Seminarie idag

Hatar att ha seminarium klockan tre!! Snacka om segt att vänta hela dagen på det...men,men. Det funkade väl, förutom att vi var ca 10 per för mycket i vår seminariegrupp!! Så..ja, det strulade till sig lite.
Vår redovisning gick väl okej, men vi hade missuppfattat budgeten litegrann...vår låg på ca 35 000 kr, medan alla andras gick på 1 000 000-25 000 000 kr...hehe! Så det var bara kasta in "en extra kapitalinsats på en miljon..." där på slutet...pju. Sen fick vi en jättebra uppg....vi ska öka försäljningen på ett skid/snowboard märke...snacka om att man kan få inside information!!! Good, det kanske tillochmed kan bli ganska kul.

Ringde om Runsten-träningen för Daniel Meech också. Jag lär nog komma med, så det ska bli skitkul! Och sen är det ju dressrkurs i helgen...! Det kostade ju bara 300 kr, så det kunde man ju inte missa.
Meech-träningen gick på 380 kr/gång, vilket är rätt okej ändå. Betalar ju nästan 300 kr/gång för en skitträning nu så...

Nä, nu ska jag sticka ut och spinga elljusspåret på Brantan med Scott. Måste ju börja komma igång inför sommaren. 2*1,9 km får väl duga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback