte berätta om allt, ganska rolig historia egentligen, ska träffa honom två ggr till kan jag berätta också hihi, på hans musikaler:)



http://emmiealina.blogg.se/2008/september/sa-ska-det-lata-min-karlek.html



och



http://emmiealina.blogg.se/2008/september/mer-sa-ska-det-lata.html

2008-10-14 @ 22:52:05
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: elina

Haha det är fan rätt! Fin blev vovven i sitt fjortissvinto :)

2008-10-15 @ 01:27:24
URL: http://elinaekstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback